Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzis 33 dc6,070 i trochę zgłupiałam szczerze, dlatego jadę powtórzyć jutro. Liczyłam na dużo niższą. Za tydzień we wtorek zapisałam się kontrolnie do gina.
Ile u Ciebie mija od poronienia?
Tak, ciaza zatrzymana na 6+4 ,mialam lyzeczkowanie i dzis 33 dcCzy możesz przypomnieć mi czy jesteś po stracie i czekasz na okres?
Ale jaja, ja też mam Grande Punto!!!!!A ja sobie poprawiłam humor i dzisiaj podpisałam leasing na samochódma tyle bajerów, że nie wiem jak będę nim jeździć po moim 20letnim Grandę Punto
![]()
Ooo to jesteśmy na tym samym etapieCześć dziewczyny, dzięki za Wasze kciuki
Melduję, że rozmowa przebiegła pomyślnie
Wg testów owulacyjnych - pik wczoraj i objawów owulka była dziś w nocy/nad ranem
Ps. Długo muszę jeszcze czekać na to testowanie? Wlecze się ten czas![]()
Zastanawiałam się nad tym, ale chyba narazie dam sobie czas, przynajmniej te 3 miesiące po biochemie. Ufam jednak tej mojej lekarce, zjadła żeby na PCOSie i wierzę, że zna się na rzeczy i ma rację że w końcu to zaskoczyJa jestem niecierpliwa i też by mnie już szlag trafił, szczególnie że kobiecie z czasem ucieka też zdrowie reprodukcyjne... Nie chciałabyś zasięgnąć drugiej opinii? Czas leci![]()
Od września 2024Jak długo się staracie o ciążę?
Ta Lametta którą łykam to taki lajcik, miałam nadzieje, ze dzisiaj przepisze mi jakas Bemfole lub inne zastrzyki, żeby podkręcić tą owulację. Niestety - stwierdziła, że skoro Lametta działa, to nie ma co faszerować się hormonami bez sensu, a ja już mówiłam, chce medycyny!!!Plus dla wybijajacych sie pecherzykow, ale kurde zastanawia mnie tylko to, ze minimum pol roku stymulacji i np potem zakwalifikowanie sie o ivf i znow mocna stymulacja? Nie znam sie totalnie, ale jakos mi to nie klika.. za to przeszlabym sie do innego lekarza, zobaczyc czy ktos inny ma odmienne zdanie, czy bedzie popieral
Ta cierpliwość jest najgorsza - liczyłam na to, że będę miała jakieś sztywne ramy czasowe, których będę miotła się trzymać a tu dupaNo właśnie.. wiele specjalistów myśli i się dziwi bo przecież mamy czasale ja nie widziałam żadną kobietę starającą się żeby była cierpliwa
ja nie wiem czemu to tak trudno zrozumiem..
Owulacja podwójna się szykuje także trzymam kciuki![]()
W takim razie przybijam 5!Ooo to jesteśmy na tym samym etapieteż wczoraj miałam pik a owulacja w nocy/dziś (jeśli była )
![]()