• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Właśnie słucham Akademii Płodności i wypowiada się dr Michał Strus. Podobno odmawia leczenia par, jeżeli facet nie pójdzie na badanie nasienia. Bo bez sensu robić głębsza diagnostykę kobiety bez zrobienia podstawowych badań u faceta...
To tak w ramach ciekawostki, może jak któraś puści ten podcast swojemu facetowi to zmądrzeje 🤷🏻‍♀️ Odcinek 45.

Właśnie słucham Akademii Płodności i wypowiada się dr Michał Strus. Podobno odmawia leczenia par, jeżeli facet nie pójdzie na badanie nasienia. Bo bez sensu robić głębsza diagnostykę kobiety bez podstaw...
To tak w ramach ciekawostki, może jak któraś puści ten podcast swojemu facetowi to zmądrzeje 🤷🏻‍♀️

Nie lubię gościa ale tu się z nim zgadzam.

@Hermeneg Jejku, za chwilę przyjdzie rozstań czas i awans na grupę mamusiek 😁 A pamiętam, że mówiłaś że nie będziesz wbijała na kreski 😂 Słodko gorzkie, "na szczęście" z Tobą się pewnie jeszcze będę "widzieć" na wątku In Vitro 🥹 Jak sie czujesz, masz jakieś nowe objawy?

@Hermeneg Jejku, za chwilę przyjdzie rozstań czas i awans na grupę mamusiek 😁 A pamiętam, że mówiłaś że nie będziesz wbijała na kreski 😂 Słodko gorzkie, "na szczęście" z Tobą się pewnie jeszcze będę "widzieć" na wątku In Vitro 🥹 Jak sie czujesz, masz jakieś nowe objawy?

To ostatnie dni kiedy Was witam kawusią z rana 🥹
Chociaż jeszcze zobaczymy bo się bardzo stresuję czwartkową wizytą 😦
Nie, nie mam żadnych nowych objawów 😊

reklama
Środa zabieg, cykam się :(
Bedzie dobrze!! 🤞
Ja mam dziś przeokropny humor. Czuję że zaraz przyjdzie 🩸. Popłakałam się, że znów mi nie wyszło. Dosłownie dziewczynom w moim kręgu w identycznym wieku przyszło to mega łatwo, tylko ja mam problemy. Nie powinnam się porównywać z innymi ale ciężko tak. Po prostu fatalny dzień. Z pracy najchętniej urwałabym się, bo te środowisko mnie też irytuje…
Calkowicie Cie rozumiem..
Coś co nawet pielęgniarka zapisująca na oddział nie ma pojęcia 🥲 nikt nic nie wie a tym ja. Drożność żelem/pianką uj to wie. Ja już nawet nie chcę tych starań, już mi się nie chce. Aż mi wstyd ale nie mam ochoty być w ciąży przez to wszystko. Chciałabym drugie dziecko ale nie być w ciąży. Przebodzcowanie staraniami
Tez mam jakies przebodzcowanie teraz, nie mierze temp, nie sikam na testy, mam dosyc ciaglego monitorowania..
No właśnie też tak myślę 🧐
Spróbuję na dwa sposoby i sobie porownam
Byle nie jednym termometrem jedno po drugim 😂 a tak serio, mam wrazenie ze dopochwowe jest bardziej dokladne, ale doustnie (😂) tez mnie nie zawiodlo :D
To ostatnie dni kiedy Was witam kawusią z rana 🥹
Chociaż jeszcze zobaczymy bo się bardzo stresuję czwartkową wizytą 😦
Nie, nie mam żadnych nowych objawów 😊
Nie lubie tego, ale z przyjemnoscia Cie stad wykopie :D tak wiesz.. bez powrotu najblizsze 9 miesiexy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry