reklama
bionda
Fanka BB :)
Dziewczynki, dziekuję Wam wszystkim za słowa otuchy
. Y się upiera że za wczesnie i powiedzial że juz mi nie da zadnego testu zrobic. Ja się jakoś dziwnie nie załamałam , moze dlatego że jeszcze nie wszystko stracone. Poczekam do soboty, ale w sobotę nie robie testu. Koniec z testami przed @. Trzymam kciukasy za Was wszystkie kochaniutkie, jestem szczęśliwa że Was mam. Zajżę po kolacji.

Ani@k
Muma <jupi> pęcherzyk jednak Cię słucha ;-) Uściskaj Julkę!!! no i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bionda - pamiętaj hasło "dopóki nie ma @ jestem w ciąży"
Zuzanka Jesteś wielka!!! Jak ja bym chciała abyś w sobotę w UFO uwierzyła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuzanka i Bzzzz nie wiem kiedy macie się zamiar spotkać...ale o piciu to Wy nie myślcie tak na powaznie...nie wiem czy pamiętacie że wiosna jest nasza i fasolki Wam pić nie dadzą!!!
Lumina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kok.o a jak u Ciebie sprawy się mają?
Kasia.natka jak Maleństwo? Pogłaszcz brzuszek od e-ciotki!!!
Jak się czujesz Kochana, Ty już masz co dźwigać..
Brzózka jak się macie?
Bionda - pamiętaj hasło "dopóki nie ma @ jestem w ciąży"

Zuzanka Jesteś wielka!!! Jak ja bym chciała abyś w sobotę w UFO uwierzyła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuzanka i Bzzzz nie wiem kiedy macie się zamiar spotkać...ale o piciu to Wy nie myślcie tak na powaznie...nie wiem czy pamiętacie że wiosna jest nasza i fasolki Wam pić nie dadzą!!!

Lumina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kok.o a jak u Ciebie sprawy się mają?
Kasia.natka jak Maleństwo? Pogłaszcz brzuszek od e-ciotki!!!

Brzózka jak się macie?
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
bionda dzielna jesteś i tak trzymać :-)damy sobie radę .....Ani@k ściskam Cię mocno
;-)
a co do winka i innych trunków ....to lekarze przecież mówią,że trzeba zalać się wtedy zmajstrować

a co do winka i innych trunków ....to lekarze przecież mówią,że trzeba zalać się wtedy zmajstrować

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ohoho no też powiedziała co wiedziała :-)
oj lopop ,lopop.........ja też uciekam poćwiczyć :-)

wiesz juz długo nie jeździłamNo Lopop tu żeś zaszalała z określeniem!!!ja Ci tą starą doopę z głowy zaraz wybiję!!!
no to się jak babcia poczułam
![]()

wiesz zawsze boisz się upadku bo czasem jak padniesz to nie wstaniesz ale nie było tak źle

ani@ka jaka babcia mój M jest od Ciebie starszy
reklama
katiuszka79
wreszcie dotarłam do ostatniej strony
No człowiek nie jest w stanie z Wami pisać, jak tylko wieczorami ma trochę czasu:-( Oczywiście nie pamiętam już co której miałam odpisać
Jak zwykle, będę pisała w ratach.
muma, zmotywowałaś mnie do monitoringu!!!! sama jestem ciekawa czy mam jakieś pęcherzyki, a jak są, to czy łaskawie pękają...no ale najpierw muszę @ dostać
dalej nic, a dziś 36 dc!!!!!
bionda, podziwiam Cię, że tak gładko przyjęłaś wyniki testu!!! ja bym wyklinała na czym świat stoi!!! a Ty Kochana...spokojnie, bez nerwów, z nastawieniem na kolejny cykl....BRAWO!!!!!!
ale ja i tak dalej trzymam kciuki&&&&&&&&&&
zuzanka, za Ciebie też kciuki zaciśnięte!!!!!! ktoś z takim dobrym serduszkiem musi mieć swoje dzieciątko!!!!
luminka, jak teściowa ma prestensje, że Twój M. nie odbierał telefonu, to trzeba było odpowiedzieć, że właśnie wtedy seksowaliście się, a co??? nie wolno!!!! mnie jak by tak ktoś odpowiedział, to bym już się zatkała na pr
zyszłość
spróbuj, może i na nią podziała

muma, zmotywowałaś mnie do monitoringu!!!! sama jestem ciekawa czy mam jakieś pęcherzyki, a jak są, to czy łaskawie pękają...no ale najpierw muszę @ dostać

bionda, podziwiam Cię, że tak gładko przyjęłaś wyniki testu!!! ja bym wyklinała na czym świat stoi!!! a Ty Kochana...spokojnie, bez nerwów, z nastawieniem na kolejny cykl....BRAWO!!!!!!

zuzanka, za Ciebie też kciuki zaciśnięte!!!!!! ktoś z takim dobrym serduszkiem musi mieć swoje dzieciątko!!!!

luminka, jak teściowa ma prestensje, że Twój M. nie odbierał telefonu, to trzeba było odpowiedzieć, że właśnie wtedy seksowaliście się, a co??? nie wolno!!!! mnie jak by tak ktoś odpowiedział, to bym już się zatkała na pr