• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Ale ze dopiero teraz robilas? A to nie tak ze odstany tak dlugo mocz to cos nie ten tego bylo?
Z tym grypskiem w srode czulam sie tak samo.. no i kurde przyszlo.. ale nie jest zle, bez goraczki cale szczescie, wiec moze i u Ciebie bedzie luzniej
Mocz do testu może stać max 15 minut.później wynik jest niewiarygodny z moczu

reklama
Kurcze ja ostatnio taki rozmyślam.
Zawsze progesteron kulał teraz wrócił do fajnego wyniku .nie będzie z tego na bank ciąży-nie mam tyle szczęścia w życiu;)
Zmieniliśmy trochę w życiu.
Nasze małżeństwo wisi na włosku 😐.mam ochotę się rozwieść .

To jest nasz ostatni cykl stymulowany i robimy przerwę sobie i raczej nie wrócę do stymulacji.
Odpada też invitro .(nasza decyzja)

Nie chce dziecka z kimś kto woli inne życie.
Ja musze dbać o przyszłość moich dzieci a nie niańczyć 37 dziecko .

Poważnie myślę nad rozwodem .
Kur... dostaje niby przemyśli a później jest to samo ...

Ale ze dopiero teraz robilas? A to nie tak ze odstany tak dlugo mocz to cos nie ten tego bylo?
Z tym grypskiem w srode czulam sie tak samo.. no i kurde przyszlo.. ale nie jest zle, bez goraczki cale szczescie, wiec moze i u Ciebie bedzie luzniej
Nie powinno to mieć znaczenia - próbki moczu w laboratorium też czasami czekają kilka godzin i raczej nic z tego nie wyparuje a już tak kiedyś robiłam parę razy 😆
No oby bez gorączki bo to jest chyba gorsze od kaszlu i zatok 😱

Zawsze progesteron kulał teraz wrócił do fajnego wyniku .nie będzie z tego na bank ciąży-nie mam tyle szczęścia w życiu;)

To jest nasz ostatni cykl stymulowany i robimy przerwę sobie i raczej nie wrócę do stymulacji.

Przytulam i mam nadzieję, że wszystko się poukłada 🫂

@Paula. sz bardzo Ci współczuję 😔 🫂
Mężczyźni po prostu nie rozumieją wielu spraw i olewają uczucia partnerki i to jak ich zachowania na nią wpływają 😔
Walcz o siebie! Trzymam kciuki,żeby się Wam wszystko dobrze ułożyło i ,żebyś była szczęśliwa 💕

Ostatnia edycja:
Chcesz zrobić przerwę od starań?
Niee, wiem, ze przerwy nie zrobie, bo mi siadzie na glowe, caly czas gdzies z tylu jest, ze zegar tyka, ale chyba nie bede monitorowac niczego, tylko testowac w okolicach @

Pamietaj, ze zawsze w zyciu musisz miec wzglad tylko na siebie, bo to Ty musisz byc w zyciu dla siebie najwazniejsza.. ♥️ myslalas o jakiejs terapii dla Was? Widzisz dla tego w ogole miejsce? Przegadalas z nim swoje odczucia?

Dzień dobry Dziewczyny ☕✨❤️

U mnie bieluśko chociaż jakaś ultra testową dostrzegam. Dzisiaj jest 28/29 DC ,10.02 był peak także czekamy na rozwój sytuacji:)

Spokojniej niedzieli 🌺
1000014768.jpg
1000014766.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry