reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam:-)

Onna zaciskam mocno kciuki:tak: daj znac jak po wizycie.
Antila gratuluje zakupu:-D 26 zeta - niemozliwe!:rofl2: Wiesz, raczej do Krakowa sie nie wybiore:-( co prawda to tylko 70 km ale nie za dobrze znosze podróże, nawet te krókie.
Gratuluje 7-go okienka:happy:
Kajdo jeszcze raz gratuluję, dzielna z Ciebie kobitka:-). Wracaj szybko do formy, życzę zdrówka i dużo, duzo szczęścia:-D Uściski dla Filipka:-D
Esch Ty wciaz w szalonym pędzie:laugh2::laugh2: Pozdrawiam (nie zapomnij o przytulaniu;-))
Alek wow! 4 okienko. Kupuj porteczki niech się Maleństwo swobodnie rozgości:tak: Ja tez poprosze namiary na te pensjonaty w Białogórze:tak:
Anusieńko jak na froncie???
Carioca:-)

Miłego dnia wszystkim.

reklama
cześć dziewczyny

Vonko - na froncie cisza - wprawdzie od 3 dni między 23-24 rewolucja :-) w brzuchu --być moze po kąpieli i ćwiczeniach ale poza tym nic sie nie dzieje:crazy:

Oluś - cieszę się ,ze wypoczeliscie - to i ja namiar poproszę :-) moze razem się wybierzemy ?? ale nie wiem czy Twój dzidziuś nie będzie za malutki za rok ;-)

Moniś- :confused::confused::confused:wszystko dobrze? z Tatą ?

Majeczko - Ty już pewnie z Córunią ---- zazdroszczę

Esch--- ******************** to już końcóweczka więc częstuj się :-p

Sensi, Carioca,Ewa,Najeczko - mamusie jak widać mają mniej czasu na bb

Ostatnia edycja:
Anusieńko no cóż, to kolejna próba cierpliwości:tak: Widocznie Twój Maluszek upatrzył sobie juz date i lada chwila zacznie się prężac do "wyjścia".
Trzymam za Was kciuki i myslę nieustannie:-):tak:

Aluś, Vonko, Anusieńko czyżby szykował się nam 30tkowy zjazd w Białogórze:confused::-)
Ja dzisiaj byłam na badaniach krwi i moczu utoczyli ze mnie chyba 6 probówek:baffled:
Vonko 70 km to jednak dużo:-(
Esch miłej zabawy:happy:

witajcie Kobitki:-)
w związku z zainteresowaniem, podaje namiary na pensjonaty:-)
Pensjonat HEEP Ośrodek Wczasowy "HEEP"
w tym byliśmy teraz, jest super:-) w cenę noclegu wliczone śniadanie, ale takie, że na pół dnia się można najeść:-D wokół pensjonatu jest ogród, plac zabaw dla dzieci, cisza i spokój:-)
Drugi pensjonat jest zaraz obok HEEP'a i nazywa się VILLA RETRO Białogóra, Willa Retro, tam nie byliśmy, ale od paru lat jeździ tam mojego męża siostra z małym dzieckiem, stąd wiemy, że i tam warunki są super:-)
A! i do obu pensjonatów można ze zwierzakami przyjeżdżać:-)
A sama miejscowość jest bardzo malownicza, jak Wam pisałam, piękne sosnowe lasy, plaża czyściutka, ludzi niewiele, raj:-) ponadto przyjazna psiakom, wszędzie można je wprowadzać:-)

Anusia ale super ta koszulka:tak::-D wiesz, że ja mocno zaciskam kciuki i czekam cały czas na wieści:tak::-)
Esch rany skąd Ty masz tyle energii??:szok::-D miłego wyjazdu do Zakopca:-)
Vonko chyba już dzisiaj pojadę po te portki, bo chłodno się zrobiło, a w dresach nie będę paradować:-D
Antilko kawał wózka:tak: czyli drugi kupujecie ten z ostatnio upatrzony?:-) gratuluję 7 okienka:happy:

Kobitki od którego tygodnia czułyście ruchy swoich Maluszków?

Aluś oba pensjonaty świetnie się prezentują ciekawe, jak przedstawiają się ceny:confused:
Anusieńko świetny obrazek na koszulce, ale chyba nie rozpina się do karmienia.
Kiedyś znany profesor medycyny powiedział, że wojny i porodu nikt nie przewidzi:happy:
Onna i jak tam po wizycie:confused:
Mój M o 21 jedzie odebrać nasz nowy nabytek. Powiedziałam, że jak będzie z tego wózka straszny gruchot to ma zapłacić i nawet nie brać:-)

witam wieczornie. Miałam dziś dzień pełen wrażeń, ale najważniejsza wiadomość, że już jestem uspokojona. W miare oczywiśćie, bo do końca I trymestru będe ciągle czekać na kolejne badanie i potwierdzenie że wszystko w porzadku.
Przede wszystkim moj pęcherzyk urósł ponad dwukrotnie od zeszłego tygodnia i odpowiada teraz podobno wielkości nsa 4tydzień 6 dzień . Według ostatniej miesiączki byłoby dużo później, ale hipoteza jest taka,że może nie było owulacji, kiedy był skok temperatury i testy (np pecherzyk nie pękł) i byla dopiero później. A temperatura mi się utrzymywała wyższa bo już brłam progesteron zgodnie z zaleceniem lekarza... Trudno powiedzieć jak to sie stało, przyjmuję w każdym razie tę wersję że zapłodnienie było później. Zresztą ponoć i beta na to by wskazywała. Zobaczymy czy bedzie rosła - w poniedziałek znow z niepokojem będę czekać na wyniki badań.
Póki co staram się nie stresować i wreszcie mogę sie ucieszyć tym początkiem. Nie chciałam nikomu jeszcze mówić,. ale ponieważ ide na zwolnienie to w pracy musiałam. Jak tu teraz przed rodziną ukrywać, skoro do pracy chodzić nie będę. Może sobie codzienne wyprawy do parku zorganizuję ;)

Dziewczyny, ogromnie Wam dziekuję za wsparcie, to naprawdę dużo jak się nie chce z nikim o swoich obawach rozmawiać. Męża tez już nie chciałam dodatkowo stresować, już raz przeżyl mocno moje poronienie... a i tak bardzo mnie wspiera.

zaraz idę oglądac pensjonaty. też bym sie wybrala, jakbym mogla to nawet jeszcze teraz, wakacje nam zająłl przedlużający sie remont, potem czzekaliśy na jakieś wieści co z ciążą i tak minęło. Teraz będę odpoczywać, ale klimat zmienić by się przydało. Tylko podróż taka daleka męcząca jest...

pozdrawiam i życze dobrej nocki.
Mam nadziejęże następne w kolejce mamusie ju urodziły/urodza lada dzień...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry