Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym bardzo chciała bliźniakiNie może być tak, ten luty jest okropny! Tyle załamek, tyle strat. Mówię dość! Rzucam klątwę ciąż! Udanych i do tego mnogich! Klatka dwóch kresek dopadnie każda staraczke!
Ja bym chciała bliźniakiNie może być tak, ten luty jest okropny! Tyle załamek, tyle strat. Mówię dość! Rzucam klątwę ciąż! Udanych i do tego mnogich! Klatka dwóch kresek dopadnie każda staraczke!
Ja też zawsze chciałam bliźniaki, bo myslałam dwa za jednym zamachemJa bym bardzo chciała bliźniaki![]()
I nawet o samym wychowaniu tu nie mowie, bo moze nawet łatwiej odbierac dwojke dzieci ze zlobka czy szkoly niz rok po roku z roznych placowek. Ale tak jak pisze @sundaville trudne ciaze, porod wywolywany w 37 tygodniu, wiec prawie jak wczesniak, duze ryzyko chorob genetycznych. Plus takie organizacyjne kwestie jak szeroki wozek nie wjedziesz do sklepu na zakupy gondola, jak zniesc dwojke dzieci z fotelikiem do samochodu sama? zostawisz jednego niemowlaka na gorze samego? sama piersia nie nakarmisz dwojki chyba ze nie chcesz w ogole spac.Ja też zawsze chciałam bliźniaki, bo myslałam dwa za jednym zamachem
aż moja szwagierka urodziła, nie polecam...![]()
Ja jestem w tej linii że u mnie akura mogą wystąpićJa bym bardzo chciała bliźniaki![]()
Ja jestem z bliźniakówI nawet o samym wychowaniu tu nie mowie, bo moze nawet łatwiej odbierac dwojke dzieci ze zlobka czy szkoly niz rok po roku z roznych placowek. Ale tak jak pisze @sundaville trudne ciaze, porod wywolywany w 37 tygodniu, wiec prawie jak wczesniak, duze ryzyko chorob genetycznych. Plus takie organizacyjne kwestie jak szeroki wozek nie wjedziesz do sklepu na zakupy gondola, jak zniesc dwojke dzieci z fotelikiem do samochodu sama? zostawisz jednego niemowlaka na gorze samego? sama piersia nie nakarmisz dwojki chyba ze nie chcesz w ogole spac.
Ja mysle, ze blizniakom to daja rade najlepiej rodziny wielodzietne, bo oni sa mistrzami organizacji, wiec dla nich to zaden problem. Mialam sasiadke z 7 dzieci to mowila, ze jej latwiej bylo blizniaczki niz rok po roku, bo przynajmniej to samo jadly, te same pieluchy![]()
Mam dwie znajome z bliźniętami i ciocia męża też ma bliźniaki.Ja też zawsze chciałam bliźniaki, bo myslałam dwa za jednym zamachem
aż moja szwagierka urodziła, nie polecam...![]()
Ja jestem z bliźniakówmam blizniaczken jednojajowa. Początki trudne ale od 3 roku życia zero problemu z zabawa z dzieckiem, byłyśmy samowystarczalne
![]()