vonka
mama Kubusia
Witam:-)
Troche sie ostatnio opusciłam i zaniedbałam Was
Przepraszam
Ostatnie upały lekko mózg lasują i nic mi sie nie chce. Dobrze że dzisiaj jest troszeczkę chłodniej i nawet poczułam mały bonus w postaci wiaterku
Kajdo 08.08.2008 to całkiem fajna data
Trzymam kciuki za to zeby było szybko, łatwo i przyjemnie

Majeczko juz niedługo. Trzymam kciuki. Bedzie dobrze.
Anuś jak wparujesz na porodówkę to nikt Cie stamtad nie odeśle, przeciwnie przyjma ze wszystkimi naleznymi "honorami"

Maniolku gratuluje kolejnego -0,5 kg
Szybko znikasz, ani sie obejrzysz i śladu po brzuszku nie będzie.
Poza oczywiście przesliczną małą kobietką-Martusią
Monik dzieki za info, tez sie wybiore do 5-10-15. Może załapie sie na jakieś bonusy
Co do zasłabnięcia, czy wiesz co jest tego przyczyną?
Na ostatniej wizycie rozmawiałam z moim lekarzem o drobnych dolegliwościach dotyczacych zawrotów głowy - miewam takie od pewnego czasu
Generalnie zawsze dokuczały mi skoki cisnienia, ale w ciazy wszystko sie zmieniło i teraz mam cały czas bardzo niskie (jak na mnie) 100/60 Doktor stwierdził że byc może to niskie cisnienie powoduje u mnie zawroty (?) bo organizm nie przyzwyczajony, ewentualnie Dzidzius powoduje chwilowy ucisk i mroczki przed oczami gotowe. Co o tym mówi Twój gin?
Alek smaki jak na cięzarówkę masz ksiązkowe hi hi. Ja na przez pierwsze 4 miesiące nie mogłam nawet spojrzec na słodycze
Teraz mi przeszło;-)
Pokaz nam niebawem nowa fryzurę
Antilko co u Ciebie?
Esch hop! hop!
Imbruglia witaj:-) Powodzenia w staraniach
Napisz cos o sobie.
Sensi, Ewo, Najko i resztę wątku pozdrawiam.
Troche sie ostatnio opusciłam i zaniedbałam Was
Przepraszam
Ostatnie upały lekko mózg lasują i nic mi sie nie chce. Dobrze że dzisiaj jest troszeczkę chłodniej i nawet poczułam mały bonus w postaci wiaterku

Kajdo 08.08.2008 to całkiem fajna data

Trzymam kciuki za to zeby było szybko, łatwo i przyjemnie

Majeczko juz niedługo. Trzymam kciuki. Bedzie dobrze.
Anuś jak wparujesz na porodówkę to nikt Cie stamtad nie odeśle, przeciwnie przyjma ze wszystkimi naleznymi "honorami"

Maniolku gratuluje kolejnego -0,5 kg
Szybko znikasz, ani sie obejrzysz i śladu po brzuszku nie będzie. Poza oczywiście przesliczną małą kobietką-Martusią

Monik dzieki za info, tez sie wybiore do 5-10-15. Może załapie sie na jakieś bonusy
Co do zasłabnięcia, czy wiesz co jest tego przyczyną?
Na ostatniej wizycie rozmawiałam z moim lekarzem o drobnych dolegliwościach dotyczacych zawrotów głowy - miewam takie od pewnego czasu
Generalnie zawsze dokuczały mi skoki cisnienia, ale w ciazy wszystko sie zmieniło i teraz mam cały czas bardzo niskie (jak na mnie) 100/60 Doktor stwierdził że byc może to niskie cisnienie powoduje u mnie zawroty (?) bo organizm nie przyzwyczajony, ewentualnie Dzidzius powoduje chwilowy ucisk i mroczki przed oczami gotowe. Co o tym mówi Twój gin?Alek smaki jak na cięzarówkę masz ksiązkowe hi hi. Ja na przez pierwsze 4 miesiące nie mogłam nawet spojrzec na słodycze
Teraz mi przeszło;-) Pokaz nam niebawem nowa fryzurę

Antilko co u Ciebie?
Esch hop! hop!
Imbruglia witaj:-) Powodzenia w staraniach
Napisz cos o sobie.Sensi, Ewo, Najko i resztę wątku pozdrawiam.

oj cieszę się z tego wyjazdu jak durna, a i jeszcze z psiną możemy jechać, bo tam można ze zwierzakami