vonka
mama Kubusia
Witam:-)
Troche sie ostatnio opusciłam i zaniedbałam Was
Przepraszam
Ostatnie upały lekko mózg lasują i nic mi sie nie chce. Dobrze że dzisiaj jest troszeczkę chłodniej i nawet poczułam mały bonus w postaci wiaterku
Kajdo 08.08.2008 to całkiem fajna data
Trzymam kciuki za to zeby było szybko, łatwo i przyjemnie

Majeczko juz niedługo. Trzymam kciuki. Bedzie dobrze.
Anuś jak wparujesz na porodówkę to nikt Cie stamtad nie odeśle, przeciwnie przyjma ze wszystkimi naleznymi "honorami"

Maniolku gratuluje kolejnego -0,5 kg
Szybko znikasz, ani sie obejrzysz i śladu po brzuszku nie będzie.
Poza oczywiście przesliczną małą kobietką-Martusią
Monik dzieki za info, tez sie wybiore do 5-10-15. Może załapie sie na jakieś bonusy
Co do zasłabnięcia, czy wiesz co jest tego przyczyną?
Na ostatniej wizycie rozmawiałam z moim lekarzem o drobnych dolegliwościach dotyczacych zawrotów głowy - miewam takie od pewnego czasu
Generalnie zawsze dokuczały mi skoki cisnienia, ale w ciazy wszystko sie zmieniło i teraz mam cały czas bardzo niskie (jak na mnie) 100/60 Doktor stwierdził że byc może to niskie cisnienie powoduje u mnie zawroty (?) bo organizm nie przyzwyczajony, ewentualnie Dzidzius powoduje chwilowy ucisk i mroczki przed oczami gotowe. Co o tym mówi Twój gin?
Alek smaki jak na cięzarówkę masz ksiązkowe hi hi. Ja na przez pierwsze 4 miesiące nie mogłam nawet spojrzec na słodycze
Teraz mi przeszło;-)
Pokaz nam niebawem nowa fryzurę
Antilko co u Ciebie?
Esch hop! hop!
Imbruglia witaj:-) Powodzenia w staraniach
Napisz cos o sobie.
Sensi, Ewo, Najko i resztę wątku pozdrawiam.
Troche sie ostatnio opusciłam i zaniedbałam Was

Ostatnie upały lekko mózg lasują i nic mi sie nie chce. Dobrze że dzisiaj jest troszeczkę chłodniej i nawet poczułam mały bonus w postaci wiaterku

Kajdo 08.08.2008 to całkiem fajna data

Majeczko juz niedługo. Trzymam kciuki. Bedzie dobrze.
Anuś jak wparujesz na porodówkę to nikt Cie stamtad nie odeśle, przeciwnie przyjma ze wszystkimi naleznymi "honorami"

Maniolku gratuluje kolejnego -0,5 kg

Poza oczywiście przesliczną małą kobietką-Martusią

Monik dzieki za info, tez sie wybiore do 5-10-15. Może załapie sie na jakieś bonusy

Co do zasłabnięcia, czy wiesz co jest tego przyczyną?
Na ostatniej wizycie rozmawiałam z moim lekarzem o drobnych dolegliwościach dotyczacych zawrotów głowy - miewam takie od pewnego czasu

Alek smaki jak na cięzarówkę masz ksiązkowe hi hi. Ja na przez pierwsze 4 miesiące nie mogłam nawet spojrzec na słodycze

Pokaz nam niebawem nowa fryzurę

Antilko co u Ciebie?
Esch hop! hop!
Imbruglia witaj:-) Powodzenia w staraniach

Sensi, Ewo, Najko i resztę wątku pozdrawiam.