• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Wgl mała zmiana tematu ale nie do końca 😅
Jak to było z Waszymi partnerami oni od zawsze chcieli mieć dzieci ?
Z moim było tak że nie chciał , przyjaźniliśmy się i zawsze mówił że on w życiu nie będzie miał dzieci nie chce i koniec kropka i mieliśmy mnóstwo rozmów na ten temat, aż w końcu się poddałam i po kilku miesiącach sam przyszedł i stwierdził że dużo przemyślał i chce żebyśmy mieli dziecko i byli taką małą rodziną 🙈
Od zawsze w ilości przekraczającej tyle ile ich było czyli 7 👶🏻 jestem jak najbardziej za, ale lata lecą i nie wiadomo czy to się uda..

reklama
Z moim było tak że nie chciał , przyjaźniliśmy się i zawsze mówił że on w życiu nie będzie miał dzieci nie chce i koniec kropka i mieliśmy mnóstwo rozmów na ten temat, aż w końcu się poddałam i po kilku miesiącach sam przyszedł i stwierdził że dużo przemyślał i chce żebyśmy mieli dziecko i byli taką małą rodziną 🙈
My jesteśmy zgodni i byśmy chcieli dwójkę 😊 ale czas nas goni...
Niestety, późno na siebie trafiliśmy i jesteśmy już wiekowi, więc będziemy się cieszyć też z jednego 😊

Ja z moim mężem jestem od kiedy mieliśmy po 24 lata. Wiedział od zawsze,że chciałabym mieć dzieci - on mówił ,że też by chciał założyć rodzinę ale też chciałby kupić działkę,zacząć budowę domu,żeby mieć gdzie mieszkać a nie u moich rodziców cały czas. Brałam wtedy tabletki antykon.
Minęły dwa lata związku,moja siostra urodziła córeczkę - wtedy stwierdziliśmy,że to już czas i na nas , żebyśmy zaczęli starania. Później mi się oświadczył, niecały rok później kupiliśmy działkę.

Zanim zaszłam w zdrową ciążę to zdarzyłyśmy się zaręczyć, kupić działkę, wziąć ślub 🫣 po 23+- mc starań miałam biochem,parę mc później mieliśmy ślub i dwa mc po ślubie zaszłam w ciążę,z której mamy córkę (maj 22r).

Gdy zaczęliśmy starania o drugie dziecko to miałam biochem i dwie pozamaciczne=dwie laparoskopie i czekamy dalej na rozwój sytuacji 🤷🏼‍♀️ mąż sceptycznie i z dystansem podchodzi do wszystkiego a ja dalej mam mega baby fever

My jesteśmy zgodni i byśmy chcieli dwójkę 😊 ale czas nas goni...
Niestety, późno na siebie trafiliśmy i jesteśmy już wiekowi, więc będziemy się cieszyć też z jednego 😊
Mi już na pewno przyjdzie urodzić w wieku 40 lat ale czuję się młoda duchem.
Smialam się że moje jajniki też młode bo AMH mi wyszło 4,1 więc odczytuje to jako znak :)
Można zapytać co rozumiesz pod albowiem wiekowi? ;)

Smialam się że moje jajniki też młode bo AMH mi wyszło 4,1 więc odczytuje to jako znak :)
Jeśli w nicku masz rok urodzenia to ja jestem z tego samego roku z listopada 🙊 jakbym nie straciła poprzedniej ciąży to urodziła bym jeszcze mając rocznikowo 38 lat. Mam koleżanki rodzące po 40 i wszystko było dobrze 😉 mój partner jest rok starszy ode mnie. Chciałabym być mama, ale też nie chce za bardzo się nakręcać, żeby nie oszaleć jak nie wyjdzie. Co ma być to będzie 😉

Mój chciał mieć 7 xd ja zawsze mówiłam,ze maksymalnie 1🙉🙈 ale jak człowiek dojrzał to chciałabym 3.. ale nie wiadomo czy wgl 1 będzie 🫠🫠🫠
Ja mam koleżankę,która ma teraz 5 dzieci- była ogólnie w 7 ciążach ale jedno dziecko straciła w ok 22tc a w zeszłym roku zmarł jej synek po prawie 5l walki z rakiem, miał 9 lat.
Od zawsze mówili ,że chcą mieć dużą rodzinę i taką mają. Ich najstarszy i najmłodszy syn to moi chrzesniacy :) Beniamin ba 2.5 roku i już był temat o 7 dziecku ale M. wybrała swoje zdrowie i miała operację bariatryczną i narazie nie myśli o kolejnej ciąży bo miała dużo problemów w ostatniej.
Mnie to ogólnie trochę przeraża bo nie wyobrażam sobie mieć tyle dzieci i nie zwariować i zapewnić im dobre życie 🤷🏼‍♀️
Myślę ,że dla mnie i męża dwójka dzieci to idealna ilość - zawsze marzyłam o trójce ale jesteśmy po przejściach i myślę ,że 2 to ideolo ✨ ale jak nam nie będzie szło to zostaniemy przy jednym dziecku

Hesus a ja rok starsza i AMH 1,9 straszne, ciekawa jestem czy to ma związek z tym jak szybko zaczęła się miesiączka, ja miałam już w wieku 10 lat

Jeśli w nicku masz rok urodzenia to ja jestem z tego samego roku z listopada 🙊 jakbym nie straciła poprzedniej ciąży to urodziła bym jeszcze mając rocznikowo 38 lat. Mam koleżanki rodzące po 40 i wszystko było dobrze 😉 mój partner jest rok starszy ode mnie. Chciałabym być mama, ale też nie chce za bardzo się nakręcać, żeby nie oszaleć jak nie wyjdzie. Co ma być to będzie 😉
Tak, dokładnie to rok urodzenia :) mój jest starszy 2 lata.
Trzymam kciuki żebyśmy były mamuśki 40 latki już na początku roku albo szybciej ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry