Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane dziękuję za życzenia. Tomuś słodki i grzeczniutki moje życie kręci się na razie wokół karmienia, karmienia i jeszcze raz karmienia ) ściskam Was i czekam na wieści o kolejnych obywatelach rp )
Ja pragnę tylko donieść, że Esch wczoraj (20.08) urodziła piękną córeczkę - Oleńkę. Waga 4060 i 56cm !! Poród z początku SN, zakończył się CC. Dziewczyny dochodzą do siebie :-)
no to teraz zostałam sama na placu boju... :-( Mam nadzieję, że niebawem dołączę do grona mamusiek hihi
Esch również gratulacjie ...
Krzynka czekamy na ciebie!
U mnie również było CC w 37 tygodniu lekarz stwierdził, że Tomuś przestał rosnąć więc wpakował mnie do szpitala. Po obserwacji i ciągłych usg zdecydował się na wcześniejsze rozwiązanie.
Tomek ważył. 2700 i miał 51 cm. Teraz waży 3100 i w tydzień przybrał 325g Czyli wszystko wróciło na dobre tory. Został w szpitalu przebadany jak ruski czołg. Wszystko w porządku więc teraz "walimy na masę"