P
Paula. sz
Gość
Pink bialy jak dupa i faccele tez .
Wiec tamte oszukaly
Wiec tamte oszukaly
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym jutro z pierwszego moczu jeszcze sprawdziła dla spokoju duchaPink bialy jak dupa i faccele tez .
Wiec tamte oszukaly![]()
Oczywiście sikne sobieJa bym jutro z pierwszego moczu jeszcze sprawdziła dla spokoju duchamasz jakieś w zapasie?
Właśnie słucham Akademii Płodności i wypowiada się dr Michał Strus. Podobno odmawia leczenia par, jeżeli facet nie pójdzie na badanie nasienia. Bo bez sensu robić głębsza diagnostykę kobiety bez podstaw...
To tak w ramach ciekawostki, może jak któraś puści ten podcast swojemu facetowi to zmądrzeje![]()
Dopóki nie maPink bialy jak dupa i faccele tez .
Wiec tamte oszukaly![]()
@Hermeneg Jejku, za chwilę przyjdzie rozstań czas i awans na grupę mamusiekA pamiętam, że mówiłaś że nie będziesz wbijała na kreski
Słodko gorzkie, "na szczęście" z Tobą się pewnie jeszcze będę "widzieć" na wątku In Vitro
Jak sie czujesz, masz jakieś nowe objawy?
Trzymajmy się tego, że to ostatnie dni na kreskach, a w czwartek zobaczysz orzeszka na pokładzie, wygodnie rozgoszczonego w macicyTo ostatnie dni kiedy Was witam kawusią z rana
Chociaż jeszcze zobaczymy bo się bardzo stresuję czwartkową wizytą
Nie, nie mam żadnych nowych objawów![]()
Bedzie dobrze!!Środa zabieg, cykam się![]()
Calkowicie Cie rozumiem..Ja mam dziś przeokropny humor. Czuję że zaraz przyjdzie. Popłakałam się, że znów mi nie wyszło. Dosłownie dziewczynom w moim kręgu w identycznym wieku przyszło to mega łatwo, tylko ja mam problemy. Nie powinnam się porównywać z innymi ale ciężko tak. Po prostu fatalny dzień. Z pracy najchętniej urwałabym się, bo te środowisko mnie też irytuje…
Tez mam jakies przebodzcowanie teraz, nie mierze temp, nie sikam na testy, mam dosyc ciaglego monitorowania..Coś co nawet pielęgniarka zapisująca na oddział nie ma pojęcianikt nic nie wie a tym ja. Drożność żelem/pianką uj to wie. Ja już nawet nie chcę tych starań, już mi się nie chce. Aż mi wstyd ale nie mam ochoty być w ciąży przez to wszystko. Chciałabym drugie dziecko ale nie być w ciąży. Przebodzcowanie staraniami
Byle nie jednym termometrem jedno po drugimNo właśnie też tak myślę
Spróbuję na dwa sposoby i sobie porownam
Nie lubie tego, ale z przyjemnoscia Cie stad wykopieTo ostatnie dni kiedy Was witam kawusią z rana
Chociaż jeszcze zobaczymy bo się bardzo stresuję czwartkową wizytą
Nie, nie mam żadnych nowych objawów![]()