reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

niedoczynność tarczycy

  1. szewczuka

    Interpretacja wyników

    Cześć :) Według aplikacji jestem w 5tyg (4+6). Wczoraj zrobiłam badania z krwi : Progesteron 21.24 Beta 854,70 (48h wcześniej 333.50) Za pierwszym razem nie zrobiłam progesteronu, zrobiłam za drugim bo martwią mnie częste utrzymujące się już tydzień czasu bóle brzucha, moze nie sa...
  2. F

    Niedoczynność tarczycy a ciąża.

    Hej, jestem w 25 dniu cyklu, mam wszystkie możliwe objawy ciąży. Bol brzucha, bol piersi, problem z węchem, katar, podwyższona temperaturę, jestem ciagle rozdrażniona, mam kremowe upławy w dużych ilościach i w ogóle czuje się dziwnie. Zrobiłam trzy testy- wszystkie negatywne. Nawet cienia...
  3. W

    Wahania TSH w krótkim czasie

    Czy wie kotś może czemu TSH waha się tak bardzo w tak krótkim czasie? To, że jest za wysokie to wiem, ale dlaczego są takie różnice w wynikach? 10 sierpień: TSH- 3,18 (norma 0,58-3,59) 27 sierpień TSH- 4,48 (norma 0,59-3,59) FT3- 3,67 (norma 2,17-3,77) FT4- 1,14 (norma 0,79-1,34)
  4. A

    Niedoczynność tarczycy w ciąży

    Witam serdecznie. Moje badania tarczycy w 5 tygodniu ciąży przedstawiają się nastepujaco: TSh 3,480 ulu/ml (norma laboratorium 0,270-3,000), ft4 16,59 pmol/l (norma 12-22), AntyTG 11,4 IU/ml (norma <115), AntyTPO 12,76 IU/ml (norma <34). Przed zajściem w ciążę TSH wynosiło u mnie 2,570, ft4...
  5. W

    niedoczynność tarczycy a ciąża

    Witam. Z moich obliczen wynika, ze jestem w 3-4t ciąży (26dz. Pecherzyk ciazowy ma 0,5cm. Mam niedoczynnosc tarczycy i ostatnie moje wyniki badan krwi są b dobre. Jestem po wizycie u ginekologa-endokrynologa. Do tej pory bralam polowke euthyroxu 75 (czyli 37,5), teraz zaleciła mi zacząć za...
Do góry