reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Jak tam dziewczynki gotowe na spotkanko?

Anusienko
wiem ze jestes stomatologiem dlatego zapytam cie o rade. Zarejestrowalam sie do dr Kumali do ktorej chodzi moj mezulo ale nic o niej nie wiem , moze ty wiesz czy jest ok bo ja musze niestety chyba wyrwac zeba ktory sie zlamal i chcialabym zeby wszytko bylo ok zwlaszcza ze mam szczescie do suchych zebodolow i bez lasera to sie chyba nie obejdzie :-(

Jak tam dziewczynki gotowe na spotkanko?

Anusienko
wiem ze jestes stomatologiem dlatego zapytam cie o rade. Zarejestrowalam sie do dr Kumali do ktorej chodzi moj mezulo ale nic o niej nie wiem , moze ty wiesz czy jest ok bo ja musze niestety chyba wyrwac zeba ktory sie zlamal i chcialabym zeby wszytko bylo ok zwlaszcza ze mam szczescie do suchych zebodolow i bez lasera to sie chyba nie obejdzie :-(

helllooo jestem! wczoraj polozylam sie na godzinke o 19..........obudzilam sie dzis o 11 !! a to przez to ze znow biore bromocorn na obnizenie prolaktyny.Kochane wejde z wami w pogadanki jak przesledze kilka stron wstecz i bede na biezaco.
Otworzylam skrzynke na interii z fotkami slubnymi
mollevanger@interia.pl
haslo;slubik
aaaa zaczelismy staranka,naraziejestesmy pelni optymizmu

helllooo jestem! wczoraj polozylam sie na godzinke o 19..........obudzilam sie dzis o 11 !! a to przez to ze znow biore bromocorn na obnizenie prolaktyny.Kochane wejde z wami w pogadanki jak przesledze kilka stron wstecz i bede na biezaco.
Otworzylam skrzynke na interii z fotkami slubnymi
mollevanger@interia.pl
haslo;slubik
aaaa zaczelismy staranka,naraziejestesmy pelni optymizmu

reklama
helol:) a tu dzisiaj wieczorkiem pusteczki coś,, oj dziewuchy, obijacie się ;)
Kindziu pikne zdjęcia, bardzo ladnie razem wyglądaliscie, elegancko, twoja suknia piekna, a zabawa widze, tez byla przednia ;) no prosze i niedlugo miesiąc wam stuknie, ach tecn czas szybko leci... ::) no i owcnych staranake życzę!! oby jak najszybciej pojawily sie 2 krecy na tescie :)

no ładnie, na jakiś zlot się tu dziewczeta umawiają,, beze mnie, kurcze chyba się obrażę ;D
udanego spotkanka wam zycze zatem :)

ja zmykam, ciagle sie nie przygotowuje do tych durnych prezentacji... ble,,ja juz bym chciala, zeby byl piatek.. jeszcze do tego stersior mnie dopada z ta zmianą pracy.... dobra, nie marudzę już.. pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry