• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Ja dla zasady zatestuje pod koniec lutego, ale pewnie i tak nic z tego nie będzie. I potem może jeszcze na początku marca. U nas jakąś jelitowka. Mąż wymiotuje, ja się źle czuje masakra. Myślałam, że po prostu przed okresem tak mam bo już się zdarzało, a tu takie coś 😅😅

Strasznie szybko zleciał mi ten luty.
Ostatnio mam jakiś totalny zjazd jeśli chodzi o nastrój i motywacje.
Cieszyłam się że na usg są dwa pęcherzyki a nie było działania w owu więc może dlatego trochę taki spadek nastroju. Padliśmy ze zmęczenia i zasnęliśmy 🫣 ostatnio sporo pracujemy i mijamy się niestety. No ale trudno, nic już nie poradzę 🥲

Ja jestem niecierpliwa i też by mnie już szlag trafił, szczególnie że kobiecie z czasem ucieka też zdrowie reprodukcyjne... Nie chciałabyś zasięgnąć drugiej opinii? Czas leci 🥺
Zastanawiałam się nad tym, ale chyba narazie dam sobie czas, przynajmniej te 3 miesiące po biochemie. Ufam jednak tej mojej lekarce, zjadła żeby na PCOSie i wierzę, że zna się na rzeczy i ma rację że w końcu to zaskoczy 🥹
Jak długo się staracie o ciążę?
Od września 2024
Plus dla wybijajacych sie pecherzykow, ale kurde zastanawia mnie tylko to, ze minimum pol roku stymulacji i np potem zakwalifikowanie sie o ivf i znow mocna stymulacja? Nie znam sie totalnie, ale jakos mi to nie klika.. za to przeszlabym sie do innego lekarza, zobaczyc czy ktos inny ma odmienne zdanie, czy bedzie popieral
Ta Lametta którą łykam to taki lajcik, miałam nadzieje, ze dzisiaj przepisze mi jakas Bemfole lub inne zastrzyki, żeby podkręcić tą owulację. Niestety - stwierdziła, że skoro Lametta działa, to nie ma co faszerować się hormonami bez sensu, a ja już mówiłam, chce medycyny!!! 😆
No właśnie.. wiele specjalistów myśli i się dziwi bo przecież mamy czas 😵‍💫 ale ja nie widziałam żadną kobietę starającą się żeby była cierpliwa 😣 ja nie wiem czemu to tak trudno zrozumiem..
Owulacja podwójna się szykuje także trzymam kciuki 😊
Ta cierpliwość jest najgorsza - liczyłam na to, że będę miała jakieś sztywne ramy czasowe, których będę miotła się trzymać a tu dupa 🥲

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry