Witajcie Cioteczki :-)
Ani@k - nie smuć się !!! @ odeszła, zaraz masz wizytę , wcale nie wstałaś za wcześnie - tak po prostu musiało być !:-(
Już nawet spójrzmy na to statystycznie, prawdopodobieństwo, że coś będzie nie tak zostało jest równe zeru.
Może być tylko dobrze i tak będzie i Ty to wiesz ale tak bardzo już tego chcesz, żę nie dajesz rady. I dlatego zaraz będzie ta wiosna i będziesz chodzić na spacerki i na zakupy i mieć lepszy humor:-) Wiem , że szybko Wam się uda i nic złego się już nie stanie

lumina - proszę, zacznij myśleć pozytywnie (myślisz - yhy łatwo powiedzieć), może teraz łatwiej mi to powiedzieć, ale tak jak piszesz o znajomej , tak ja też usłyszałam "wyrok" w pażdzierniku . Przez kilka dni miałam czarne myśli (a możesz sprawdzić w necie jakie jest prawdopodobieństwo ciąży w wieku 38 lat z podejrzeniem LUF i plemnikami 3,5 mln). Potem zakasałam rękawki i do roboty a do tego UWIERZYŁAM sama sobie, że na pewno nam się uda. I tylko takich stron szukałam w necie , takich przykladów na forum. Do dziewczyn, które miały podobny problem a im się udało pisalam gratulacje na priv, dostałam od nich wiadomości , że trzymają kciuki i to mi tez pomagało .
Ja też "za bardzo" chciałam i nawet przez chwilę nie wyluzowałam. Trzymam za Was kciuki, poluzuj trochę ale przede wszystkim UWIERZ w to.
Co do nóg w górze , to tyłozgięcie czy nie, no raczej się wyleje bez tego ;-) Najpierw miałam pod tyłkiem zwinięty ręcznik, potem poduchę a w szczęsliwym miesiącu wielki koc zwinięty w rulon przez całą noc

Polecam ! ;-)
Syrop ambrosol - nie wiem, może spytaj w aptece czy działa jak mucosolvan ?
bionda, kok.o - przebudziłam się w nocy, podejrzałam Was w telefonie, pozycja na kłodę nie jest może zbyt efektowna ale może być efektywna w naszej sytuacji

A tekst z wieńcem , który złapał Rysiek sprzedałam Julce przy śniadaniu i zaraz cała szkoła będzie to znać
zuza, bzzzz - odmeldować się proszę , i zuzanka niech powie szybko: stół z powyłamywanymi nogami ;-)
A ja w domku, na kanapie , w szlafroku , suuuuuuperrrrr