OlaFasola1234
Fanka BB :)
Wiadomo, cuda się zdarzają, ale dziś 12 dpo ten cień, 7,8,9 mocne plamienia również ze świeższa krwią, wczoraj również coś takiego było ze aż myślałam że dostałam okres. Wczoraj brzuch mnie też mocno bolał, okresowo.Przepraszam, że zapytam ale czy coś zwiastuje już, że to biochem czy bardziej wcześniejsze doświadczenia?
w styczniu miałam Biochem, doszła do 820. (Cykl przez to trwał 51 dni)
W lutym również, ale tam cykl trwał już 32 dni, beta wyszła 11,1 w 30dc. Więc tutaj szybko się rozwiązało.
Faktycznie jak teraz to sobie pisze to ten cień cienia wyszedł wcześniej więc to dobry prognostyk, ale te plamienia, krew …. No słabo.
Za Waszą radę oczywiście zrobiłam betę, dam znać jak będą wyniki. Facelki mam, ale już jestem z dziewczynami i jadę autem do tego domku na panieńskim więc może siknę jak przyjadę na miejsce ale w sumie bez sensu chyba, skoro będę miała wynik bety popołudniu.
Na tym jednym to bez dwóch zdań coś widać ale ten drugi (babyboom) to już trzeba się przyjrzeć mocno.Kurcze ja na obydwu widzę, a szczerze do tej pory jak patrzyłam na zdjęcia tutaj to nigdzie tych cieni nie widziałam
To odpisałam wyżej kochana, mam już jakieś doświadczenie ale zobaczymy.A skąd przekonanie, że to biochem?
Betę będę mogła ponownie zrobić w poniedziałek dopiero, zobaczymy czy coś urośnie