reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam:-)

Troche sie ostatnio opusciłam i zaniedbałam Was:zawstydzona/y: Przepraszam:sorry2:
Ostatnie upały lekko mózg lasują i nic mi sie nie chce. Dobrze że dzisiaj jest troszeczkę chłodniej i nawet poczułam mały bonus w postaci wiaterku:-D

Kajdo 08.08.2008 to całkiem fajna data:tak::-D Trzymam kciuki za to zeby było szybko, łatwo i przyjemnie:tak::tak::tak:

Majeczko juz niedługo. Trzymam kciuki. Bedzie dobrze.

Anuś jak wparujesz na porodówkę to nikt Cie stamtad nie odeśle, przeciwnie przyjma ze wszystkimi naleznymi "honorami":tak::tak::tak:

Maniolku gratuluje kolejnego -0,5 kg:laugh2: Szybko znikasz, ani sie obejrzysz i śladu po brzuszku nie będzie.
Poza oczywiście przesliczną małą kobietką-Martusią:happy:

Monik dzieki za info, tez sie wybiore do 5-10-15. Może załapie sie na jakieś bonusy:confused:
Co do zasłabnięcia, czy wiesz co jest tego przyczyną?
Na ostatniej wizycie rozmawiałam z moim lekarzem o drobnych dolegliwościach dotyczacych zawrotów głowy - miewam takie od pewnego czasu:baffled: Generalnie zawsze dokuczały mi skoki cisnienia, ale w ciazy wszystko sie zmieniło i teraz mam cały czas bardzo niskie (jak na mnie) 100/60 Doktor stwierdził że byc może to niskie cisnienie powoduje u mnie zawroty (?) bo organizm nie przyzwyczajony, ewentualnie Dzidzius powoduje chwilowy ucisk i mroczki przed oczami gotowe. Co o tym mówi Twój gin?

Alek smaki jak na cięzarówkę masz ksiązkowe hi hi. Ja na przez pierwsze 4 miesiące nie mogłam nawet spojrzec na słodycze:baffled: Teraz mi przeszło;-)
Pokaz nam niebawem nowa fryzurę:tak:

Antilko co u Ciebie?

Esch hop! hop!

Imbruglia witaj:-) Powodzenia w staraniach:tak: Napisz cos o sobie.

Sensi, Ewo, Najko i resztę wątku pozdrawiam.:-D

reklama
No to wlasnie wrocilam od lekarza... tak jak przypuszczalam mam do zrobienia cytologie i prolaktyne. Dzis mialam zrobione USG - tutaj bylo wszystko w porzadku. I z wynikami mam sie zglosic do lekarza. Pewnie zrobie to po niedzieli... i wtedy zobaczymy co bedzie dalej....

Majeczko juz niedlugo i bedziesz miala swoje malenstwo w ramionach... wytrzymaj jeszcze tych kilka dni!!!!

Anusieńko zeby Cie nie odeslali z porodowki to trzeba jechac w ostatniej chwili... w tym reportarzu kobieta sie wypowiadala ze zglosila sie o 8 a urodzila o 8.30!!!:szok:

Kajda to calkiem duze to Twoje dziecie sie zapowiada!!!!

Alek dziekuje za kciuki!!!!

Moniolek niech zabke zjada tylko w zamian niech "cos" zostawi!!!;-):tak::-D

Sensi no moj zoladek dalej "dokazuje"... to nie stres... chyba to nastepny lekarz w kolejce czeka....

