reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o no właśnie ta temp. w porównaniu z Twoim 36,2 to Giewont!!! znaczy Gerlach miało być.. Wiesiek działa więc o @ nawet nie wspominaj.. Muma swego czasu też była mocno przekonana ze @-e czuje rekami i nogami.. i we wtorek gin. powie zebyś przyszła za jakieś 2 tyg. - wtedy będzie więcej widać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma tragarzy nie zapomnij wziąć ze sobą;-) i powodzenia u Mamy!!!! Oj się łezki będą lały.. oj będą:tak:
Zuzanka trzymam Cię za słowo, bo wiesz po spinningu narzad słuchu jest bardzo dobrze rozwinięty więc usłyszę nawet "małe chrząknięcie";-)

reklama
:oo::unsure:ok Ani@k :tak::happy2: nawet nie chrząknę "ampromes" :-Dmój angielski to jest genialny :cool2: wstawiłam dzisiaj zupkę ogórkową taką chcice mam ma kwaśną zupkę :tak:
kok.o podejrzałam Twoje testowanie i masz 28 kwietnia nie wiem czemu ale pokrywa się z moją oczekiwaną tego dnia @

hehe obawiam się ze ta moja temp.nie dotrzyma na tym zajekarpiście wysokim poziomie :-D do 28 kwietnia.
No bo ja zimna 'fisza' jestem :-D Ale jakby jednak dała rade, to wtedy zmarnuje jeden test ;-):-)
zuzanka poradziłas sobie z ta stronka z wykresami? to dawaj na podgląd! :-)

Ani@k my tu wszystkie traktujemy Twoj spinning na baaaaardzo serio :tak: tak tak!! :tak:
acha! doczytaj regulamin tego Twojego klubu. w moim nie wolno gazowanych napojów wnosic na sale... cholera wie dlaczego :confused:

Ostatnia edycja:
Na stronie nie mają zamieszczonego regulaminu ale na miejscu poproszę..:tak: pewnie też będę musiała podpisać ze się zgadzam z warunkami:confused: i ze się z regulaminem zapoznałam..
a gazowana to dla mnie żadna strata bo nie piję, więc.. niech sobie nie pozwalają;-)

A recznik to taki kąpielowy??? czy taki mały aby pot z czółka zetrzeć???:confused:

Bbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuu się stresuję jak przed jakimś egzaminem :oo2: już mi się ręce zaczynają pocić.. ciekawe jak będzie jak już wsiądę na rowerek.. :baffled:

a jeżeli chodzi o angielski to mój jest "bezbłędny" :nerd:

Zuzanka a gdzie podejrzałaś ze Kok.o 28 testuje? na jej wykresie?

Ostatnia edycja:
kok.o ja na razie jeszcze nie zaznaczałam nic na wykresie ,zacznę jak @ dostanę a będzie bo już dzisiaj daje mi brzuch oczywiste znaki ,że to już nie długo :baffled::tak:i dopytam się wtedy jak wrzucić wykresik pod sygnaturkę czy nad bez różnicy :tak:;-)tak samo jak sygnaturę ?
Ani@k no mały,mały ten ręcznik a zobaczysz jak na spinningu się spocisz kochana ojoj będziesz mokra kura :tak:

hihihi <szatański chichot>
żartowałam z tym gazem :-)

ale fakt, regulamin bedziesz musiala podpisac.
Ja biore taki normalny recznik, kłade sobie go na całej kierownicy, bo inaczej rece mi sie slizgaja. W sumie to musze sobie chyba takie rekawiczki rowerowe kupic. Ale niektorzy maja takie malutkie, zeby zroszone czoła obetrzeć:-)

Ani@k !!!!! na schizkółku prosze natychmiast wpisac sie na wątek "testowanka" no! :-)

Ostatnia edycja:
Podglądnęłam na schizkółku datę..

To ja se jeszcze opaskę na włosy muszę kupić bo jak mi się moja lwia grzywa na twarz rzuci to świata nie będę widzieć i nie w tą stronę skręcę jeszcze.. w galerii dojrzałam wielki czerwony worek treningowy przed rowerkami.. więc wspomniana kilka razy Bridżet Dżons będzie mi przykładem.. boję się tylko że walnę w ten worek:-( bo z równowagą moją będzie nieźle nakiełbaszone:szok:

Oj sportowiec-histeryk się powoli we mnie budzi.. :huh:

Oczyma wyobraźni widzę sytuację: instruktorka mówi "a teraz podkręcamy gałkę w prawo" a ja co zrobię? bez zastanowienia przekręcę w lewo:baffled: ja mam problem ze stronami..

a rowerki to "profesjonalne" TOMAHAWK i stoją obok siebie..

reklama
Do góry