reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Nosz qrcze!!! Zadzwoń jeszcze raz do sekretariatu i powiedz ze nie działa...może oni jakoś przełączą rozmowę...
I się nie denerwuj!!! proszę:sorry:

reklama
witajcie babeczki :-) wybaczcie że tak tylko pobieżnie poczytałam ale jakoś siły nie mam więc dziękuję wszystkim które o mnie pamiętają :*
Misia wczoraj była mniej aktywna, mam wrażenie że obróciła pleckami i dlatego mniej czuję kopniaki bo raczej po wnętrznościach mnie okłada ale chyba muszę powoli zacząć się przyzwyczajać że nie zawsze tak fika żeby potem nie szaleć z niepokoju jak z braku miejsca będzie się ruszać kilka razy na dobę :tak: ale za to dziś juz od rana bryka :happy2:
w kwestii dopalaczy - przede wszystkim musicie się obserwować stosując różne specyfiki bo na każdą może zadziałać coś innego lub przynieść inny skutek np. u mnie magnez+B6 hamował i psuł mi śluz :dry:
Muma jak beta???

Kasiu!!! Ja codziennie szukam na Twoim suwaczku nowych informacji...ale to co Ty sama piszesz wywołuje u mnie taki "dreszczyk emocji" :tak:
Ja już dziś pisałam że czuję jak bym sama była w ciąży - to chyba poczatek mojej schizy :baffled: Uwielbiam słuchać (czytać) o wszystkim co związane z ciążą...nawet to że dziś Ci ciężko nas czytać...:sorry: bo to jeden z tych pięknych objawów na które kazda z nas tak czeka...:blink: :tak:
Muma no co z tą betą????

z oka spuścić towarzystwo a już tyle napisane....
kasia.natka podobno czym bliżej rozwiązania tym ruchy rzadsze bo maleńka miejsca już ma mniej w brzuniu :tak:ja też śledzę suwaczek i powiem,że strasznie szybko czas leci :szok:
Brzózka pewnie tak będzie ,że niby tu nic nie było czasu zabiegana,zmartwiona chorobami ...i będzie później II &&&&&&&&&&oby kochana ,oby
Ani@k hehe to może się zarazisz objawami i będziesz Ty miała to III miejsce ;-):tak:
Muma no ja nie wytrzymam szlak człowieka trafi ......dawaj szybko znać jak tylko się dowiesz oj coś czuje ,że duuuuża ta beta będzie :-D:-)

JESTEM W CIĄŻY AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-D:-D:-D
Total HCG mam 9000 a betaHCG 96 :-D
Tu normy : Normy bHCG i HCG
Wszystko się zgadza, wg @ dziś zaczęłam 4 tydzień :-D

Więc te są już pewne:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak::tak:

DZięki za wsparcie :tak::tak:

reklama
MUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! SUPER SUPER SUPER!!!!!!!!!!!

JESTEŚ WIELKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! BUZIAKI dla WAS

Skype mi sie zawiesza. Do Was laseczki odezwe sie później bo mam kupe roboty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry