lopop
Szczęśliwa mamusia
wariatka........:-)![]()
witajcie wariatki
widzę że swój do swojego ciągnie
więc i ja zagladam hihihiObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wariatka........:-)![]()
więc i ja zagladam hihihipodczytujęa ja nie umiem zrzucać zdjęć z telefonu na kompażona informatyka a podstawowych rzeczy nie umie
hej lopop gdzie się podziewasz? ja oglądam Chirurgów i zaglądam w między czasiea Ty chyba na weterankach buszujesz?
) jesteśmy wygodne kobietki
nie dziwię się mu wcale a wcale...........
mój M mi wszystko w domciu zrobino proszę a mój M za to do informatycznych rzeczy w domu nie ma werwy....jak wraca z pracy to woli tv pooglądaćnie dziwię się mu wcale a wcale...........
a jak u mnie są gniazdka jakieś wyrwane to jak mój brat przyjeżdża to mi wszystko robi (on ma firmę budowlaną i jest złota rączka) to zawsze dzieciak coś naprawi:-)![]()
No kurczę...chociaż nie wiem jakbym się starała, to nie mam szans za Wami nadążyć!!!!
w dzień nie mogę pisać, bo dzieciaki, w nocy nie mogę....no to kiedy mam pisać???
A powiedz, nie wolałabyś, żebym najpierw Ci zrobiła przelew, a dopiero wtedy byś je zamówiła? mnie jest obojętne,ale może wolisz mieć najpierw kaskę, a potem złożyć zamówienie. No jakoś się dogadamy
ale i tak wielkie dizęki za chęci!!!!!
Scenarzyści mogli by się już bardziej wysilić, w końcu mają przykład na Hance z M jak miłość...tyle było gadania, pożegnań itp...a potem bach!!! w kartony i po kobicie
No ale w koncu to tylko seriale, nie ma sie co ekscytować

nikogo nie ma??? hej!!!! dziewczyny!!!! już czekacie na Klan????;-)