reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Eschenbach

Tak tej diety w zaleznosci od krwi to nie bierz do siebie. Mysle ze dobrze wiedziec, miec na uwadze, ale jak zawsze nie dac sie zwariowac. Ja jem wsio :))))

Wlasnie sobie grilla robimy. I moj pies zwlok lezy przy mnie

reklama
Eschenbach, ja kawę też lubię. Jak się dowiedziałam o fasolce, to próbowałam pić bezkofeinową nescę. Okropieństwo, to po prostu nie to. Na razie używam kawy skolka ugodno:tak:

Kobito

Sluchac masz wlasnego ciala... Znasz teraz diete dla swojej krwi wiec bacznie obserwuj siebie czy faktycznie sie zgadza z tym jak Twoj organizm na to reaguje.

I chlew wody litrami bo pomaga tluszcze rozpuszczac....ZADNYCH SOKOW CZY COLI

Nigdy nie wypijam więcej kaw niż 3-4 filiżanki dziennie. Dla walorów smakowych, bo na senność raczej nie pomaga....

Od znajomych dostałam 2 paczki Roibossa, jest smaczna, taka z posmakiem miodowym i ma duuuużoooo mikroelementów. Polecam. Dobra gorąca jak i zimna.

reklama
Lolitko o boze... 20 minut przed sniadaniem?? To chyba by mi maz musial przez rurke wlac :szok::-D
Maz wstaje o 6 daj mi termometr i ja na spiaco mierze tempke (On sam pozniej wyciaga termometr i sprawdza). Budzi mnie o 6.30 (nieraz po kilka razy) i juz mam wtedy gotowe sniadanko, ktore zjadam i jak mam chwile to jeszcze podusia i kocyk na kanapie w pokoju :-D I o 7 maz znowu przychodzi mnie budzic :szok::szok: i ja wtedy z panika wyskakuje bo juz pozno....

Sama widzisz kochana ze to prawie nierealne :szok::-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry