reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam :-) wróciłam
krótka relacja - u endo tak tylko pobieżnie bo dopiero krew dziś oddałam do badań i idę po wyniki i od razu do kontroli we wtorek
u gina - wszystko ok, wyniki w porządku tzn. ciążowo, glukoza w normie więc mogę nadal śmiało wcinać słodkości :happy: Niunię widziałam ale nie mam żadnego fajnego zdjęcia :-( za to wymierzona i średnio wychodzi 25 t 4 d więc można powiedzieć że idealnie a waży już 784 g! wierciła się oczywiście i walczyła z głowicą od usg :-D

Zuzanka przypomnij Bzzzz aby mi adres na pryw. przysłała (abym mogla jej wysłać nagrodę za 1 miejsce) :tak:
skoro mnie nagroda ominęła to proszę mi natychmiast napisać na priv co dziewczynki dostaną! ja oczywiście kibicuję ;-)

a tak w ogóle szarlotka pyyycha mniam!:-)
:sad: chyba się popłaczę...ja tu sobie dziś popielcowo odmawiam wszystkiego a tu mi szarlotkę prawie pod nos podtykacie...nie dobre wy :-p

reklama
oj !a mnie zmogło i walnęłam sobie godzinną drzemkę :-) zjem kolację i idę się spakować ,bo rano ale niestety już nie wejdę do Was dziewczynki bo jadę do bzzzz właśnie sprawdzam drogę do niej :-D no i dzisiaj z M walczę hehehe :-p
kasia.natka dobrze,że wszystko w porządku a niunia faktycznie już duża:tak:tule Was obie.....no i uciekam kochane ,oczywiście neta będę miała więc się może odezwę ,przynajmniej Was pod czytam :tak:;-)

ściskam Was i do kliknięcia :-)

pakuj się pakuj babo bo mój M z odkurzaczem lata, kwiatki każe podlewać, drzewo zwióz do piwnicy i dopytuje o której jutro będziesz ...

Witam...
Czy to TO forum????
Ale cisza...chyba każda się rozżaliła po stracie Ryśka...:-D ja nie oglądałam ...:-( ale widziałam jak Hanka w kartonach życie traciła...i nie lubię takich akcji!!!!
Widzę ze wczoraj Kok.o się tak skupiła że nie była w stanie nic pisać...:-D

Kasia.natka to normalne że Misia nie lubi jak jakaś "obca gałka" ją po brzusiu smyra ;-) Nooooooooo wielgaśna ta nasza Panna!!!!:tak: Super że wszystko w porzadku:tak:
Katiuszka albo może dzieciaki w jeden kąt zgonić kazać im liczyć do 100 tysięcy i będziesz miała czas poczytać i coś naskrobać ;-)
Zuzanka szeeeerokiej drogi i nie czytaj BB podczas jazdy!!!
Bzzzz czekam na Twój adres aby Ci "coś" wysłać :tak:
Muma w najlepszym przypadku przesyłka przyjdzie jutro w najgorszym po niedzieli...:zawstydzona/y: :sorry2:
Lopop musisz częściej tu zaglądać..:tak:

Ostatnia edycja:
Hejka,

Ja też oglądałam zejście Ryśka, podczas obiadku, a potem oczywiście już "odpłynęłam" bo naprawdę senek to jest to co teraz lubię najbardziej. CIeszy mnie to, że nie mam od razu megaapetytu jak z Julą a przede wszystkim mogę sobie odpuścić słodycze :tak: Jeszcze nie zrzuciłam tego co chciałam a tu zaraz znowu tycie :-D Pociesza mnie tylko fakt, że jak karmiłam Julkę piersią to w 10 mcy schudłam moje +20 kg a wsuwałam że hoho :-p:-)
Rano czuję się zupełnie dobrze, po 13ej zaczynam ziewać , a wieczorem boli mnie brzuch :-( We wtorek idę do gina mojego i co prawda, w tym gabinecie nie ma usg (za tydzień-dwa dopiero...) - ale wezmę już chyba zwolnienie...Póki co nie wpiszemy jednak chyba kodu ciążowego , bo gdyby coś.... to wiecie jak bywa z pracą...
Powiem Wam , że dopiero teraz (.)(.) są jak balony i całe w siateczce z mini żyłek ;-) Mierzę temperaturę i jest wysoko, w pn mam zamiar powtórzyć betę.

kasia.natka -super, że wszystko dobrze z Wami :-):-) Najważniejsze, że się dobrze czujesz, wczoraj rozmawiałam z kumpelą, która jest w ciąży mniej więcej tak zaawansowanej jak Twoja i ona ledwo zipie .. No ale jest w moim wieku ;-)

Ani@k - czekam z niecierpliwością na przesyłkę, uwielbiam niespodzianki :tak::tak::tak:

zuzia, bzzz - bawcie się dobrze, tylko niech zuzanka nie pije za dużo bo za chwilę implantację ma !!! :tak::tak:&&&&&&&&&&

KATIUSZKA - PRIV - ZIÓŁKA !!!

Miłego dnia Wszystkim :):)

Ostatnia edycja:
Taaa no wszystkie sobie śpią w ten deszcz a człowiek tu musi pracowac i to jeszcze w ciąży ;-):-D:-D
Nie ma sprawiedliwości :no::-D:-D

dziewczyny przepraszam za moje zniknięcie - musiałam się wyłączyć i zresetować ale już jest lepiej i wracam po woli :-)

lumina - wiedziałam :-) dobrze, że Ci lepiej i za to masz nagrodę : ~~~~~~~~
Ja tam mówię - musi byc dobrze !!
:-)

Przypomniało mi się coś...dziewczyny ja umiem zgrywać zdjecia z telefonu na kompa...jak co wysyłajcie mi mms-y to będę wam e-pocztą odsyłać :tak:
Lumina w końcu się Ciebie doczekałam ;-) :tak:
Muma nie wiem czy wszędzie pada...u mnie deszcz pada minimalnie - tak siorbi :nerd: w sumie to chyba wcale już nie pada..:eek:

reklama
W Łodzi leje cały dzień :-( I mam coraz więcej pracy, jutro niby wolne ale powinnam popracować w domu, brzuch mnie trochę boli i jest mi smutno. Najchętniej uciekłabym stąd od razu ale co jak się nie uda ?? :-(

Do góry