Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

do Roznowa nie wybralysmy sie bo tam padalo ale pojechalysmy na zakupy. Niedawno worcilam do domu, zroblam mezowi sos tzatziki i zaraz wybywam do pracy.... oby dzis bez przygod 

, w dodatku nie moglam sie nadziwic jak to mozliwe, ze ciaze trwala tak krotko (chyba dwa miesiace), ech dziwne te sny sie czasem miewa.,,
, po drugie prawdopodobienstwo ciazy mnogiej i po po trzecie to, ze cykl sie moze rozlegulowac. Czasem pojawiaja sie torbiele, a potem bierze sie tabletki anty na uregulowanie cyklu, tak przynajmniej pisaly na ktoryms z forum dziewczyny. Oczywiscie bylo tez duzo pozytywow, ale mnie to troche przerazilo i jak na razie nie jestem jeszcze przekonana w 100%. Tym bardziej, ze CLO, bierze sie, jesli owulacja nie wystepuje, a u mnie wedlug monitoringu do niej dochodzi.
). Wstalam o 9 jak maz wychodzil na uczelnie...
No więc dziwne. Wcześniejszy gin stwierdził grzybicę i przepisal mi nystatynę. Aplikowałam ją i pojęcia nie miałam, że rozpuszcza się nawet do 5 dni.
Tym samym mój nowy gin musiał się wstrzymać ze zrobieniem innych badań podczas ostatniej wizyty.
Sie musze przespac z godzine bo nie wyrabiam. A ja nigdy tak nie mialam - nawet jak na pysk padalam to zasnac w dzien nie moglam a teraz
I caly dzien, nawet po spaniu mnie dalej muli i bym spala duzzzzzooooo..