reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
witajcie babeczki :-) wybaczcie że tak tylko pobieżnie poczytałam ale jakoś siły nie mam więc dziękuję wszystkim które o mnie pamiętają :*
Misia wczoraj była mniej aktywna, mam wrażenie że obróciła pleckami i dlatego mniej czuję kopniaki bo raczej po wnętrznościach mnie okłada ale chyba muszę powoli zacząć się przyzwyczajać że nie zawsze tak fika żeby potem nie szaleć z niepokoju jak z braku miejsca będzie się ruszać kilka razy na dobę
ale za to dziś juz od rana bryka 
w kwestii dopalaczy - przede wszystkim musicie się obserwować stosując różne specyfiki bo na każdą może zadziałać coś innego lub przynieść inny skutek np. u mnie magnez+B6 hamował i psuł mi śluz
Muma jak beta???
Misia wczoraj była mniej aktywna, mam wrażenie że obróciła pleckami i dlatego mniej czuję kopniaki bo raczej po wnętrznościach mnie okłada ale chyba muszę powoli zacząć się przyzwyczajać że nie zawsze tak fika żeby potem nie szaleć z niepokoju jak z braku miejsca będzie się ruszać kilka razy na dobę

w kwestii dopalaczy - przede wszystkim musicie się obserwować stosując różne specyfiki bo na każdą może zadziałać coś innego lub przynieść inny skutek np. u mnie magnez+B6 hamował i psuł mi śluz

Muma jak beta???
Ani@k
Kasiu!!! Ja codziennie szukam na Twoim suwaczku nowych informacji...ale to co Ty sama piszesz wywołuje u mnie taki "dreszczyk emocji"
Ja już dziś pisałam że czuję jak bym sama była w ciąży - to chyba poczatek mojej schizy
Uwielbiam słuchać (czytać) o wszystkim co związane z ciążą...nawet to że dziś Ci ciężko nas czytać...
bo to jeden z tych pięknych objawów na które kazda z nas tak czeka...
Muma no co z tą betą????

Ja już dziś pisałam że czuję jak bym sama była w ciąży - to chyba poczatek mojej schizy

Muma no co z tą betą????
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
z oka spuścić towarzystwo a już tyle napisane....
kasia.natka podobno czym bliżej rozwiązania tym ruchy rzadsze bo maleńka miejsca już ma mniej w brzuniu
ja też śledzę suwaczek i powiem,że strasznie szybko czas leci 
Brzózka pewnie tak będzie ,że niby tu nic nie było czasu zabiegana,zmartwiona chorobami ...i będzie później II &&&&&&&&&&oby kochana ,oby
Ani@k hehe to może się zarazisz objawami i będziesz Ty miała to III miejsce ;-)
Muma no ja nie wytrzymam szlak człowieka trafi ......dawaj szybko znać jak tylko się dowiesz oj coś czuje ,że duuuuża ta beta będzie
:-)
kasia.natka podobno czym bliżej rozwiązania tym ruchy rzadsze bo maleńka miejsca już ma mniej w brzuniu

Brzózka pewnie tak będzie ,że niby tu nic nie było czasu zabiegana,zmartwiona chorobami ...i będzie później II &&&&&&&&&&oby kochana ,oby
Ani@k hehe to może się zarazisz objawami i będziesz Ty miała to III miejsce ;-)

Muma no ja nie wytrzymam szlak człowieka trafi ......dawaj szybko znać jak tylko się dowiesz oj coś czuje ,że duuuuża ta beta będzie

Muma
JESTEM W CIĄŻY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

Total HCG mam 9000 a betaHCG 96
Tu normy : Normy bHCG i HCG
Wszystko się zgadza, wg @ dziś zaczęłam 4 tydzień
Więc te są już pewne:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DZięki za wsparcie

Total HCG mam 9000 a betaHCG 96

Tu normy : Normy bHCG i HCG
Wszystko się zgadza, wg @ dziś zaczęłam 4 tydzień

Więc te są już pewne:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DZięki za wsparcie

kasia.natka
Muma pięknie!!! super!!! jeszcze raz gratulacje!!!
napisz mi na priv swój adres to coś ci wyślę
napisz mi na priv swój adres to coś ci wyślę
reklama