• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

Więc na to wygląda, że w sumie obie 2dc i obie intensywny okres. U mnie też co się lekko nawet przekręciłam w nocy to sruuu i leci 😑😑 i taka obolała jestem, zero energii. A gdzie tu do końca dnia 🥲🥲
No ja dzisiaj na prawde srednio sie czuje, nawet tak i humor leci i sily stracilam.. dziwnie mi..
Ten drugi biały.

Jeju jakie te testy easy home sa beznadziejne. Nie wierzę.
Widze na tym 2, ale juz doczytalam dalej :D
U mnie dalej brak okresu, nadal wychodzą mi jakies dziwne cienie na tescie. Dzisiaj 11 dpo, zrobilam test z drugiego moczu dzisiaj i ja nie wiem czy te pinki sa jakies wadliwe. Cos jest z tymi testami nie tak, bo jak na razie to sie nie rozkreca. Zobacz załącznik 1740009
Watpie, zeby byly wadliwe.. tu beta odpowie na wszystkie Twoje pytania :D
Chyba dopiero w poniedziałek lub wtorek będę mogła wyskoczyć. :) ale na pewno zrobię, poprzednio miałam problem z progesteronem.
Jesli mialas problem z prozkiem to mimo wszystko sprobowalbym jutro isc na bete.. w razue czego bedziesz miala mozliwosc teleporady i dostac jakiegos do wspomagania po wynikach..

reklama
Dobra, idę jutro, zrobilam jeszcze jeden, tez blada ale juz nie ma mowy o błędzie 😅

Załączniki

• 20260417_153025.jpg
    20260417_153025.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 109
Ja właśnie w porównaniu do poprzedniego okresu to masakra. Wtedy tylko tak średnio te krwawienie w pierwszym i piątym dniu tylko plamienie, reszta dni tak średnio. A teraz to ja nie wiem co ze sobą robić 🤣🤣 chyba muszę pampersa założyć 🤣 bo podpaski nie wyrabiają.
To mi jakos ilosciowo wrocilo do normy, ale mam wrazenie, ze ciagle leci, ze xaly czas mam mokro, jakbym w brodziku na basenie siedziala o!! Masakra :D
Ja mam brzuch wywalony przed stymulację, a dzisiaj idziemy na 18natke kuzynki K. Jak nic będą pytania o to czy jestem w ciąży 🙃
Nie masz jakiejs luznej sukienki? Takiej zeby ukryc? Kurde masakra, ze czlowiek musi sie denerwowac i przejmowac, bo inni bez taktu Cie wkurza…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry