U mnie zależy od dnia, jest dzień, że nie bolą i nie dają znaku a jest dzień, że najchętniej stanika bym nie ściągała. Najczęściej na wieczór są najbardziej nabrzmiałe i bolesne.Wam też już cycki przestały przestały boleć i są mniejsze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie zależy od dnia, jest dzień, że nie bolą i nie dają znaku a jest dzień, że najchętniej stanika bym nie ściągała. Najczęściej na wieczór są najbardziej nabrzmiałe i bolesne.Wam też już cycki przestały przestały boleć i są mniejsze?
To u mnie jak wstaje z łóżka i zaczyna działac grawitacjaU mnie zależy od dnia, jest dzień, że nie bolą i nie dają znaku a jest dzień, że najchętniej stanika bym nie ściągała. Najczęściej na wieczór są najbardziej nabrzmiałe i bolesne.
Ja już dawno nie mierzyłam poprawnie biustu i braffoterki, ale kiedyś kiedyś jak były mniejsze miałam 80DD. Ale tak w h&mi kupuje staniki 85 C ale czuję, że nie są jakoś dobrze dopasowane, a szkoda mi kasy wydawać na stanik kilka stówek.To u mnie jak wstaje z łóżka i zaczyna działac grawitacjaDodam, że startuje z 80G. Najchętniej kupiła bym sobie nowy ciut większy biustonosz, ale nie chcę teraz inwestować, żeby za moment wymieniać...
![]()
Wspaniałe wiadomościHej, ja po wizycie. Położyłam się na fotel, pani doktor znalazła pęcherzyk ciążowy, a w środku- zarodek7,2mm
muszę umówić się na badania prenatalne, dostałam skierowanie i kilkanaście badań do wykonania. Kolejna wizyta już nie w klinice, tylko u mojego lekarza prowadzącego- musiałabym zdecydować, do kogo chce chodzić
niby już byłam 3x w ciąży, ale to wszystko nowe dla mnie, bo nigdy na takim etapie
![]()
Cudowna wiadomosćHej, ja po wizycie. Położyłam się na fotel, pani doktor znalazła pęcherzyk ciążowy, a w środku- zarodek7,2mm
muszę umówić się na badania prenatalne, dostałam skierowanie i kilkanaście badań do wykonania. Kolejna wizyta już nie w klinice, tylko u mojego lekarza prowadzącego- musiałabym zdecydować, do kogo chce chodzić
niby już byłam 3x w ciąży, ale to wszystko nowe dla mnie, bo nigdy na takim etapie
![]()
Ja też myślę o jakimś materiałowym, ale żeby dobrze trzymałJa już dawno nie mierzyłam poprawnie biustu i braffoterki, ale kiedyś kiedyś jak były mniejsze miałam 80DD. Ale tak w h&mi kupuje staniki 85 C ale czuję, że nie są jakoś dobrze dopasowane, a szkoda mi kasy wydawać na stanik kilka stówek.
Teraz obiecałam sobie po wizycie jeśli będzie pozytywna to kupuje sobie staniki nowe, materiałowe takie ala sportowe.
Ja mam luteinę 2x dziennie i też nienawidzę tego robić. I też tylko że wskazania na wcześniejsze poronieniaMoje dają mi się we znaki i to mega mocno. Z tym, że nie mam pojęcia czy to objaw ciązy czy duphastonu, tudzież połączenia obu.
Bo same piersi zaczęły mnie boleć zanim zaczęłam go przyjmować. Osobiście nie jestem fanką tego leku... Zwłaszcza, że czuje wewnętrznie, że on mi wcale nie jest potrzebny, a lekarz(ten do którego już nie mam zaufania) dał mi tylko na podstawie tego że mam w wywiadzie poronienie zatrzymane(progesteron nie miał na to poronienie wpływu)... Jako że nie jestem lekarzem, nie dyskutuje i grzecznie przyjmuje. 12.04 mam wizytę u innego ginekologa i zobaczymy jak on na to spojrzy.
Dla mnie to że regularnie codziennie od października przyjmuje witaminy to ogromny sukces, a teraz pilnowanie się, żeby w miarę regularnie 3xdziennie ten lek zarzywac to mega wyzwanie !
To akurat dla męża na wieczór są idealneU mnie zależy od dnia, jest dzień, że nie bolą i nie dają znaku a jest dzień, że najchętniej stanika bym nie ściągała. Najczęściej na wieczór są najbardziej nabrzmiałe i bolesne.
Kupowalam w Intimissimi ale po źle dobranym biustonoszu wolę kupować w hm itp tam są przynajmniej tańsze i nie gorszeJa już dawno nie mierzyłam poprawnie biustu i braffoterki, ale kiedyś kiedyś jak były mniejsze miałam 80DD. Ale tak w h&mi kupuje staniki 85 C ale czuję, że nie są jakoś dobrze dopasowane, a szkoda mi kasy wydawać na stanik kilka stówek.
Teraz obiecałam sobie po wizycie jeśli będzie pozytywna to kupuje sobie staniki nowe, materiałowe takie ala sportowe.
Ja polubiłam staniki w h&m ale muszę mierzyć.Cudowna wiadomosć
Rośnij okruszku
Ja też myślę o jakimś materiałowym, ale żeby dobrze trzymał
Ja byłam jakoś czas temu i braffiterki, ale średnio byłam zadowolona, bo mi dobrała za ciasne pod biustem staniki i po całym dniu miałam takie odciski przy piersiach, że masakra, a zapłaciłam nie mało
Teraz sie porządnie mierze, i zamawiam na allegro, bo te same staniki są niemal połowę tańsze niż w salonie ( biorę 2 rozmiary jak nie jestem pewna rozmiaru). I zdecydowanie jest mi w nich wygodniej niż w tych z salonu![]()
Super, że teraz się udałoHej, ja po wizycie. Położyłam się na fotel, pani doktor znalazła pęcherzyk ciążowy, a w środku- zarodek7,2mm
![]()