reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a pewnie że śpią

Ani@k ale ty jesteś to sobie popiszemy :-)
wiesz ja nawet test zrobiłam jak już okres był - taką schize miałam a to dlatego że był dosyć skąpy @ jak na mnie i spać mi się chciało cholernie , nadal chce ale test był Z 1 krechą , zrobiłam po południu ale to chyba bez znaczenia ? moja siostra w ciąży miała okresy do 4 m-ca ciąży
ostatnio chadzam spać o 20.oo i cały dzień jestem śpiąca , zaraz mi tu ciąża urojona wyjdzie :laugh2:ale ta pogoda mnie rozwala
dobra idę z psem się dotlenić ...

reklama
Ani@k - idę jeszcze do pracy w pn i wtorek , potem do lekarza i zwolnionko :-) I będę już grzeczna :-)

Muma skłamałaś!!! W którymś wcześniejszym poście napisałaś ze jesteś raczej z tych niewierzących - przyłapałam Cię :-p a tak poważnie - WIARA NAPRAWDĘ CZYNI CUDA!!!:tak:
I tu Muma ma rację - wystarczy uwierzyć!!!

Dziękuję Ci za te słowa :*:*:*

No i wyyyyyyyyyyyyyyyyyypoczywaj!!!!:-)

Lumina ale ja też takie testy robiłam kiedy się jeszcze @ na dobre nie rozkręciła!!! To (chyba) normalne :eek: a z tym krwawieniem w czasie ciąży to też słyszałam ze się zdarza..czasami kobieta nie wie ze jest w ciąży, idzie do lekarza bo się jakoś dziwnie czuje a tu bach - wiadomość która stawia na baczność :-)

I ja i ja, też testy robiłam, jak mi się @ kończyła :tak: I jeszcze na monitoringu owulacji , jak pani dr mówiła hmmmm, to już myślałam, że powie : jaka owulacja ?? TO CIĄŻA aaaaaaaaaaaaaa.
No ale nie ;-) Ale jeszcze jak temp. mi spadala to szukalam na fertilityfriend wykresów gdzie temp spada a jest ciąża. I dużo takich tam jest. Ale nie mój ;-)
Naprawdę nie pisałam wszystkiego bo byście pomyślały, że ta to dopiero ma schizę.
lumina - :tak:od razu lepiej

Raaany a ja myślałam ze tylko ja wchodzę na takie tam różne strony i czytam jakieś dziwnaczne w treści artykuły...kiedyś przeszukując neta na temat macicy dwuroznej weszłam na jakiś dziennik lekarza który "pokazywał" najróżniejsze anomalie ciążowe...z macicą dwurożna na czele - wgłębiłam się ale szybko z tamtąd uciekłam bo aż strach się bać co tam było :szok:
Ja zostaję przy obcji Mumy - trzeba uwierzyć!!! :tak:

A czasem, zwłaszcza w wannie , myślałam: halo,ale przecież zdajesz sobie sprawę , że to praktycznie niemożliwe...
Takie myśli należy szybko spłukać gorącym prysznicem , do łóżeczka i AKCJA !! :-D
A ostatnio byłam u mojej chrzestnej i ona mówi do mnie : Kasia no szkoda, że macie tylko Julkę. No bo teraz to już po ptokach raczej...
Czuję, że wiele osób mocno się zdziwi :tak:

No ale kobieta w wieku rozrodzczym jest w stanie urodzić nawet po 40-tce...znam kilka takich przypadków...
"po ptokach" heh - a zobaczyć miny tych "niedowiarków" po ogłoszeniu dobrej nowiny - bezcenne!!! :tak:

Na "takie" myśli u mnie działa "zimny prysznic" ;-)

reklama
Ja dziewczynki lecę trochę powolutku ogarnąć chałupkę, przygotować obiadek (dzisiaj pizza a'la Bionda),
Jeszcze się pojawię :tak:

Do góry