• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Chciałam wytrzymać do 9 marca 🙈🙊 od piątku, 7 marca mamy mieć gości i nie chciałabym przy nich robić pierwszego w życiu testu :D A nie wiem, czy w czwartek, 5 marca już coś może się ewentualnie pokazać? Jestem totalnie zielona :D
A Ty kiedy planujesz?
Ja 10 marca bo 7 mam własne wesele więc przed nie chce sobie w razie czego psuć humoru 😅 może ale nie musi lepiej poczekaj chwilę dłużej niż masz się zniechęcać białymi testami bo to będzie ok 9DPO dopiero 😀

Mnie bociany oszukały ostatnio także niech sobie latają gdzie chcą i mi nie mącą w głowie 😆😆 w piątek robię w przychodni badania - tylko nie wiem kiedy będą mieli wyniki bo raczej nie tego samego dnia. Gdy je odbiorę i zrobię sobie tarczycowe to będę się umawiać do endo

reklama
Ja 10 marca bo 7 mam własne wesele więc przed nie chce sobie w razie czego psuć humoru 😅 może ale nie musi lepiej poczekaj chwilę dłużej niż masz się zniechęcać białymi testami bo to będzie ok 9DPO dopiero 😀
czyli wesele na trzeźwo:) chyba bym odpadła przed 22... Ale czekaj zapomniałam że pewnie różnimy się wiekiem hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry