• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
@Hermeneg Jejku, za chwilę przyjdzie rozstań czas i awans na grupę mamusiek 😁 A pamiętam, że mówiłaś że nie będziesz wbijała na kreski 😂 Słodko gorzkie, "na szczęście" z Tobą się pewnie jeszcze będę "widzieć" na wątku In Vitro 🥹 Jak sie czujesz, masz jakieś nowe objawy?
Wiesz że o tym samym wczoraj myślałam, odkąd dołączyłam do kresek to @Hermeneg była jedną z najbardziej aktywnych i z szeroką wiedzą forumowiczek i jakkolwiek to brzmi (bo życzę Wam jak najlepiej) to będzie mi Ciebie tu brakować 🥹 ❤️ tak samo jak często myślę o Kami, szkoda że już się nie udziela bo wiedze miała lepszą niż nie jeden z lekarzy 🤷‍♀️

reklama
Wiesz że o tym samym wczoraj myślałam, odkąd dołączyłam do kresek to @Hermeneg była jedną z najbardziej aktywnych i z szeroką wiedzą forumowiczek i jakkolwiek to brzmi (bo życzę Wam jak najlepiej) to będzie mi Ciebie tu brakować 🥹 ❤️ tak samo jak często myślę o Kami, szkoda że już się nie udziela bo wiedze miała lepszą niż nie jeden z lekarzy 🤷‍♀️

Moja wiedza do wiedzy Kami się nie umywała ale fakt, brak jej tutaj. Mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze 🥹

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry