kasia.natka
Fanka BB :)
witam :-) wróciłam
krótka relacja - u endo tak tylko pobieżnie bo dopiero krew dziś oddałam do badań i idę po wyniki i od razu do kontroli we wtorek
u gina - wszystko ok, wyniki w porządku tzn. ciążowo, glukoza w normie więc mogę nadal śmiało wcinać słodkości
Niunię widziałam ale nie mam żadnego fajnego zdjęcia :-( za to wymierzona i średnio wychodzi 25 t 4 d więc można powiedzieć że idealnie a waży już 784 g! wierciła się oczywiście i walczyła z głowicą od usg 
chyba się popłaczę...ja tu sobie dziś popielcowo odmawiam wszystkiego a tu mi szarlotkę prawie pod nos podtykacie...nie dobre wy 
krótka relacja - u endo tak tylko pobieżnie bo dopiero krew dziś oddałam do badań i idę po wyniki i od razu do kontroli we wtorek
u gina - wszystko ok, wyniki w porządku tzn. ciążowo, glukoza w normie więc mogę nadal śmiało wcinać słodkości

skoro mnie nagroda ominęła to proszę mi natychmiast napisać na priv co dziewczynki dostaną! ja oczywiście kibicuję ;-)Zuzanka przypomnij Bzzzz aby mi adres na pryw. przysłała (abym mogla jej wysłać nagrodę za 1 miejsce)![]()
a tak w ogóle szarlotka pyyycha mniam!:-)