• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Cześć dziewczyny ❤️
Powiedzcie czy któraś z Was miała takie akcje na owulkach ? 😅
Żeby nie było przed testami ok 2-3h bardzo mało piłam więc mocz nie był rozcieńczony
W tym cyklu miałam dwa wahania, ale nie aż do piku. Więc tak szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy i kiedy owulacja była, 20 dnia cyklu stwierdziłam, że jak po tych wahaniach testy były blade przez jakiś tydzień i pojawił się śluz niepłodny to nie ma co dalej robić...
Pink bialy jak dupa i faccele tez .
Wiec tamte oszukaly 😐
O nie, przykro mi 🫂
Mnie bardzo brakuje reakcji 🤦🏼‍♀️
🤣🤣
Tej to bardzo brakuje na Facebooku 😂
Też czasami myślę o Kamie, mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze ❤️ szkoda, że odeszła
Za to ja ostatnio myślałam o Angieee, była z nami w styczniu, poszła na wrześniówki i straciła maluszka 💔😢 W ogóle strasznie smutno było czytać, że tyle dziewczyn to spotkało - jednego dnia chyba z pięć...

Ostatnia edycja:
Niestety nie ma możliwość inaczej, taki czas jest potrzebny bo ileś tam etapów przechodzą próbki, a dodam, że klinika zrobiła mi na Cito 🫣😅😅
Dzisiaj mój oddał nasienie na posiewy więc chociaż to będzie szybko haha
Ale pamoetaj, ze krok po kroczku dzialacie i idziecie do przodu!
W tym cyklu miałam dwa wahania, ale nie aż do piku. Więc tak szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy i kiedy owulacja była, 20 dnia cyklu stwierdziłam, że jak po tych wahaniach testy były blade przez jakiś tydzień i pojawił się śluz niepłodny to nie ma co dalej robić...

O nie, przykro mi 🫂

Tej to bardzo brakuje na Facebooku 😂

Za to ja ostatnio myślałam o Angieee, była z nami w styczniu, poszła na wrześniówki i straciła maluszka 💔😢 W ogóle strasznie smutno było czytać, że tyle dziewczyn to spotkało - jednego dnia chyba z pięć...
No przykry to byl miesiac.. bardzo przykry..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry