• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
U nas jest zalecenie żeby nie wchodzić do lasów z powodu zalegającego na gałęziach śniegu i ryzyka ich złamania, więc nie wiem czy taka bajka 😅 u nas już półtora miesiąca ciągłego mrozu i śniegu, ja tam chcę już wiosnę.
Ja ciężko pracuje przy wycince, ta aura to tylko dodatkowo 😁
IMG_20260217_130519193_MFNR.jpg

Jeszcze mąż mnie ciągle denerwuje, on utrzymuje, że nic nie widzi 🤬 ja nie wiem jak mu przetłumaczyć, że tak wcześnie nie będzie dwóch tłustych kresek ale ciągle zasiewa mi niepewność że ona jest bardzo bardzo słaba.
Moj nie wiedzial drugiej kreski jak byl pik na owulaku… oni to maja jakos inaczej oczy zbudowane, serio 😂

Ja tez juz poprosze wiosne!

Dzień dobry dziewczyny, wracam do gry! 😁 dzisiaj 9 dc, jutro, w piątek i niedzielę monitoring, owulaki nie mają permanentnego piku a ja nie plamię, więc miła odskocznia od zeszłego cyklu 🥰 z drugiej strony - skoro w zeszłym cyklu było tyle zawirowań i coś zaskoczyło to mam myśli, że w sumie gdyby miało się udać to mogę plamić znowu do woli 😆

Hej, u mnie krwawienie się rozkręciło, wizytę jutrzejszą u losowego ginekologa odwołałam, zapisałam się do takiej polecanej gin endo na 24 lutego, chyba tu wczoraj o tym wspominałam. Sprawdzę tylko jutro czy beta spadła, choć też w sumie czy ja wiem czy jest sens...
Mam dziś tak słaby dzień i psychicznie i fizycznie.
Pies też już myślałam, że nie będzie robił nam niespodzianek, że tak już dorośleje a tu zaraz kończy rok a zaczął buty gryźć gdzie tego nie robił nigdy, do tego ostatnio jak jechaliśmy w niedzielę to nasikał w samochodzie i dziś na łóżko w sypialni. 😞
Ja już dziś wysiadam, mam dość.

reklama
Dziewczyny, a posiew nasienia robicie tlenowy i beztlenowy? Bo my zrobiliśmy tylko tlenowy i tam wyszło czysto 😓 i chyba dorobimy jeszcze ten beztlenowy- bo może tutaj coś wyjdzie... ta morfologia 0% nie daje mi spokoju
My robiliśmy tylko tlenowy i e coli wyszło 🤷‍♀️ apropo suplementów na poprawę ruchliwości i morfologii my mamy zalecony Profertil, dodatkowo mąż suplementuje NAC 600mg, Wit C 1000, D 4000 i omega 3 i codziennie pije małą butelkę soku pomidorowego 👌 myślę że warto spróbować i sprawdzić ponownie za 3 miesiące

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry