Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

do Roznowa nie wybralysmy sie bo tam padalo ale pojechalysmy na zakupy. Niedawno worcilam do domu, zroblam mezowi sos tzatziki i zaraz wybywam do pracy.... oby dzis bez przygod 

, w dodatku nie moglam sie nadziwic jak to mozliwe, ze ciaze trwala tak krotko (chyba dwa miesiace), ech dziwne te sny sie czasem miewa.,,
, po drugie prawdopodobienstwo ciazy mnogiej i po po trzecie to, ze cykl sie moze rozlegulowac. Czasem pojawiaja sie torbiele, a potem bierze sie tabletki anty na uregulowanie cyklu, tak przynajmniej pisaly na ktoryms z forum dziewczyny. Oczywiscie bylo tez duzo pozytywow, ale mnie to troche przerazilo i jak na razie nie jestem jeszcze przekonana w 100%. Tym bardziej, ze CLO, bierze sie, jesli owulacja nie wystepuje, a u mnie wedlug monitoringu do niej dochodzi.
). Wstalam o 9 jak maz wychodzil na uczelnie...
No więc dziwne. Wcześniejszy gin stwierdził grzybicę i przepisal mi nystatynę. Aplikowałam ją i pojęcia nie miałam, że rozpuszcza się nawet do 5 dni.
Tym samym mój nowy gin musiał się wstrzymać ze zrobieniem innych badań podczas ostatniej wizyty.
Sie musze przespac z godzine bo nie wyrabiam. A ja nigdy tak nie mialam - nawet jak na pysk padalam to zasnac w dzien nie moglam a teraz
I caly dzien, nawet po spaniu mnie dalej muli i bym spala duzzzzzooooo..