Zestresowana13
Fanka BB :)
O kurde ale fajna sprawaJa mam nawet podejrzenie, że się znamy z praktyk, ja byłam rok lub dwa wyżej od Ciebieale to tylko moje podejrzenia od dłuższego czasu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O kurde ale fajna sprawaJa mam nawet podejrzenie, że się znamy z praktyk, ja byłam rok lub dwa wyżej od Ciebieale to tylko moje podejrzenia od dłuższego czasu
![]()
Ja pierdykam, tyle czasu pisac ze soba na forum, a potem wychodzi, ze jednak znajoma twarzJa mam nawet podejrzenie, że się znamy z praktyk, ja byłam rok lub dwa wyżej od Ciebieale to tylko moje podejrzenia od dłuższego czasu
![]()
Nie mialam chyba takich, a ze tak spytam… cos jest na rzeczy?Dziewczyny jakie macie opinie o testach ciążowych apteo strumieniowych ?
No zrobiłam 1 i wyszedl cien zrobiłam drugi i to samoJa pierdykam, tyle czasu pisac ze soba na forum, a potem wychodzi, ze jednak znajoma twarz![]()
Nie mialam chyba takich, a ze tak spytam… cos jest na rzeczy?![]()
Pokazuj Paula, co się będziemy w kotka i myszkę bawićNo zrobiłam 1 i wyszedl cien zrobiłam drugi i to samo
Pokazuj Paula, co się będziemy w kotka i myszkę bawić![]()
Pierwszy raz ich używam. U mnie juz pozamykane są. Jak zrobie inny i będzie to jutro pojadęI ze przepraszam bardzo od fotek nie zaczelas?
No kurde sa! Obie!!!!! Na bete nie podskoczysz pewnie nie? W sensie dzis?
Dopiero przed 14 pojadę jak syna bede odbierać z autobusu .pewnie mnie oszukaly ale nadzieję mogę miecNo szczerze mówiąc to nie trzeba się w ogóle jakoś emocji przyglądać żeby widziećna Twoim miejscu lecialabym po pinka lub facelle