• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

O tak. Mi też mąż kupił w poprzednim cyklu z apteki jakieś no name i miały cien jak nic. Nawet on widział. A później zrobiłam pinka i negatyw.
Kurde ja nigdy takich mocnych nie mialam, cienie owszem, ale kreski kreski zeby falszywe.. kurde nie powinni czegos takiego na rynek wpuszczac..
Ba, ja kiedyś mówiłam, że do 30 urodzę trójkę 😅 życie weryfikuje
Ja mowilam ze do 26 bede miec 3 😂 no nie wyszlo 😂
Nie może być tak, ten luty jest okropny! Tyle załamek, tyle strat. Mówię dość! Rzucam klątwę ciąż! Udanych i do tego mnogich! Klatka dwóch kresek dopadnie każda staraczke!
Dawaj!!!! Kurde niech jakies czarownicowe cos sie sprawdzi! :D
I nawet o samym wychowaniu tu nie mowie, bo moze nawet łatwiej odbierac dwojke dzieci ze zlobka czy szkoly niz rok po roku z roznych placowek. Ale tak jak pisze @sundaville trudne ciaze, porod wywolywany w 37 tygodniu, wiec prawie jak wczesniak, duze ryzyko chorob genetycznych. Plus takie organizacyjne kwestie jak szeroki wozek nie wjedziesz do sklepu na zakupy gondola, jak zniesc dwojke dzieci z fotelikiem do samochodu sama? zostawisz jednego niemowlaka na gorze samego? sama piersia nie nakarmisz dwojki chyba ze nie chcesz w ogole spac.
Ja mysle, ze blizniakom to daja rade najlepiej rodziny wielodzietne, bo oni sa mistrzami organizacji, wiec dla nich to zaden problem. Mialam sasiadke z 7 dzieci to mowila, ze jej latwiej bylo blizniaczki niz rok po roku, bo przynajmniej to samo jadly, te same pieluchy ;)
Moj maz bardzo chce blizniaki, ja nie bardzo, ale oczywiscie biore jak leci! :D a nie chcialam bo wlasnie tez jestem z blizniakow, wiem ile sily to kosztowalo moich rodzicow, niby latwiej pozniej bo faktycznie jedno drugie „pilnowalo” i kablowalo wiec reakcja byla natychmiastowa, ale u mnie w rodzinie od razu leci parka, a znam swoje doswiadczenia jako siostra z bratem, no nie ma takiego flow :D
Jesli chodzi o organizacje wiem, ze dalibysmy rade, ten plus, ze nie musze znosic dzieciakow z pietra, wiem, ze mialabym ogrom pomocy od rodzicow w razie w, wiem, ze sa teraz wozki, ze wjedziesz wszedzie, bo jest jedno nad drugim, sa plusy, ale kurde no dwa na raz, zero synchro i placz w nocy, ja mam wizje, ze nie spalabym wcale 😂

reklama
reklama
Właśnie dzwoniłam na infolinię ALAB, jeżeli robiłam jednocześnie z AMH badania o dłuższym terminem oczekiwania, to muszę poczekać dłużej, bo wrzucą zbiorczo, a homocysteina, którą wybrałam miała 6 dni roboczych oczekiwania... Czyli do końca poniedziałku może wpaść 🫠

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry