Zestresowana13
Fanka BB :)
Też mam taką nadzieję, może to że nie wraca właśnie znaczy że jej marzenie się spełniłoMoja wiedza do wiedzy Kami się nie umywała ale fakt, brak jej tutaj. Mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też mam taką nadzieję, może to że nie wraca właśnie znaczy że jej marzenie się spełniłoMoja wiedza do wiedzy Kami się nie umywała ale fakt, brak jej tutaj. Mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze![]()
Mam ogromna nadzieje, ze wbije tu kiedys z informacja petarda! Bardzo jej tego zycze..Moja wiedza do wiedzy Kami się nie umywała ale fakt, brak jej tutaj. Mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze![]()
No mogliby miec litosc no!A nawet mnie nie denerwuj
CD56 do 6 tygodni, CD138 do 4 tygodni
Planowałam w kwietniu drożność ale chyba z tymi wynikami się nie wyrobię.
Niestety nie ma możliwość inaczej, taki czas jest potrzebny bo ileś tam etapów przechodzą próbki, a dodam, że klinika zrobiła mi na CitoNo mogliby miec litosc no!
W tym cyklu miałam dwa wahania, ale nie aż do piku. Więc tak szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy i kiedy owulacja była, 20 dnia cyklu stwierdziłam, że jak po tych wahaniach testy były blade przez jakiś tydzień i pojawił się śluz niepłodny to nie ma co dalej robić...Cześć dziewczyny
Powiedzcie czy któraś z Was miała takie akcje na owulkach ?
Żeby nie było przed testami ok 2-3h bardzo mało piłam więc mocz nie był rozcieńczony
O nie, przykro miPink bialy jak dupa i faccele tez .
Wiec tamte oszukaly![]()
Tej to bardzo brakuje na FacebookuMnie bardzo brakuje reakcji
![]()
Za to ja ostatnio myślałam o Angieee, była z nami w styczniu, poszła na wrześniówki i straciła maluszkaTeż czasami myślę o Kamie, mam nadzieję, że u niej wszystko dobrzeszkoda, że odeszła
Ale pamoetaj, ze krok po kroczku dzialacie i idziecie do przodu!Niestety nie ma możliwość inaczej, taki czas jest potrzebny bo ileś tam etapów przechodzą próbki, a dodam, że klinika zrobiła mi na Cito
Dzisiaj mój oddał nasienie na posiewy więc chociaż to będzie szybko haha
No przykry to byl miesiac.. bardzo przykry..W tym cyklu miałam dwa wahania, ale nie aż do piku. Więc tak szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy i kiedy owulacja była, 20 dnia cyklu stwierdziłam, że jak po tych wahaniach testy były blade przez jakiś tydzień i pojawił się śluz niepłodny to nie ma co dalej robić...
O nie, przykro mi
Tej to bardzo brakuje na Facebooku
Za to ja ostatnio myślałam o Angieee, była z nami w styczniu, poszła na wrześniówki i straciła maluszkaW ogóle strasznie smutno było czytać, że tyle dziewczyn to spotkało - jednego dnia chyba z pięć...