Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak,tak - ja juz najchętniej bym się rozpakowała, ale pan doktor wczoraj powiedział, ze napewno w najbliższym czasie mnie to nie czeka :-( No nic, Mała wyjdzie kiedy będzie gotowa, byleby mamusi nie kazała długo czekać... Ciąża nie powinna tyle trwać!!
Kochane co sie dzieje ....znalazłam Was na sdrugiej stronie!!!!!!!!! Krzynka, motylku, esch - nadal w dwupakach????Zaglądam ciągle i sprawdzam wieści....Trzymam kciukasy!!!
U nas wszystko w porządku...Macierzyństwo jest cudowne....a ostatnie 3 dni wogole boskie....Mała spokojna i taka kochana...Dużo spacerujemy, potem jedzonko, Polcia zasypia sama....i zaczyna coraz bardziej świadomie na wszystko reagować...Jej usmiech jest cudoowny....Uwielbiam jak patrzy na mnie słuchając jak jej opowiadam różne rzeczy....I nie wiadomo kiedy to minęło a juz w czwartek moja córeczka będzie miała miesiąc....Rośnie jak na drożdzach....Tydzień temy ważyła 3300 a jak wychodziła ze szpitala równiutko 3 tygodnie wcześniej ważyła 2400...lekarz przewiduje że w ciągu miesiąca przybierze na wadze ok 1200gram...Mój mały żarłoczek!!!!
No ja niestety dalej kulam sie w dwupaku i juz mnie z tegi powodu dolki lapia... ginek w pon oznajmil ze nie widac oznak porodu:-( Jestem szczelnie pozamykana, Malej widac nie spiesze sie z przemeldowaniem :-(
Kpi - w najorszym wypadku po 3cim miesiacu pzrejdzie, ale trzymam kciuki zeby wcześniej sie skończyło!!! Takie kolki wykańczają fizycznie i psychicznie, współczuję :-(