Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zwolnienie bez kodu? Przecież lichą pensję będziesz miała!!!! Po to tyle charowałaś aby teraz być na zwykłym zwolnieniu??? Poza tym jak będzie wyglądało najpierw zwolnienie ot takie sobie a później zwolnienie z magiczną literką?
Poczatek będziesz miała okrutny ale w końcu jak będziesz się tak wahać to całe 9 miesięcy będziesz pracować!!! Zostawisz w pracy namiar do siebie, tel., maila i koniec i kropka!!! Wyobraź sobie ze idziesz na 26-dniowy urlop + 20 dni zaległego ;-) - też będą musieli sobie dać radę bez Ciebie

. Ja po dwóch dniach prania mózgu, już zaczynam trochę niewyrabiać psychicznie. Za dużo newsów na raz i to większość niezbyt dobrych. Ale trzeba twardym być i jak to się mówi... psy szczekają, karawana idzie dalej. Dam radę, oczywiście jak nie j...
.
.Teściowej narazie nie mówcie, bo wiesz ta wczorajsza śmierć Ryśka... za dużo informacji na razNie wiem czy dotrwam ale chciałabym dopiero po teście w 11tyg i tym ważnym usg "genetycznym" pierwszym..
Tak żeby się Mamuśki nie zamartwiały dodatkowo, moja ma Dziadków na głowie a teściowa seriale![]()
![]()
. Sama widzisz kok.o jeszcze daleko do wieku teściowej a po śmierci Ryśka przepadła ;-).
. Ja strzeliłam sobie nicka jak przefarbowałam się na bląd, zeszło się razem z rejestracją na BB.
. Już się zastanawiałam czy dziś w Polsce jakieś święto jest czy coś ważnego, że Was nie ma.
.
. A to przecież podobno najpiękniejszy czas w życiu jest.