RóżowaAura
Fanka BB :)
Dla mnie początek wiosny to tragedia, brudno mokro i **** wie jak się ubrać hahah rano zimno po południu upał.Widok bajkowyale ja też już czekam na wiosnę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dla mnie początek wiosny to tragedia, brudno mokro i **** wie jak się ubrać hahah rano zimno po południu upał.Widok bajkowyale ja też już czekam na wiosnę
![]()
Ja ciężko pracuje przy wycince, ta aura to tylko dodatkowoU nas jest zalecenie żeby nie wchodzić do lasów z powodu zalegającego na gałęziach śniegu i ryzyka ich złamania, więc nie wiem czy taka bajkau nas już półtora miesiąca ciągłego mrozu i śniegu, ja tam chcę już wiosnę.
Moj nie wiedzial drugiej kreski jak byl pik na owulaku… oni to maja jakos inaczej oczy zbudowane, serioJeszcze mąż mnie ciągle denerwuje, on utrzymuje, że nic nie widzija nie wiem jak mu przetłumaczyć, że tak wcześnie nie będzie dwóch tłustych kresek ale ciągle zasiewa mi niepewność że ona jest bardzo bardzo słaba.
oo masz do tego ognisko ? U nas zawsze robimy przy wycinceJa ciężko pracuje przy wycince, ta aura to tylko dodatkowoZobacz załącznik 1735839
Moj nie wiedzial drugiej kreski jak byl pik na owulaku… oni to maja jakos inaczej oczy zbudowane, serio![]()
Ja tez juz poprosze wiosne!
Nie bo obiad zrobiłam w domu, prawie dzieci przyjdą do domu ze szkoły i ugotują nam ziemniaki i mielone usmażą, prawie wracamy na gotoweoo masz do tego ognisko ? U nas zawsze robimy przy wycince![]()
Tak! Właśnie narobiłaś mi ochoty na taka kiełbaskę z ogniskaNie bo obiad zrobiłam w domu, prawie dzieci przyjdą do domu ze szkoły i ugotują nam ziemniaki i mielone usmażą, prawie wracamy na gotowea kiełbasa w lesie na podwieczorek potem, to to obowiązkowo, a w zimie smakuje najwyborniej
![]()
My robiliśmy tylko tlenowy i e coli wyszłoDziewczyny, a posiew nasienia robicie tlenowy i beztlenowy? Bo my zrobiliśmy tylko tlenowy i tam wyszło czystoi chyba dorobimy jeszcze ten beztlenowy- bo może tutaj coś wyjdzie... ta morfologia 0% nie daje mi spokoju