Vonko ja caly czas jestem :tak:

Witajcie, Staś już ochrzczony. Zaskoczyl mnie, bo przespał całą mszę, nawet polewanie wodą go nie przebudziło. Na przyjęciu był bardzo grzeczny, wogóle dobre to moje dziecko :tak:

Sensi - gratuluję, Kubuś niedługo Cię przerośnie :tak:Menu mojego Stasia nieco się rózni, ma jeden posiłek mleczny wiecej. A poza tym Staś nie ma juz skazy białkowej :-) od czwartku po wolutku mu wprowadzałam normalne mleko modyfikowane i kupy przepiękne :-D Bardzo sie ciesze, bo do roku taka alergia to niewiele zmienia, ale w tej chwili dzieci jedza prawie normalnie i wiele potraw czy ze słoiczka czy gotowanych należałoby wyeliminować.
Moniołku - niebawem wejdziesz w przeciążowe ciuszki.
Esh - to switnei, ze usg w porzadku. Skąd te stresy? W pracy?
Majeczko - bardzo Cię swędzi skóra? Jest taka częsta ciążowa przypadłość z tym swędzeniem, warto powiedzieć o tym ginowi.
Antilko - myślę o tych dziecięcych sklepach. W zasadzie moj ulubiony to Tesco :happy: W zasadzie wiadomo - co centrum handlowe to sklepik dla dziecka. Jezdze glowie do trzech centrów. W Klifie jest jedyny w Trojmiescie Mothercare (ale malutki wybór), H&M z dzialem niemowlecym, Kapahl i Cubus. W Matarni jest C&A z dzialem dzieciecym, Smyk, H&M, Cubus, Kapahl. W Galerii Bałtyckiej jest wszystko. Poza tym jest sklep z olbrzymim wyborem wozkow i fotelikow w Rumii, maja tez sklep internetowy. Warto przejzec stronke, a jesli zobaczy sie cos interesujacego to mozna podjechac do nich. Oczywiscie watpie abyscie ciagneli wozek z Pomorza, ale mozna "pomacać naocznie". www.bobowozki.pl

Pozdrawiam 30tki i zmykam spac, dzis mam pierwsza od narodzin Stasia wolna noc, maz bedziena strazy a ja moge jutro spac do oporu. Matko jak sie ciesze.

Carioca to moze jakies fotki Stasi z chrzcin nam tu wrzuc...
A ja stresowalam sie ze juz na dzien dobry cos bedzie nie tak....

witajcie wieczorkiem:-)
przespałam dzisiaj prawie cały dzień:zawstydzona/y: chciałam się podzielić z Wami wiadomością, że 23.08 jedziemy nad morze, co prawda na parę dni, ale jednak się udało:tak: jedziemy do Białogóry:-)
Esch super, że usg wyszło dobrze, to połowa sukcesu:tak: a czy Twój mąż się kiedyś badał?
Carioca no właśnie, poprosimy fotki z chrzcin:-) miłego spanka;-)
Antilko gdzie Ty??
Vonko nie dotarłam dzisiaj do fryzjera, bo usnęłam:baffled: może jutro się zbiorę..
Moniś, Sensi:-)

Aleczku czyli bedziesz miala wakacje!!!
A moj maz sie nie badal.... stwierdzilam ze moze ja najpierw zaczne... na razie "psychicznie" go na to przygotowuje :-D:-)

Esch no w sumie, z nimi to trzeba ,,delikatnie'':-p oj cieszę się z tego wyjazdu jak durna, a i jeszcze z psiną możemy jechać, bo tam można ze zwierzakami:happy:

Dziendobry:-)

Esch dobre wiesci z usg, ciesze się:tak: Rozumiem ze meza zostawiasz na potem ale dobrze by było go niebawem przebadac :tak: Sciskam kciuki z całych sił:-D

Carioca Wyspij sie za wszystkie czasy;-) Zobaczymy fotki z chrztu?

Alek jaki fajny wyjazd Wam sie szykuje:laugh2: Extra!
Ja tez sie pochwalę ze 14.08 wybieramy sie do Ustronia:happy: Tez tylko na kilka dni ale wazne że choc przez ten czas nie będe siedzieć w domu:laugh2:

reklama
Vonko gratuluje 7 okienka!!! A co do mojego meza - to juz psychicznie nastawia sie na te badania :-D. I jak w moich wyjdzie wszystko oki to pora bedzie na Niego....

Do góry