• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Ja co najwyżej mogę mieć dzisiaj pozytywa na owulkach 😂 Już mi się śluz zmienia, więc nadciąga.
Swoją drogą jak obserwujcie śluz to patrzycie na ten z papieru toaletowego podczas wizyty w toalecie czy "grzebiecie"? 🤣
Ogólnie z papieru, ale jak się zbliża okres to mam głupi zwyczaj używania patyczków higienicznych i tego nawyku muszę się oduczyć bo jest to zupełnie niepotrzebne. 😅

Ja co najwyżej mogę mieć dzisiaj pozytywa na owulkach 😂 Już mi się śluz zmienia, więc nadciąga.
Swoją drogą jak obserwujcie śluz to patrzycie na ten z papieru toaletowego podczas wizyty w toalecie czy "grzebiecie"? 🤣
Różnie 😂 to zależy, czasem jest tyle, że widać ładnie, że to ten czas a czasem posucha i ledwo co jest, w tym cyklu na przykład tak miałam

Witajcie!
Spieszę z wieściami... Cierpię na totalny brak cierpliwości, ale jak zauważyłam tu na forum, nie tylko mnie ta przypadłość dotyka. Zrobiłam wczoraj rano test(10dpo) i jak można było przypuszczać raził bielą🤷‍♀️
Jako że zapas testów jest dziś o 4.00 zatestowałam i zobaczcie co zobaczyłam♥️MAM nadzieję że też widzicie🤞
Nie napalam się, ale serduszko szybciej zabiło na ten widok.
Jutro powtórzę test z nadzieją, że potwierdzi to co dziś ujrzałam.
Na betę nie idę. Nie chcę się nakręcać. Na początku cyklu zapisałam się już do lekarza na 20.03 z myślą że jak nic w cyklu nie wyjdzie to odwołam(tak zrobiłam w zeszłym cyklu). Także póki co uzbrajamy się w cierpliwośc.

Pytanie, czy mogę Wam towarzyszyć w marcu do tej wizyty potwierdzającej🙏

Miłego dnia!
Ooo, no jest, jest! 😍

reklama
Witajcie!
Spieszę z wieściami... Cierpię na totalny brak cierpliwości, ale jak zauważyłam tu na forum, nie tylko mnie ta przypadłość dotyka. Zrobiłam wczoraj rano test(10dpo) i jak można było przypuszczać raził bielą🤷‍♀️
Jako że zapas testów jest dziś o 4.00 zatestowałam i zobaczcie co zobaczyłam♥️MAM nadzieję że też widzicie🤞
Nie napalam się, ale serduszko szybciej zabiło na ten widok.
Jutro powtórzę test z nadzieją, że potwierdzi to co dziś ujrzałam.
Na betę nie idę. Nie chcę się nakręcać. Na początku cyklu zapisałam się już do lekarza na 20.03 z myślą że jak nic w cyklu nie wyjdzie to odwołam(tak zrobiłam w zeszłym cyklu). Także póki co uzbrajamy się w cierpliwośc.

Pytanie, czy mogę Wam towarzyszyć w marcu do tej wizyty potwierdzającej🙏

Miłego dnia!
Gratulacje ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry