• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Ja chyba przegapiłam swoją owulację 😅 byłam kilka dni u rodziców u najzwyczajniej nie miałam nawet kiedy robić testów owu jeśli była bo cały czas w ruchu bo ogarnianie wesela i zrobiłam test dopiero wczoraj i dziś i takie mam wyniki 🥲
IMG_2773.jpeg

reklama
Witajcie w nowym tygodniu❤️
Mnie dziś dopadła owulacja🎉 wczoraj wieczorem premam pokazała wynik 1,94😱 Cieszę się, że pik LH wypadł w weekend, bo w pracy byłoby mi ciężko tak testować kilka razy dziennie😁
Dziś od rana moje jajniki tak szaleją, że gdyby nie to, że trzeba pracować to zakopałabym się pod kołderkę😉 Ale chodzę i mówię sobie: własnie uwalnia się piękna, dorodna, zdrowa komórka jajowa! I to pomaga❤️
Wczoraj wieczorem jeszcze dorzuciliśmy armię do tego wyścigu po życie... A rano mój mąż obudził się z gorączką😢 W przed spankiem wydawał się całkowicie zdrowy🤷‍♀️
Na plus, że gorączka przyszła jak już najgorętszy okres starania mamy za sobą. Chociaż obawiam się czy jak już coś się kluło czy nie miało to wpływu na nasze staranie.
Gorączka może "wybić" plemniki. Po gorączce potrzeba ponad 70 dni, żeby się zregenerowały do liczby wyjściowej ☹️

Gorączka może "wybić" plemniki. Po gorączce potrzeba ponad 70 dni, żeby się zregenerowały do liczby wyjściowej ☹️
To w takim razie wierzę w to że wczorajsza porcja," nie wypalonych" plemników dotrze szczęśliwie i jakiś jeden nieborak dogada się z komórką jajową, jeśli tak będzie to wtedy już dzisiejsza gorączka będzie nam obojętna😜
A jak nie to pozostanie nam nadzieją, że jednak choć część przetrwa ten czas choroby żeby zadziałać w kolejnym cyklu 🙏

Do dziewczyn które betę robią w diagnostyce - ile czekacie na wyniki? Pani mnie poinformowała, że mogą być dopiero jutro, a TSH i progesteron dziś po południu. I tak też w sumie pokazuje na stronie.

Załączniki

• Screenshot_20260216_120624_Chrome.jpg
    Screenshot_20260216_120624_Chrome.jpg
    404,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry