Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zwolnienie bez kodu? Przecież lichą pensję będziesz miała!!!! Po to tyle charowałaś aby teraz być na zwykłym zwolnieniu??? Poza tym jak będzie wyglądało najpierw zwolnienie ot takie sobie a później zwolnienie z magiczną literką?
Poczatek będziesz miała okrutny ale w końcu jak będziesz się tak wahać to całe 9 miesięcy będziesz pracować!!! Zostawisz w pracy namiar do siebie, tel., maila i koniec i kropka!!! Wyobraź sobie ze idziesz na 26-dniowy urlop + 20 dni zaległego ;-) - też będą musieli sobie dać radę bez Ciebie

. Ja po dwóch dniach prania mózgu, już zaczynam trochę niewyrabiać psychicznie. Za dużo newsów na raz i to większość niezbyt dobrych. Ale trzeba twardym być i jak to się mówi... psy szczekają, karawana idzie dalej. Dam radę, oczywiście jak nie j...
.
.Teściowej narazie nie mówcie, bo wiesz ta wczorajsza śmierć Ryśka... za dużo informacji na razNie wiem czy dotrwam ale chciałabym dopiero po teście w 11tyg i tym ważnym usg "genetycznym" pierwszym..
Tak żeby się Mamuśki nie zamartwiały dodatkowo, moja ma Dziadków na głowie a teściowa seriale![]()
![]()
. Sama widzisz kok.o jeszcze daleko do wieku teściowej a po śmierci Ryśka przepadła ;-).
. Ja strzeliłam sobie nicka jak przefarbowałam się na bląd, zeszło się razem z rejestracją na BB.
. Już się zastanawiałam czy dziś w Polsce jakieś święto jest czy coś ważnego, że Was nie ma.
.
. A to przecież podobno najpiękniejszy czas w życiu jest.