Madlen2026
Fanka BB :)
Ja też wszystkie a teraz od nowa oglądam z moim K Grey’s anatomy bo on nie oglądałTeż uwielbiam, oglądnęłam już wszystkie sezony kilka razy ale jak dodali na Netflix to oglądam kolejny raz![]()
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też wszystkie a teraz od nowa oglądam z moim K Grey’s anatomy bo on nie oglądałTeż uwielbiam, oglądnęłam już wszystkie sezony kilka razy ale jak dodali na Netflix to oglądam kolejny raz![]()
![]()
![]()
Powiem Wam ,że nadzieja mnie trochę jeszcze trzyma bo w ostatniej ciąży miałam utra cienie na testach 13 dni po peak a to jutro będzie właśnie 13 dzień po peak także zobaczymy jak to będzie - jak nic testy nie pokażą to świat się nie zawali u mnie ale troszkę w serduszko by chciało szybciej bić na samą myśl![]()
Ja praktycznie co wieczór łyżwiarstwo figurowe, a z racji zakończenia igrzysk czekam na Bridgertonów![]()
To też oglądałam kilka razy!Ja też wszystkie a teraz od nowa oglądam z moim K Grey’s anatomy bo on nie oglądał![]()
Ja tak samoJa praktycznie co wieczór łyżwiarstwo figurowe, a z racji zakończenia igrzysk czekam na Bridgertonów![]()
Identycznie u mnie. To samo dzisiaj myślałam, ze okres dojedzie mnie napewno jutro w pracy.Ja czekam i czekam na okres i nic, rano test już prawie całkiem blady, temperatura spadła a okresu nie widać, pewnie mnie dojedzie w pracy w najmniej odpowiednim momencie. Nie mogę się już doczekać marcowych kresek, w końcu nadzieja umiera ostatnia.
No ja napewno tarczycowe badania chce sobie zrobić - jak młoda wyzdrowieje i będzie w przedszkolu to będę mogła na spokojnie się skontaktować z rodzinnym i wyciągnąć od niego skierowania na badania i umowie się do endo. Męża na badanie nasienia raczej nie dam rady namówić bo z nim to już wałkowałam kilka razy i bez skutku. Niby do zapłodnienia doszło 5 razy a dwie ciąże straciłam przez niedrożny jajowód.Planujecie jakąś diagnostykę jeśli jednak by się nie udało?
Śląsk jak jaNiebo strasznie mi się podobało! Później oglądaliśmy Ołowiane Dzieci, z racji tego, że to mój rejon to szczególnie mnie wciągnęło, bardzo polecam![]()