• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

No ja wczoraj zrobiłam kwaśnicę na wędzonkach także też się za bardzo postu nie trzymamy, całą paczkę rurek z czekoladowym kremem też wciągnęliśmy 🤦🏼‍♀️🫣
Od dobrych 2 tygodni chodzi za mna ta zupa! Co lepsze, nigdy jej nie lubilam 😂😂
Ja też walczę z wagą, BMI zdecydowanie za duże, więc czas na przygotowanie do in vitro przeznaczam na dietę i trzymam się już 3 tydzień, 4kg mniej :)

Zapraszam do wspólnych wysiłków :)
O rajuniu brawo!

reklama
Czyli dziś owulacja? Rano kuło mnie w macicowych okolicach i brzuch pobolewał.
W niedzielę i wczoraj poskakałam po mężu, wystarczy? Jeszcze dziś może go dosiądę 😄🫣😁 ehh moje długie cykle , tyle czekania do testowania..
Mam wyniki posiewu nasienia, rzeczywiście tylko na bakterie tlenowe- ale na szczęście nie wyhodowano Zobacz załącznik 1735895
Ja chyba swoją przegapiłam albo jej wgl nie było , miałam nie iść przed weselem na progesteron ale chyba pójdę w sobotę zobaczymy co pokaże…

Załączniki

• IMG_2780.jpeg
    IMG_2780.jpeg
    186,6 KB · Wyświetleń: 30
Mam dla Was anty reklamę testów z Amazon firmy europapa - skusiły mnie ceną i już wiem ,że to nich nie wrócę.

Wyszedł mi duszek - co jest dla mnie niewiarygodne bo 10.02 miałam peak także dzisiaj +-7 dpo i nie ma 🐓 we wsi,że byłby pozytywny - zrobiłam go ,żeby sprawdzić czy robi fałszywe duszki - i nie zawiodłam się 🙄

Doczytałam opinie na Amazon i dziewczyny pisały,że na wodzie wychodzą pozytywne a co dopiero z moczu 🧐😡Zobacz załącznik 1735891Zobacz załącznik 1735892Zobacz załącznik 1735893Zobacz załącznik 1735894
Masakra, jak to z wody ciążę robi to w ogóle nie powinni tego sprzedawać 🤬

Wgl mała zmiana tematu ale nie do końca 😅
Jak to było z Waszymi partnerami oni od zawsze chcieli mieć dzieci ?
Z moim było tak że nie chciał , przyjaźniliśmy się i zawsze mówił że on w życiu nie będzie miał dzieci nie chce i koniec kropka i mieliśmy mnóstwo rozmów na ten temat, aż w końcu się poddałam i po kilku miesiącach sam przyszedł i stwierdził że dużo przemyślał i chce żebyśmy mieli dziecko i byli taką małą rodziną 🙈

Z moim było tak że nie chciał , przyjaźniliśmy się i zawsze mówił że on w życiu nie będzie miał dzieci nie chce i koniec kropka i mieliśmy mnóstwo rozmów na ten temat, aż w końcu się poddałam i po kilku miesiącach sam przyszedł i stwierdził że dużo przemyślał i chce żebyśmy mieli dziecko i byli taką małą rodziną 🙈
Mój mąż od zawsze chciał mieć dzieci, a moment kulminacyjny nastał w trakcie jak jemu przyjacielowi urodziła się córeczka i dali mu ja na ręce. W tamtym momencie mój chłop przepadł - jeszcze bardziej pragnie dziecka od tamtego momentu.

Mój miał trochę takie podejście że może mieć ale nie musi. Z poprzednią partnerka był razem 10 lat i ona nie chciała dzieci i dla niego to było ok. Mi zależało więc po 5 latach związku się zdecydowaliśmy, a teraz nawet go namówiłam na drugie :) ale cała jego rodzina jest zaskoczona odkąd mamy core że on się tak nią zajmuje i że mamy opiekę bardzo partnerska.

Mój chciał mieć 7 xd ja zawsze mówiłam,ze maksymalnie 1🙉🙈 ale jak człowiek dojrzał to chciałabym 3.. ale nie wiadomo czy wgl 1 będzie 🫠🫠🫠

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry