reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dziewczynki, dziekuję Wam wszystkim za słowa otuchy :happy2:. Y się upiera że za wczesnie i powiedzial że juz mi nie da zadnego testu zrobic. Ja się jakoś dziwnie nie załamałam , moze dlatego że jeszcze nie wszystko stracone. Poczekam do soboty, ale w sobotę nie robie testu. Koniec z testami przed @. Trzymam kciukasy za Was wszystkie kochaniutkie, jestem szczęśliwa że Was mam. Zajżę po kolacji.

Muma <jupi> pęcherzyk jednak Cię słucha ;-) Uściskaj Julkę!!! no i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bionda
- pamiętaj hasło "dopóki nie ma @ jestem w ciąży":tak:
Zuzanka Jesteś wielka!!! Jak ja bym chciała abyś w sobotę w UFO uwierzyła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuzanka
i Bzzzz nie wiem kiedy macie się zamiar spotkać...ale o piciu to Wy nie myślcie tak na powaznie...nie wiem czy pamiętacie że wiosna jest nasza i fasolki Wam pić nie dadzą!!!:tak:
Lumina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kok.o
a jak u Ciebie sprawy się mają?
Kasia.natka jak Maleństwo? Pogłaszcz brzuszek od e-ciotki!!!:sorry2:Jak się czujesz Kochana, Ty już masz co dźwigać..:tak:
Brzózka jak się macie?

bionda dzielna jesteś i tak trzymać :-)damy sobie radę .....Ani@k ściskam Cię mocno:tak:;-)
a co do winka i innych trunków ....to lekarze przecież mówią,że trzeba zalać się wtedy zmajstrować :szok::-D:rofl2:

hej bionka tak trzymać
zuzanko smieszne z tym zalanem bo właśnie siedzę z piwkiem realksuję się po szaleństwach na lodzie:-p
czytaj stara dupa na łyżwach była :):)

No Lopop tu żeś zaszalała z określeniem!!!:-Dja Ci tą starą doopę z głowy zaraz wybiję!!!:-Dno to się jak babcia poczułam:rofl2:

No Lopop tu żeś zaszalała z określeniem!!!:-Dja Ci tą starą doopę z głowy zaraz wybiję!!!:-Dno to się jak babcia poczułam:rofl2:
wiesz juz długo nie jeździłam :-D było śmiechu co nie miara wiadomo największy ubaw miał syn :)
wiesz zawsze boisz się upadku bo czasem jak padniesz to nie wstaniesz ale nie było tak źle:-p

ani@ka jaka babcia mój M jest od Ciebie starszy

reklama
wreszcie dotarłam do ostatniej strony:szok: No człowiek nie jest w stanie z Wami pisać, jak tylko wieczorami ma trochę czasu:-( Oczywiście nie pamiętam już co której miałam odpisać:zawstydzona/y:Jak zwykle, będę pisała w ratach.
muma, zmotywowałaś mnie do monitoringu!!!! sama jestem ciekawa czy mam jakieś pęcherzyki, a jak są, to czy łaskawie pękają...no ale najpierw muszę @ dostać:wściekła/y: dalej nic, a dziś 36 dc!!!!!

bionda, podziwiam Cię, że tak gładko przyjęłaś wyniki testu!!! ja bym wyklinała na czym świat stoi!!! a Ty Kochana...spokojnie, bez nerwów, z nastawieniem na kolejny cykl....BRAWO!!!!!!:tak: ale ja i tak dalej trzymam kciuki&&&&&&&&&&

zuzanka, za Ciebie też kciuki zaciśnięte!!!!!! ktoś z takim dobrym serduszkiem musi mieć swoje dzieciątko!!!!:tak:

luminka, jak teściowa ma prestensje, że Twój M. nie odbierał telefonu, to trzeba było odpowiedzieć, że właśnie wtedy seksowaliście się, a co??? nie wolno!!!! mnie jak by tak ktoś odpowiedział, to bym już się zatkała na pr:baffled:zyszłość:tak: spróbuj, może i na nią podziała

Do góry