Kaalaa
Fanka BB :)
Kurde ja nigdy takich mocnych nie mialam, cienie owszem, ale kreski kreski zeby falszywe.. kurde nie powinni czegos takiego na rynek wpuszczac..O tak. Mi też mąż kupił w poprzednim cyklu z apteki jakieś no name i miały cien jak nic. Nawet on widział. A później zrobiłam pinka i negatyw.
Ja mowilam ze do 26 bede miec 3Ba, ja kiedyś mówiłam, że do 30 urodzę trójkężycie weryfikuje
Dawaj!!!! Kurde niech jakies czarownicowe cos sie sprawdzi!Nie może być tak, ten luty jest okropny! Tyle załamek, tyle strat. Mówię dość! Rzucam klątwę ciąż! Udanych i do tego mnogich! Klatka dwóch kresek dopadnie każda staraczke!
Moj maz bardzo chce blizniaki, ja nie bardzo, ale oczywiscie biore jak leci!I nawet o samym wychowaniu tu nie mowie, bo moze nawet łatwiej odbierac dwojke dzieci ze zlobka czy szkoly niz rok po roku z roznych placowek. Ale tak jak pisze @sundaville trudne ciaze, porod wywolywany w 37 tygodniu, wiec prawie jak wczesniak, duze ryzyko chorob genetycznych. Plus takie organizacyjne kwestie jak szeroki wozek nie wjedziesz do sklepu na zakupy gondola, jak zniesc dwojke dzieci z fotelikiem do samochodu sama? zostawisz jednego niemowlaka na gorze samego? sama piersia nie nakarmisz dwojki chyba ze nie chcesz w ogole spac.
Ja mysle, ze blizniakom to daja rade najlepiej rodziny wielodzietne, bo oni sa mistrzami organizacji, wiec dla nich to zaden problem. Mialam sasiadke z 7 dzieci to mowila, ze jej latwiej bylo blizniaczki niz rok po roku, bo przynajmniej to samo jadly, te same pieluchy![]()
Jesli chodzi o organizacje wiem, ze dalibysmy rade, ten plus, ze nie musze znosic dzieciakow z pietra, wiem, ze mialabym ogrom pomocy od rodzicow w razie w, wiem, ze sa teraz wozki, ze wjedziesz wszedzie, bo jest jedno nad drugim, sa plusy, ale kurde no dwa na raz, zero synchro i placz w nocy, ja mam wizje, ze nie spalabym wcale