• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

My robiliśmy tylko tlenowy i e coli wyszło 🤷‍♀️ apropo suplementów na poprawę ruchliwości i morfologii my mamy zalecony Profertil, dodatkowo mąż suplementuje NAC 600mg, Wit C 1000, D 4000 i omega 3 i codziennie pije małą butelkę soku pomidorowego 👌 myślę że warto spróbować i sprawdzić ponownie za 3 miesiące
U niego nie wyszło ecoli- u mnie teraz tak 😮‍💨 zamówiłam mu nowe suplementy+ olej z czarnuszki + orzechy brazylijskie + pestki dyni
Zobaczymy czy bedzie poprawa :/ dodatkowo martwią nas te jednostronne żylaki- ale androlog nawet nie określił jakiego stopnia, powiedział, ze w przyszłości można rozważyć operacje...

reklama
Powtórzyłam tego digitala i otwarłam go zaraz po wyświetleniu negatywu i czy ja sobie wmawiam czy widzę tam duszka ? Mam nadzieję że to duszek i że to nie fake . Kupiłam inne testy tylko czekam żeby przetrzymać troszkę mocz . Chyba że sobie coś uroiłam 🤣Zobacz załącznik 1735806
Też miałam na nim duszki, cienie widoczne gołym okiem ;( trzeba zrobić inny test, ten nie jest miarodajny niestety 😞

U niego nie wyszło ecoli- u mnie teraz tak 😮‍💨 zamówiłam mu nowe suplementy+ olej z czarnuszki + orzechy brazylijskie + pestki dyni
Zobaczymy czy bedzie poprawa :/ dodatkowo martwią nas te jednostronne żylaki- ale androlog nawet nie określił jakiego stopnia, powiedział, ze w przyszłości można rozważyć operacje...
U nas sytuacja jest identyczna 🤐 czyli w maju wszystko się okaże, brzmi to dla mnie jak wieczność 😵‍💫

reklama
U nas sytuacja jest identyczna 🤐 czyli w maju wszystko się okaże, brzmi to dla mnie jak wieczność 😵‍💫
Najgorsze, ze od sierpnia ja sie wszędzie sprawdzam/badam - bo to przez moje hormony "się nie udawało ". A jak lekarz mówił, żeby sprawdzić nasienie - to mąż nie nie, nie ma na razie po co, skoro rok się nawet nie staramy... a jakby człowiek zrobił wszystko na początku to może teraz już byłoby lepiej... 😤😤😡 najgorsze,ze teraz musimy czekać i zobaczyć czy sie poprawia te wyniki... trochę taka strata czasu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry