Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja byłam całe życie anty wysiłek fizyczny. Całe życie zwolnenie z w-fu. Szczęscie w nieszczesciu jestem dosyc szczupła, wiec nigdy nie miałam też takiej potrzeby i byłam sobie po prostu taka skinny fat bez grama mięsniJa byłam raz na bachacie, a tak to jakoś się nie mogę zmotywowaćJa niestety nie lubię ćwiczyć, nie czuję żadnych endorfin podczas ćwiczeń, sama męczarnia. Jedyne co lubię to orbitrek - włączam sobie serial na ten czas to ćwiczenia są bardziej znośne
![]()
Moj brał tenfertil on. No i dieta - jak dziewczyny piszą sok pomidorowy, czarnuszka i te sprawyWgl dziewczyny dużo bierzecie suplementów wy i wasi partnerzy? Ja właśnie dziś zamówiłam jeszcze dla męża i dla siebie. I w sumie będzie ten sam skład co przed donoszona ciąża. Jedynie u męża się zmieni, bo wtedy miał acertin, a teraz zamówiłam mu fertistim. Chyba wycofali ten acertin, bo już nigdzie nie można go znaleźć.
Ja aktualnie mam letrox 50 mg, metformax 2250, Ovulomed, mama dha, Aromek będzie i Miovelia. I witaminą D3. I chyba już z każdej strony obstawionaplus ta drożność w nadchodzącym cyklu. Jak ruszać to ruszać z kopyta. Nie ma co się ograniczać. Do wakacji to ja mam zamiar być już w zaawansowanej ciąży
![]()
A mi się wydaje że na Facelle ciemniejsza, bąbelek rośniePowiem wam szacunek za suplementacjęczaha dymi. Ile kasy na to wydajecie? Grube setki chyba...
Aktualizacja facelle Rossman. Chyba easy home faktycznie dyszka bo dużej różnicy nie ma.
300 za dwóch? Czy po 300A mi się wydaje że na Facelle ciemniejsza, bąbelek rośnie
U nas miesięcznie około 300 zł za obojeAle myślę sobie, że jak ma to się przełożyć na jakoś komórek i plemników, to nie warto oszczedzać, skoro wybieramy się do kliniki.
300 zł za całość, 150 zł na osobę300 za dwóch? Czy po 300
No i nas to bardziej po 300 na głowę, chociaż nie liczyłam konkretnie300 za dwóch? Czy po 300