Mokra_kurka
Moderator
Tak, wczoraj też robiłam facelle i potwierdzam biel vizira(nawet po czasie)@Mokra_kurka czyli wczoraj facelle byl totalnie bialy? Czy jakiejs innej marki mialas?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, wczoraj też robiłam facelle i potwierdzam biel vizira(nawet po czasie)@Mokra_kurka czyli wczoraj facelle byl totalnie bialy? Czy jakiejs innej marki mialas?
Ogólnie z papieru, ale jak się zbliża okres to mam głupi zwyczaj używania patyczków higienicznych i tego nawyku muszę się oduczyć bo jest to zupełnie niepotrzebne.Ja co najwyżej mogę mieć dzisiaj pozytywa na owulkachJuż mi się śluz zmienia, więc nadciąga.
Swoją drogą jak obserwujcie śluz to patrzycie na ten z papieru toaletowego podczas wizyty w toalecie czy "grzebiecie"?![]()
Ale co Ty z tym patyczkiem robiszzOgólnie z papieru, ale jak się zbliża okres to mam głupi zwyczaj używania patyczków higienicznych i tego nawyku muszę się oduczyć bo jest to zupełnie niepotrzebne.![]()
Ja jak już to myje porządnie łapy i palcem sprawdzam. Ale to właśnie bliżej okresu i meeeega delikatnie.Ogólnie z papieru, ale jak się zbliża okres to mam głupi zwyczaj używania patyczków higienicznych i tego nawyku muszę się oduczyć bo jest to zupełnie niepotrzebne.![]()
Nawet na papierze w sumie nie sprawdzamJa co najwyżej mogę mieć dzisiaj pozytywa na owulkachJuż mi się śluz zmienia, więc nadciąga.
Swoją drogą jak obserwujcie śluz to patrzycie na ten z papieru toaletowego podczas wizyty w toalecie czy "grzebiecie"?![]()
Gratulacje! Piękna kreska i nam tu udowadniasz że biel w 10dpo nic jeszcze nie przekreśla!Tak, wczoraj też robiłam facelle i potwierdzam biel vizira(nawet po czasie)Dzisiejsza kreska pojawiła się w trakcie 5min. Mam nadzieję że jutrzejsze siknięcie tylko potwierdzi
![]()
RóżnieJa co najwyżej mogę mieć dzisiaj pozytywa na owulkachJuż mi się śluz zmienia, więc nadciąga.
U mnie to taka ilość że wystarczy że patrzę na papierJa co najwyżej mogę mieć dzisiaj pozytywa na owulkachJuż mi się śluz zmienia, więc nadciąga.
Ooo, no jest, jest!Witajcie!
Spieszę z wieściami... Cierpię na totalny brak cierpliwości, ale jak zauważyłam tu na forum, nie tylko mnie ta przypadłość dotyka. Zrobiłam wczoraj rano test(10dpo) i jak można było przypuszczać raził bielą
Jako że zapas testów jest dziś o 4.00 zatestowałam i zobaczcie co zobaczyłamMAM nadzieję że też widzicie
Nie napalam się, ale serduszko szybciej zabiło na ten widok.
Jutro powtórzę test z nadzieją, że potwierdzi to co dziś ujrzałam.
Na betę nie idę. Nie chcę się nakręcać. Na początku cyklu zapisałam się już do lekarza na 20.03 z myślą że jak nic w cyklu nie wyjdzie to odwołam(tak zrobiłam w zeszłym cyklu). Także póki co uzbrajamy się w cierpliwośc.
Pytanie, czy mogę Wam towarzyszyć w marcu do tej wizyty potwierdzającej
Miłego dnia!
GratulacjeWitajcie!
Spieszę z wieściami... Cierpię na totalny brak cierpliwości, ale jak zauważyłam tu na forum, nie tylko mnie ta przypadłość dotyka. Zrobiłam wczoraj rano test(10dpo) i jak można było przypuszczać raził bielą
Jako że zapas testów jest dziś o 4.00 zatestowałam i zobaczcie co zobaczyłamMAM nadzieję że też widzicie
Nie napalam się, ale serduszko szybciej zabiło na ten widok.
Jutro powtórzę test z nadzieją, że potwierdzi to co dziś ujrzałam.
Na betę nie idę. Nie chcę się nakręcać. Na początku cyklu zapisałam się już do lekarza na 20.03 z myślą że jak nic w cyklu nie wyjdzie to odwołam(tak zrobiłam w zeszłym cyklu). Także póki co uzbrajamy się w cierpliwośc.
Pytanie, czy mogę Wam towarzyszyć w marcu do tej wizyty potwierdzającej
Miłego dnia!