Nantes
Fanka BB :)
Mam taką nadziejęGrunt, zeby udalo sie chociaz chwile przed owu, a noz traficie!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam taką nadziejęGrunt, zeby udalo sie chociaz chwile przed owu, a noz traficie!![]()
Jeśli podejdziesz do tego z myślą że to jeszcze za wcześnie i może się nie udać, to chyba fajny taki cykl prób, bez napięcia i ze świadomością z czego to wynika, a zawsze może się coś wydarzyć nieoczekiwanego. Jak sobie dobrze poukładasz w głowie to jak najbardziej działajcie. Zresztą wymiana materiału w organiźmie dobrze wpływa na jego jakość. Ejakulacja wskazanaDziewczyny pięknie mi dziś temp spadła czyli jeszcze dziś lub jutro CD1 i w związku z tym może mi poradzicieNie wiem czy jest sens próbować w marcu czy odpuścić sobie jeszcze do kwietnia, z jednej strony bardzo już chce a z drugiej nie wiem czy to w ogóle ma sens
Mąż zaczął leczenie końcem stycznia, skończył 18 lutego antybiotyki na to całe e coli, na posiew jedzie 2 marca a moja owulacja wypada 7/8 marca. Nie minęło jeszcze tyle czasu żeby cały cykl spermatogenezy minął, po antybiotyku też może być osłabiony, nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieję poprostu
co myślicie?
Może tak po prostu ten cykl na luźnie, bez monitowania, mierzenia temp? Dla przyjemnościDziewczyny pięknie mi dziś temp spadła czyli jeszcze dziś lub jutro CD1 i w związku z tym może mi poradzicieNie wiem czy jest sens próbować w marcu czy odpuścić sobie jeszcze do kwietnia, z jednej strony bardzo już chce a z drugiej nie wiem czy to w ogóle ma sens
Mąż zaczął leczenie końcem stycznia, skończył 18 lutego antybiotyki na to całe e coli, na posiew jedzie 2 marca a moja owulacja wypada 7/8 marca. Nie minęło jeszcze tyle czasu żeby cały cykl spermatogenezy minął, po antybiotyku też może być osłabiony, nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieję poprostu
co myślicie?
To mi lekarz odradzał pierwszy cykl po odstawieniu bo mówiła że często lubią się od razu dwa jajniki uruchomić i szansa na bliźniakiHej. Ja w piątek wzięłam ostatnią tabletkę antykoncepcyjną. Dzis pierwszy dzień krwawienia z odstawienia i w tym cyklu juz probujemy. Nie wiem w sumie kiedy powinnam mieć owulację, więc po prostu kochamy sie kiedy bedzie chęc i sie zobaczy co będzie
Ja do tych biochemów podchodzę w ten sposób, że to dobra przepowiednia. Jestem w stanie zajść w ciążę i ją zaimplamentować. Teraz musi się tylko przytrafić dobry materiał, może jeszcze gdzieś tam się natrafi. Postanowienie na ten cykl, lepiej się odżywiać. Zobaczymy jak mi pójdziePrzykro mi, jednakże dobrze że zaczął się kolejny cykl i trzymam kciuki żeby teraz się udało !
To mi lekarz odradzał pierwszy cykl po odstawieniu bo mówiła że często lubią się od razu dwa jajniki uruchomić i szansa na bliźniakiale ja też miałam dwa pierwsze cykle bezowulacyjne zanim się unormowało. Fakt że tabletki brałam teraz 4lata.
ObejrzaneNiebo strasznie mi się podobało! Później oglądaliśmy Ołowiane Dzieci, z racji tego, że to mój rejon to szczególnie mnie wciągnęło, bardzo polecam![]()