reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Kobietki,

Oj napracowałam się w ten weekend ale za to w następny, dłuższy też będę robić NIC :-)

Tak, teraz &&&&& za Brzózkę, potem za katiuszkę, kok.o za jakiś miesiąc, a ja będę ćwiczyć w tym miesiącu, a co :tak: Nigdy nic nie wiadomo :-)
Na jakąś istotną poprawę wyników możemy liczyć od stycznia, tak czułam, że na wiosnę dopiero może się uda...

Ale mam dużo pracy w tym tygodniu... ale mi się nic nie chce.....

Nie demotywuję, życzę Wam słoneczka , buziaki :-)

reklama
Witam w nowym tygodniu :-)
też krótszym:-) - mogliby na stałe takie tygodnie wprowadzić .. heh!... (pewnie skończylibyśmy jak Grecja;-) )

bo mnie sie też nic nie chce:-(, lenia mam i nie wyspałam sie (jak zwykle zresztą hihi :-D)

Muma, ćwiczcie ćwiczcie, treningi kondycje wyrabiają :-D My zaczniemy w następnym cyklu, taka decyzja zapadła na wczorajszej naradzie wojennej:-D

pozdrowionka dla wszystkich:-D

witam się z Wami moje kochane,
przepraszam Was ,że nie ma mnie,ale jakoś ostatnio opadłam z siły ,może to przez pogodę :-( ? nic mi się nie chce ,wstawać też nie ,ale od piątku urlopik,w środę wyruszam na mazury ...moja ojczyzna i mój dom ;-) jadę sama na kilka dni odpocząć nabrać sił i dystansu.
Brzózko,Muma ,Katiuszka do pracy działać ,działać :) na wiosnę fasolinki mają być śliczne a kok.o to tak jak my :-) my czekamy na @ bo troszkę mi się popaprało z tym poronieniem i teraz nie wiem kiedy dostanę,a miałam jak w zegarku 28 dni i @ a teraz zgaduj zgadula :angry:
no a pogodę mamy od miesiąca cudną ....słonko,słonko,słonko mnie rano budzi :-)

zuzanka - myślisz o adopcji ?? Powiem tak, to często pomaga zajść w ciążę, pomaga się odblokować :-):tak: Ile się słyszy, że zaraz po adopcji kobiety zachodzą w ciążę :-) &&&&&&& za dzidziusia, czy naturalnie , czy in vitro , czy z adopcji to i tak będzie Wasz dzidziuś przecież :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry