• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam Was, cały dzień biegam a to dopiero 14:00 :wściekła/y:

Anuś wózek śliczny, ale cena mnie zabiła. My decydujemy się na 90% na x-landera i będziemy polować na używany. Co do płci - no cóż mój bąbel taki uparty, że nijak nie da się podejrzeć. Pogłaszcz brzusio od cioci.

Onna ukłon w pas za długaśnego posta i powodzenia podczas użerania się z ekipą remontową

Vonko będzie dobrze a rozmowa z fasolką na pewno pomoże :tak:

Kajduś zadzwoniłam żeby się umówić na 3D i uwaga Pani mi powiedziała, że oni wykonują 3D tylko do 24 tygodnia więc jak dla mnie to ostatni dzwonek. Mam zadzwonić w poniedziałek, cena 180 zł więc do przeżycia.

buziaki dla wszystkich

No to jestem juz w domciu i witam Was weekendowo :tak::-)

Antila pumpernikiel - fefefe... jakos nie podchodzi mi....

Ewa i jak minal dzisiejszy dzien? A to w Kanadzie zwolnienia lekarskie sa bezplatne? U nas sa platne 80% chyba ze jest ciaza albo wypadek w pracy to wtedy 100%

Kajda to moze zaprosze Cie cos bys z rozpedy zrobila i u mnie porzadeczki?? :tak::-D:-)

Vonko no wiesz... ja w ciazy nie jestem ale zachcianki nieraz miewam :-D:-) zreszta widac to po mojej tuszy :tak: ale sledziki byly mniam mniam... a teraz wlasnie mam ochote na kanapeczke z bialym serkiem, jajeczkiem na twardo i majonezem...

Anusieńka wozek super, ale cena....:szok: :no::no::no:

Moniolek a co tak biegasz?? Tylko sie nie przemeczaj!! Mnie dzis dzien strasznie szybko minal... nawet nie wiem kiedy....

Chciałam Wam kogoś przedstawić:happy:

new2ab8.jpg

witajcie:-)
i znowu mamy piątek:tak::happy:
Esch tak tu piszecie o żarełku, że co czytam, to mi ślinka cieknie:-D
Moniś a cóż Ty taka zabiegana?;-)
Vonko wierzę, że wszystko będzie dobrze, odpoczywaj i staraj się nie denerwować, uściski:happy:
Anuś wózek fajowy, ale cena to nieuzasadniona chyba:no:
Antilko czytałam ,,Polkę'', podoba Ci się?
Kajduś oj i u mnie porządki by się przydały..:baffled: ale czasu coś brak..:baffled:
Onna nie zazdroszczę remontu, szczególnie takiego dużego:baffled: życzę Ci dużo dużo zdrowia i siły, bo po tym, co Cię spotkało musisz być dzielna, na pewno niebawem wszystko się ułoży:tak:
Ewuś dbaj o siebie, odpoczywaj i przegnaj choróbsko! lipa trochę jest z tym zwolnieniem u was..:baffled:

Kobitki..uchylam rąbka..;-) jak posiewy wyjdą ok, to w środę rano biorę pierwszy zastrzyk ,,wyciszacza'' przed stymulacją:tak: proszę o kciuki..;-)

miłego wieczorku dla Wszystkich:happy:

Suwaczek już wstawiony. Uspokoiło mnie to USG. Strasznie się bałam, że to ciąża pozamaciczna, albo znowu pusty pęcherzyk. Tydzień temu jeszcze nic nie było widać. Dzisiaj dzidzia miała 2mm i pani dr wydawało się, że już widzi bijące serduszko:-) Przy 2mm trudno było to stwierdzić definitywnie kolejne Usg mam we czwartek.
Aluś dziękuję za gratulacje:-):-):-)
Esch suwaczek już jest:tak::-D

reklama
witajcie:-)
Kobitki..uchylam rąbka..;-) jak posiewy wyjdą ok, to w środę rano biorę pierwszy zastrzyk ,,wyciszacza'' przed stymulacją:tak: proszę o kciuki..;-)

nareszcie Oluś !!!!!!!!- no to ja zaciskam 2 pary piąstek- jedne malusie

weź sobie urinal na szybko i 5 dni przed wymazem przez 5 dni Lactovaginal to napewno posiewy będą dobre......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry