reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o 21 marca II!!! I aparat przygotuj aby fotkę zrobić :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Za wszystkie już niedługo testujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oj Muma Muma przestań się proszę stresować!!!

Ostatnia edycja:
reklama
:-) To akurat lajcik, najgorzej wstać i zleźć po schodach do kuchni, jak już coś wsunę to spoko, czasem tylko się zakręci w głowie. Z Julką tak miałam więc to może jednak siostrzyczka ?;-)

Ale się już nie mogę doczekać Waszych testowań wiosennych :tak::tak::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kasia.natka a no jakaś taka wyciszona jestem..budzę się rano..w nocy mało śpię..gdybym się nie przykładała do staranek w tym cyklu to bym nawet była przekonana ze "ktoś" we mnie rośnie..:zawstydzona/y: ehhh

Moja Mama od jutra zaczyna szereg badań..stresuję się chyba bardziej niż Ona..

Poza tym cała sytuacja Bzzzz przypomniała mi moją ostatnią wizytę w szpitalu...i wiecie co? Na tamten czas kupiłam specjalną koszulę nocną...i do tej pory boję się ją ubrać..:zawstydzona/y::-( może nie tyle boję co..nie jestem psychicznie na to gotowa..ehhh..
Czuję się taka roztrzęsiona..i smutna:-(
Pewnie przejdzie..i jutro będzie lepiej..
Życie..tylko dlaczego czasem jest tak trudno???
to wszystko przez przesilenie wiosenne :tak: a co do tego "ktosia" rosnącego w tobie to być może to taki zwiastun-przepowiadacz ;-)

Bo wiecie ja wszystkim we wszystkim pomagałam i kazdemu coś tam załatwiałam i każdy mógł mnie poprosić o wszystko a teraz postanowiłam,że muszę się trochę wyłączyć.. I już napięcia na każdej linii , a jescze nikt w rodzinie nie wie - więc po prostu myślą , że mnie coś w d.. ugryzło.

A jeszcze dzisiaj mi się śniło , że poszłam już na to usg a mój doktorek gadał, gadał i gadał, opowiadał mi jakieś bzdety, w końcu wyszedł na jakiś zabieg i już nie wrócił...
jak ja świetnie wiem o czym mówisz z tym pomaganiem :tak: a ludzie szybko się przyzwyczajają...ale jak się ma miękkie serce to trzeba mieć też twardy tyłek, ja swój już chyba wyćwiczyłam :-p a co do snów w ciąży to nie wiem jak miałaś w pierwszej ale ja np. miałam przeróżne - bardzo głupie, straszne, mega realne, dopiero od około m-ca mam więcej spokoju podczas snu

A..przypomianło mi się..ja z kolei piję winko czerwone różnego rodzaju. Mój M. przekonał mnie do wytrawnego. Picie pomalutku łyczek po łyczku uniemożliwia kaca dnia następnego.
Mi jedna lampka wystarczała jak do tej pory..ale czy mojemu endometrium??
Dziewczyny zaciążone ile piłyscie wina?? Leczniczo oczywiście..
ja codziennie piłam lampkę ale jak była okazja, spotkanie czy coś to więcej :-p

kasia.natka - ufff to nie jestem sama z "nałogiem" ;-) bo tu zawodniczki po jednej lampce kaca mają a jak widać trzeba się poświęcić i pić !!! :tak:
Ze snami miałam tak samo w poprzedniej ciąży, pewnie przez to , że dosypiam codziennie jak M z Julą wychodzą i to wtedy te dziwactwa mam , widać tak już musi być.
Co do twardego tyłka - to nie ja , ale sama jestem czasem zła na siebie , ech... miejmy nadzieję, że będzie nam to nagrodzone ;-)
A jak Ty się czujesz ? Robisz już zakupy ??

no ja się przyznaje że na 1 lapmce nie skończyłam - 2 były :tak:
ale dziś piękne słonko - byłam na przejażdżce rowerowej a teraz nudzę się jak mops , umyłyłam 1 szafkę w łazience i się zmęczyłam

lumina - to takie przesilenie wiosenne, że na nic nie ma siły.. a może to Fasolka ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
zuzanko - nie wiesz co tam u ​bzzz ???

hej laseczki
bzzz o 15 była już po zabiegu ,przekazuje pozdrowienia :tak:

Muma nie złe te sny,i wybij sobie głupoty z głowy dotyczące zanikających ogonków:angry::rofl2: a dziewczyny z pracy tak jak dziewczyny piszą pomału olewaj i w końcu zaczną same robić wszystko a nie na Ciebie liczyć! :tak:

Ani@k oby Twój sen był proroczy jak się spełni dostaniesz prezent :tak::-D

ja nienawidzę wina wytrawnego bleeeee :confused2: wolę półsłodkie :laugh2: a na lapmce się nigdy nie kończyło teraz w post sobie odpuściłam dla zdrowia i postu :eek::happy:a jeżeli chodzi o endo to nie pamiętam ile zawsze miałam :baffled::zawstydzona/y: coś mi żołądek od 2 dni dokucza( łeeeeeeeeee ),od moich pięknych diet pewnie hehe :baffled::crazy: miałam na ćwiczenia jechać dzisiaj i nie mam przez to chęci ...nie dobrze się poniedziałek zaczyna :confused2:

reklama
To dobrze, że bzzz już po i zaraz wróci do domku ...&&&&&&&&&&& żeby wszystko było dobrze..

zuzanka - widzisz, to dobry znak , że lubisz wypić ;-) A ja tez myślę, że to, że się dzisiaj kiepsko jakoś dziwnie czujesz to też może być dobry znak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Żołądek, yhy... :-p

A ja jutro jestem w domu z Julą bo są rekolekcje i robimy jej wagary w jeden dzień i będziemy oglądać filmy, gotować i będzie fajnie :-)

Do góry