Olka1987
Fanka BB :)
Trzymam kciuki! Mi musi spaść TSH żebyśmy mogli zacząć podejście do in vitro.Ja czekam teraz do bety wtorkowej w klinice, bo zrobiłam test 5dpt (wiem, że to zbyt szybko) i ta biel mnie zasmuciła, wiec czekam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki! Mi musi spaść TSH żebyśmy mogli zacząć podejście do in vitro.Ja czekam teraz do bety wtorkowej w klinice, bo zrobiłam test 5dpt (wiem, że to zbyt szybko) i ta biel mnie zasmuciła, wiec czekam.
Mój mąż za dziecka miał kundelka w stylu jamnikaMarzy mi się jamnikkiedyś miałam
Od razu po chorobie wynik moze byc zaburzonyPozdrawiam na koniec weekendujutro wracam do pracy po tygodniowym grypowym L4 ale powiem wam że to jeszcze nie mój szczyt formy, kaszel męczy okrutnie. Ale jadę rano sprawdzić tsh więc trzymajcie kciuki żeby zaczęło spadać!
Ja uwielbiam duże psy - marzę o nowofundlandzieTo my mamy duże psisko - berneński pies pasterski![]()
Wiesz jak mopsy chrapia?!!! To sie spac nie da z nimPierwsze co mi przyszło do głowy to plamienie kołoowulacyjne
u nas jesteśmy oboje wyposzczeni. Musze na środowej wizycie zapytac czy mozemy współżyć bo mąż ostatnio próbowal mnoe zbałamucić ale musiałam odmówić bo miałam zakaz do bety
Witam w moim świecie
Jamnikja zawsze marzyłam o mopsie ale jamniki też są urocze
![]()
Trzeba bylo pisac „my mamy zoo”U nas kundelek, kot, rybki, ślimak afrykański i cztery ptaszniki![]()
A wyobrażasz sobie jak chrapią 2 buldogiWiesz jak mopsy chrapia?!!! To sie spac nie da z nim
Trzeba bylo pisac „my mamy zoo”![]()
A myślisz że mocno to moze wpłynąć? Miałam po 2 tyg brania leku skontrolować czy mamy tendencję spadkowa, czy leki wogole zadziałały.Od razu po chorobie wynik moze byc zaburzony
Ja wcześniej miałam kundelka jednak w wieku 13 lat dopadł ją rak i niestety bardzo szybko się rozrastał . Potrzebowałam sporo czasu by znowu pies pojawił się w życiu a że miałam obsesje jamnikowa to jest jamnikMarzy mi się jamnikkiedyś miałam