Kaalaa
Fanka BB :)
Ja takich ciezkich nie lubie, zaraz zaczynam sie denerwowac i bardzo osobiscie to bracOpowieści podręcznej są super, ale tylko pierwszych kilka sezonów. Później na siłę przedłużali. A serial jest na podstawie książki, więc to wymyśliła autorka książki.
U mnie im cięższy serial tym lepiejczasem lubię sobie jakieś odmozdzacze włączyć do obierania ziemniaków
![]()
Bralabym ten cykl bardzo na luzno, bez specjalnego starania sie, a na zasadzie „uda sie to uda” moze byc roznie po antybiotyku, ale nie „poscilabym” caly miesiac specjalnie, tylko po prostu cieszylabym sie chwilaDziewczyny pięknie mi dziś temp spadła czyli jeszcze dziś lub jutro CD1 i w związku z tym może mi poradzicieNie wiem czy jest sens próbować w marcu czy odpuścić sobie jeszcze do kwietnia, z jednej strony bardzo już chce a z drugiej nie wiem czy to w ogóle ma sens
Mąż zaczął leczenie końcem stycznia, skończył 18 lutego antybiotyki na to całe e coli, na posiew jedzie 2 marca a moja owulacja wypada 7/8 marca. Nie minęło jeszcze tyle czasu żeby cały cykl spermatogenezy minął, po antybiotyku też może być osłabiony, nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieję poprostu
co myślicie?
Nosz kurde przyjme nawet blizniakiTo mi lekarz odradzał pierwszy cykl po odstawieniu bo mówiła że często lubią się od razu dwa jajniki uruchomić i szansa na bliźniakiale ja też miałam dwa pierwsze cykle bezowulacyjne zanim się unormowało. Fakt że tabletki brałam teraz 4lata.