reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
a ja nie umiem zrzucać zdjęć z telefonu na kompa:zawstydzona/y::laugh2:żona informatyka a podstawowych rzeczy nie umie :szok:

hej lopop gdzie się podziewasz? ja oglądam Chirurgów i zaglądam w między czasie :-Da Ty chyba na weterankach buszujesz?

a ja nie umiem zrzucać zdjęć z telefonu na kompa:zawstydzona/y::laugh2:żona informatyka a podstawowych rzeczy nie umie :szok:

hej lopop gdzie się podziewasz? ja oglądam Chirurgów i zaglądam w między czasie :-Da Ty chyba na weterankach buszujesz?
podczytuję :):) bo mam spore zaległości wiesz:):)
hej żono informatyka mąż i tak cię bardzo kocha czy umiesz to zgrywać czy nie :):) odezwała się żona elektryka ( ostatnio gniazdko wyciągnęłam z kablem od odkurzacza kiedyś zawsze takie rzeczy sama robiłam a teraz 1 miesiąc czekało na M:-D) jesteśmy wygodne kobietki

no proszę a mój M za to do informatycznych rzeczy w domu nie ma werwy....jak wraca z pracy to woli tv pooglądać :-Dnie dziwię się mu wcale a wcale...........
a jak u mnie są gniazdka jakieś wyrwane to jak mój brat przyjeżdża to mi wszystko robi (on ma firmę budowlaną i jest złota rączka) to zawsze dzieciak coś naprawi:-):tak:

no proszę a mój M za to do informatycznych rzeczy w domu nie ma werwy....jak wraca z pracy to woli tv pooglądać :-Dnie dziwię się mu wcale a wcale...........
a jak u mnie są gniazdka jakieś wyrwane to jak mój brat przyjeżdża to mi wszystko robi (on ma firmę budowlaną i jest złota rączka) to zawsze dzieciak coś naprawi:-):tak:
mój M mi wszystko w domciu zrobi:):) tylko długo muszę czekac bo nie ma czasu
najmniej lubi kłuć w domciu ściany jak sobie umyślę np. nowe kinkiety żeby założyć i trzeba poprowadzić kable:) cóż w domu jednak najmniej każdy lubi brudzić:):)

oj dziewczyny..dziewczyny...zaczynam się na poważnie zastanawiać nad zakupem nowej komórki z internetem :tak: No kurczę...chociaż nie wiem jakbym się starała, to nie mam szans za Wami nadążyć!!!!:szok:

Widzę, że luminy nadal nie ma...:( mam nadzieję, że nie przyczyniłam się do tego:-( Może jednak wróci... LUMINA czekamy na Ciebie!!!!!!
kok.o, pewnie nie przywiązałąś się do kaloryfera i zmora Cię dopadła...szkoda...a już myślałam, że mamy obstawione 3 pierwsze miejsca...to która teraz ma szansę na miejsce 3 na podium????

bionda, zuzanka, jak Wam minął poranek???;-):-) zuzanka pewnie spała do południa, bo ma urlop, gorzej z biondą... A ja rano znowu niewyspana, mój M. zdzierał mnie z łóżka kilka razy aż w końcu się wkurzył i mówi, że chyba mi internet na noc będzie odcinał, bo kto to widział noce zrywać na pisanie:-) No ja mu dam!!!! niech spróbuje:-D w dzień nie mogę pisać, bo dzieciaki, w nocy nie mogę....no to kiedy mam pisać???:-D

Muma, ja się zdecydowałam na tą miesznakę co Ty, to 3 była, nie? ona jest na poprawę pracy jajników??? czy coś pomyliłam....:eek: A powiedz, nie wolałabyś, żebym najpierw Ci zrobiła przelew, a dopiero wtedy byś je zamówiła? mnie jest obojętne,ale może wolisz mieć najpierw kaskę, a potem złożyć zamówienie. No jakoś się dogadamy :tak: ale i tak wielkie dizęki za chęci!!!!!

No i ja zasiadłam przed telewizorem. Będę żeganć Ryśka z Klanu:cool2: Scenarzyści mogli by się już bardziej wysilić, w końcu mają przykład na Hance z M jak miłość...tyle było gadania, pożegnań itp...a potem bach!!! w kartony i po kobicie:szok: No ale w koncu to tylko seriale, nie ma sie co ekscytować:tak:
bionda, a Twój Y jak usłyszał "Katiuszka" nie pomyślał, że może ja Ukrainka albo Rosjanka????:-) A właśnie, skąd wzięłyście takie oryginalne nazwy???? tak z ciekawości pytam...muma - to chyba przez to, że jej Julcia jakiś czas mówiła "muma" zamiast mama....ani@k- chyba od imienia Ania, tak? Ja mam od imienia i tak na mnie koledzy wołali w Polsce za małolata....a reszty nie mogę z niczym skojarzyc:eek:

...no i nie ma tej nowej Kasi hmmmm...może nie może nas znaleźć...pisałam jej jaki wątek...powinna znaleźć:eek:

no tom se popisała...ja to mówiła słynna mucha:-D nikogo nie ma??? hej!!!! dziewczyny!!!! już czekacie na Klan????;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry