P
Paula. sz
Gość
Nie idziesz normalnie po śniadaniuNa progesteron trzeba być na czczo ? Pytam bo nigdy nie robiłam w kontekście owulacji![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie idziesz normalnie po śniadaniuNa progesteron trzeba być na czczo ? Pytam bo nigdy nie robiłam w kontekście owulacji![]()
Całe szczęście bo słaba jestem w badania na czczoNie idziesz normalnie po śniadaniu
Ja tez tego nie lubięCałe szczęście bo słaba jestem w badania na czczomój żołądek mocno protestuje i chociaż kawa musi wlecieć
![]()
No kurde az sie prosi, zeby organizm to wykorzystal no!Takiego ładnego progesteronu w ciąży nie miałam nawet .6dni po owulacji potwierdzone testami tylko i teraz progiem. Bez leków
Testujesz jutro z rana ?Powiem Ci ,że sama nie wiem w jaką stronę to by miało iść bo też nie pamiętam jak się dokładnie czułam,gdy byłam ostatnio w ciąży w lipcu/sierpniu - tkliwe piersi mam praktycznie co cykl a w tym ,w którym zaszłam w ciążę też mnie pobolewały tylko szybciej i tak mi jest jakoś - sama nie wiem - dziwnieale się nie nakręcam bo szansa jest ale mała,że się udało
Zobaczymy co sobie wymyślił.No kurde az sie prosi, zeby organizm to wykorzystal no!
U mnie tak samoU mnie przy pierwszym biochemie okres był 4 dni później, przy drugim tydzień później![]()
Ej, to morfologia 6% to jest naprawdę super wynik!!94% plemniki nieprawidłowe. Więcej nie chciał mi powiedzieć ani pokazać wyników