reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam:-)
Krzynka dzięki..
No mam nadzieje że uda się cosik zmajstrować;-) ja napewno nie odpuszcze chociaż teraz mam troche na głowie bo kupilismy z Małzowina mieszkanie i trzeba ruszyć z remontem więc nie mam czasu na rozmyślania zresztą po świętach wracam do pracy to już wogóle mało czasu zostanie:tak:
No i w maju musze wyszykować 30 urodzinki:)
humorek mi troche wraca więc jest już lepiej, zresztą wiosna zawsze mnie budzi do życia:)

Asienko - ja też majowa dziewczyna :-)

teraz nie mysl o majstrowaniu!! zrobcie remoncik, wybaw sie na 30stce aaaa... samo przyjdzie :-) nie raz slyszalam o tym, ze ludzie zajeli sie remontami, przestali rozmyslac i bach!!
dobrze ze humorek ci dopisuje!!

Kasia.natka - wątek trafiony, trafiony... ja niemalże poczełam MIlene na nim ;-) hihihi z kciukasami dziewczyn!! Wam tez tego zycze!
Teraz rzadziej tu wpadam, ale zawsze z duzym sentymentem :-D

Luminko - uda sie uda...!!

Krzynka no to fajnie bo ja uwielbiam Maj:-) a który to dzionek jak to nie tajemnica? narazie nie moge się starać nawet spontanicznie bo lekarz zakazał przez dwa miesiące:tak: i obiecałam sobie ŻADNEGO KALENDARZA:-D zresztą moja owulka przychodzi jak chce wiec ide na żywioł:)
Hehe fajnie poczełaś swoje maleństwo można powiedzieć z dopingiem;-)

Hejka:-)
No to byczek Krzynka chyba jesteś? ja koniec maja 28 blizniak:) Kasia wodnik ,albo rybka hehe
Od dzisiaj dziewczynki wcinam luteine 2*1 i mam nadzieje że normalnie dostane okres i nie będe musiała się stresować że coś nie tak po utracie fasolki:/

reklama
Ojejku...ależ wątek się rozkręcił...Super 30-tki :-)
Witajcie wszystkie nowe przyszłe mamusie.....Życzę Wam aby szybko stało się to o czym marzycie...PAmiętam jak ja zaczynałam na tym wątku....Żaliłam się , narzekałam że tyle się staramy i NIC....A już w następnym miesiącu bach ..... i mamy teraz cudowną córę....Wam też tego życzę....
Esch - jejku ile Oleńka ma ząbali....Mojej jak w 6.5 miesiącu wyszły dwie dolne jedynki tak do tej pory cisza :-)....A jak Oleńka się miewa?????
Krzynka, asieńka - ja też majowa dziewucha jestem....26 maja....(dzień mamy) ...W tym roku pierwszy raz będę obchodzić to święto...Cuuuudownie już nie mogę się doczekać.... :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry