reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam Was, cały dzień biegam a to dopiero 14:00 :wściekła/y:

Anuś wózek śliczny, ale cena mnie zabiła. My decydujemy się na 90% na x-landera i będziemy polować na używany. Co do płci - no cóż mój bąbel taki uparty, że nijak nie da się podejrzeć. Pogłaszcz brzusio od cioci.

Onna ukłon w pas za długaśnego posta i powodzenia podczas użerania się z ekipą remontową

Vonko będzie dobrze a rozmowa z fasolką na pewno pomoże :tak:

Kajduś zadzwoniłam żeby się umówić na 3D i uwaga Pani mi powiedziała, że oni wykonują 3D tylko do 24 tygodnia więc jak dla mnie to ostatni dzwonek. Mam zadzwonić w poniedziałek, cena 180 zł więc do przeżycia.

buziaki dla wszystkich

No to jestem juz w domciu i witam Was weekendowo :tak::-)

Antila pumpernikiel - fefefe... jakos nie podchodzi mi....

Ewa i jak minal dzisiejszy dzien? A to w Kanadzie zwolnienia lekarskie sa bezplatne? U nas sa platne 80% chyba ze jest ciaza albo wypadek w pracy to wtedy 100%

Kajda to moze zaprosze Cie cos bys z rozpedy zrobila i u mnie porzadeczki?? :tak::-D:-)

Vonko no wiesz... ja w ciazy nie jestem ale zachcianki nieraz miewam :-D:-) zreszta widac to po mojej tuszy :tak: ale sledziki byly mniam mniam... a teraz wlasnie mam ochote na kanapeczke z bialym serkiem, jajeczkiem na twardo i majonezem...

Anusieńka wozek super, ale cena....:szok: :no::no::no:

Moniolek a co tak biegasz?? Tylko sie nie przemeczaj!! Mnie dzis dzien strasznie szybko minal... nawet nie wiem kiedy....

Chciałam Wam kogoś przedstawić:happy:

new2ab8.jpg

witajcie:-)
i znowu mamy piątek:tak::happy:
Esch tak tu piszecie o żarełku, że co czytam, to mi ślinka cieknie:-D
Moniś a cóż Ty taka zabiegana?;-)
Vonko wierzę, że wszystko będzie dobrze, odpoczywaj i staraj się nie denerwować, uściski:happy:
Anuś wózek fajowy, ale cena to nieuzasadniona chyba:no:
Antilko czytałam ,,Polkę'', podoba Ci się?
Kajduś oj i u mnie porządki by się przydały..:baffled: ale czasu coś brak..:baffled:
Onna nie zazdroszczę remontu, szczególnie takiego dużego:baffled: życzę Ci dużo dużo zdrowia i siły, bo po tym, co Cię spotkało musisz być dzielna, na pewno niebawem wszystko się ułoży:tak:
Ewuś dbaj o siebie, odpoczywaj i przegnaj choróbsko! lipa trochę jest z tym zwolnieniem u was..:baffled:

Kobitki..uchylam rąbka..;-) jak posiewy wyjdą ok, to w środę rano biorę pierwszy zastrzyk ,,wyciszacza'' przed stymulacją:tak: proszę o kciuki..;-)

miłego wieczorku dla Wszystkich:happy:

Antila no piekny Ktos!!!!!! To teraz dawaj ten suwaczek!!!!

Alek trzymam kciuki!!! A na sledziki zapraszam :-D:-) Jeszcze znajdzie sie cos w lodowce dla Ciebie....

Suwaczek już wstawiony. Uspokoiło mnie to USG. Strasznie się bałam, że to ciąża pozamaciczna, albo znowu pusty pęcherzyk. Tydzień temu jeszcze nic nie było widać. Dzisiaj dzidzia miała 2mm i pani dr wydawało się, że już widzi bijące serduszko:-) Przy 2mm trudno było to stwierdzić definitywnie kolejne Usg mam we czwartek.
Aluś dziękuję za gratulacje:-):-):-)
Esch suwaczek już jest:tak::-D

reklama
witajcie:-)
Kobitki..uchylam rąbka..;-) jak posiewy wyjdą ok, to w środę rano biorę pierwszy zastrzyk ,,wyciszacza'' przed stymulacją:tak: proszę o kciuki..;-)

nareszcie Oluś !!!!!!!!- no to ja zaciskam 2 pary piąstek- jedne malusie

weź sobie urinal na szybko i 5 dni przed wymazem przez 5 dni Lactovaginal to napewno posiewy będą dobre......

Do góry