Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JaWitam:-)Czy jest tu mama która urodziła dziecko w wieku 37lat?Pragnę jeszcze dziecka (mam dwójkę dzieci),ale nie wiem czy nie jest już za póżno..:-(
, pierwsze urodziłam mając 33 a drugie 37, a moja siostra urodziła w sierpniu a miała teraz 40, a jej bratowa urodziła 4 dziewczynkę majac 41 niedawno;-). Nie miałam żadnych problemów genetycznych ani fizycznych.Siostra tez nie, bratowa tez nie.Jesli chcesz dzidzię nie ma więc problemu chyba:-)
Jaewa ja karmilam caly czas pol na pol i na poczatku mialam 2 btelki i jak najbardziej to mi wystarczalo.Dziewczyny mam pytanie. Ile na start potrzebowalyscie butelek do karmienia dla noworodka? Pytam przez ciekawosc.
Agi my sie juz zlobkujemy od 1 marca. Po 3 dniach w zlobku Ola przywlekla rota do domu wiec przeszlismy przez to cala trojka. I na razie - odpukac - jest dobrze. Mamy juz 4 zebolki i widze jak bardzo manualnie sie rozwinela od tego czasu jak zaczela chodzic do zlobka.A co u motylka i Tomusia oraz Esch i Oleńki???