reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no ja wodniczkiem jestem :-)
fajnie poczytac kolezanki ktorym sie udalo!!! mam nadzieje ze za jakis czas tez bede mogla tu napisac ze pamietam jak tu zaczynalam a teraz mam dzidziusia...
trzymam &&& za nas wszytkie!!! MOCNO!!!

reklama
no i wziełam się za siebie - mam w planie remonty , ze względu że mąż pracuje w delegacji to sama tego nie zrobię ale coś tam skrobnę zawsze - zaczęłam znowu jeździć rowerem i ćwiczyć, teraz jeszcze przygotowania do świąt ... niby wszystko ok , mam pozytywne nastawienie tylko jest jeden problem - moja mania prześladowcza nie przeszła - wszędzię są kobiety w ciąży , na n-k, w sklepie , u lekarza i są takie piękne z tymi brzuszkami a ja zazdroszczę , czasem mam ochotę zniknąć i czuję się taka gorsza - przydałby się psycholog bo wariuje i nic tu nie da sport czy plewienie w ogródku , nawet małe dzieci nie robią na mnie takiego wrażenia jak te brzuchy :-( ja wiem że i ja będę kiedyś może ale nie jestem teraz i to mnie tak dobija :szok:

hmm...a kto powiedzial ze to koncert zyczen: mowisz i masz! trzeba swoje odczekac! byc moze te wszystkie kobiety z brzuszkami ktore widujemy tez swoje wyczekaly
ha ha alez jestem madra jak pisze di kogos bo sama to mam podobne uczucia i tez mi zal i przykro ze zafasolkowac nie moge ale moze i sama siebie przekonam ze trzeba swoje odczekac

no to wspolczuje ale czy nie za bardzo sie nad soba rozczulasz? nie gniewaj sie bo jestesmy w podobnej sytuacji ale twoje doly, placze itd. di niczego nie prowadza a juz na pewno nie pomagaja zajsc w ciaze!!!
pora wziac sie w garsc!
trzymam &&&
a na wypadek jakbym juz nie miala kiedy to kobietki WESOLYCH SWIAT!!!

kasia.natka - taki już marudny charakter - normalnie tak nie mam tylko przed @ mnie tak nosi , zazwyczaj jestem pozytwnie nastawiona do życia ale po to jest forum aby wylać swoje żale
wczoraj np 2 razy mnie zbierało na płacz i 2 razy wybuchłam śmiechem - hormony mi buzują :szok:

Wesołych Świąt dziewczyny !

Pragnę złożyć Wam kochane babeczki życzenia zdrowych
i pogodnych świąt Wielkanocnych,

obfitości na świątecznym stole,
smacznego jajka oraz wiosennego nastroju
w rodzinnym gronie.

reklama
Ja sie witam po świetach.... no i mam nadzieje,ze u was mineły superancko.. a moze juz niebawem sie okaze, ze i owocnie?? :-)

Agi - nooo, ja tez mysle juz o dniu MAMY - pierwszy raz jupiiiii!!! :-D
Lumino - wierze, ze bardzo trudno nie myslec...szczegolnie, ze męzola nie ma przy Tobie A moze rzeczywiscie dobrze byloby, zebys z kims pogadała?? Była tutaj taka jedna, ktorej bardzo pomogły rozmowy z psychologiem :-)!!! Ja tez sie zastanawiałam nad tym, bo takie schizowanie naprawde potrafi napsuć krwi!!
a forum jest wlasnie od tego, zeby sie wygadac - my tu wszystko przyjmiemy :-D

aaaa - a podziwianie brzuszków zostaje i potem.. przynajmniej u mnie zostało :-) normalnie az mnie ściska w dołku jak widzę ciężarną :-D
kasia.natka- brawo za bardzo dobrą postawę!! :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry