• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Ja pamiętam, że jak zaczynałam na wątku czerwcowym 2026... To też w momencie jak dołączyłam było kilka strat😢... Ale wiecie co najbardziej we mnie siedzi...wpadła tam dziewczyna która powiedziała że zaszła w ciąże, ale że nie planowała i że to nie jest dobry czas...że tu gdzie mieszka można podjąć decyzję i ona nie wie co ma zrobic... Jakiś czas później wpadła żeby poinformować, że podjeła decyzję o zakończeniu ciąży😢 Ja wiem że dla niej ta decyzja pewnie też nie byla.łatwa... ale w tym czasie na grupie inne dziewczyny które pragnęły dzieci traciły je... To było takie niesprawiedliwe...
To siedzi w we mnie nadal, jeszcze bardziej mnie zaczęło boleć jak straciłam moją!😭
Na pewno w obliczu Waszych strat jej decyzja była bolesna. Akurat mam takie poglądy, że każdy powinien mieć taką możliwość, chociaż nie rozumiem z jej strony wchodzenia na wątek "mamusiowy" i przedstawiania swoich rozterek, a później przekazaniem informacji o decyzji. Na pewno było to dla niej ciężkie, ale temat dla przyszłych mam nie powinien jej dotyczyć, skoro skłoniła się ku takiej... Nie wierzę, że nie było innych wątków, w których mogłaby się lepiej odnaleźć...

reklama
Dobry, oby tym razem byl dobry!
Wylogowalam sie na troche wieczorem, bo dobily mnie te wczorajsze informacje, tego wszystkiego chyba bylo za duzo… to jest tak strasznie przykre… az mi sie snily jakies niefajje bzdury cala noc..

Czy tylko ja widzę tam duszka na teście 25mlu?

Załączniki

• IMG_0396.jpeg
    IMG_0396.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 119
Dobry, oby tym razem byl dobry!
Wylogowalam sie na troche wieczorem, bo dobily mnie te wczorajsze informacje, tego wszystkiego chyba bylo za duzo… to jest tak strasznie przykre… az mi sie snily jakies niefajje bzdury cala noc..
Ja tak samo, śniło mi się że pojechałam na basen z mężem i córką a tam brak wody w basenie. Każdy do którego podchodziliśmy nagle był pusty. Ten poniedziałek wczoraj był straszny, niech nam wskoczy dużo serduszek w drugiej połowie lutego 🔥🔥🔥

Aż się sama zaczęłam bać środowej wizyty bo jak tu wierzyć, że będzie dobrze jak tyle wspaniałych kobiet musi przez coś takiego przechodzić? 🥺
Nie myśl tak 🫂
To ,co je spotkało jest niesprawiedliwe,straszne ;( ale Ty czekasz już długo na swoje małe Szczęście,Wasza droga do tej ciąży też była wyboista i mimo żalu i strachu - miej dobre myśli ❤️🌺
Wszystkie forumowe "ciocie" trzymają mocno kciuki i dmuchają w żagle ✨❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry