Zestresowana13
Fanka BB :)
Ja teżPrzydałoby się bo na razie mam chyba miedzysezonowa depresję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja teżPrzydałoby się bo na razie mam chyba miedzysezonowa depresję
Ja 10 marca bo 7 mam własne wesele więc przed nie chce sobie w razie czego psuć humoruChciałam wytrzymać do 9 marcaod piątku, 7 marca mamy mieć gości i nie chciałabym przy nich robić pierwszego w życiu testu
A nie wiem, czy w czwartek, 5 marca już coś może się ewentualnie pokazać? Jestem totalnie zielona
A Ty kiedy planujesz?
No właśnie tego się obawiam, że będzie za szybko ten 5Ja 10 marca bo 7 mam własne wesele więc przed nie chce sobie w razie czego psuć humorumoże ale nie musi lepiej poczekaj chwilę dłużej niż masz się zniechęcać białymi testami bo to będzie ok 9DPO dopiero
![]()
Ja luty zawsze lubiłam - moja mama miała urodziny 29 .02 ale ,gdy umarła 1 marca to mi już ta radość się zmieniła...Też mi się ciągnie a niby najkrótszy miesiąc w roku, dobre sobie![]()
Poczułam twoje napięcieO*ipieje za chwilę, gdzie moje wyniki AMHTo oni nie widzą ile razy odświeżam?!
Nigdy nie robilam, stąd jest lekki stresik, choć wcześniej miałam przeczucie, że będzie dobrzePoczułam twoje napięcie) robiłaś już kiedyś wcześniej? Wiesz może czego się możesz spodziewać?
czyli wesele na trzeźwoJa 10 marca bo 7 mam własne wesele więc przed nie chce sobie w razie czego psuć humorumoże ale nie musi lepiej poczekaj chwilę dłużej niż masz się zniechęcać białymi testami bo to będzie ok 9DPO dopiero
![]()