Ani@k
Fanka BB :)
Muma dawaj znać czy u Magika rzeczywiście jest tak magicznie;-) !!!
A ja dziś na trening nie poszłam.. z rana bolało mnie kolano a później ból rozszerzył się na łydkę.. chodzić nie mogłam.. teraz jest ciut lepiej .. ale bałam się ze na spinningu sobie coś naciągnę
i nie będę mogła chodzić..:-(
Kok.o Ty jesteś sportsmenką, powiedz gdybym w piątek się za mocno wysiliła, to możliwe że dopiero dziś by mnie noga bolała????

Katiuszka a ja wymyśliłam imiona dla Twoich bliźniaków: Maria i Jan (na czesść Mariana;-)).
A ja dziś na trening nie poszłam.. z rana bolało mnie kolano a później ból rozszerzył się na łydkę.. chodzić nie mogłam.. teraz jest ciut lepiej .. ale bałam się ze na spinningu sobie coś naciągnę
i nie będę mogła chodzić..:-( Kok.o Ty jesteś sportsmenką, powiedz gdybym w piątek się za mocno wysiliła, to możliwe że dopiero dziś by mnie noga bolała????

Katiuszka a ja wymyśliłam imiona dla Twoich bliźniaków: Maria i Jan (na czesść Mariana;-)).
Ostatnia edycja:
ale się nakombinowałam, namyślałam co to może oznaczać??? skąd się taki wysoki nagle zrobił, bo skok z 0,65 do 113.0 to dla mnie jakieś science fiction
i tak : pani w labo powiedziała, że oni sprawdzali to dwa razy i raczej to nie ich błąd, stwierdziła, że możliwe, że to po Clo
i poradziła skonsultować się z lekarzem. Ja już wczoraj napisałam do niego meila, dziś odpisał, że według niego to jest błąd wydruku komputerowego i zamiast 11.3 podali 113. Napisał, że czasem się tak zdarza. I on by proponował zrobić go jutro jeszcze raz. Bety nie będę na razie robić, poczekam na ten progesteron. Aha...lekarz jeszcze napisał, że przy takim dużym hormonie powinnam odczuwać objawy ciążowe...no ale ja chyba na razie nic nie odczuwam
nasze obje mamy są Marysie, więc córci damy na drugie na 100% Maria. A do chłopaka...to jeszcze nie wiemy...
:-) jedne są w ciąży, inne były, następne będą...i dla każdej jest tu miejsce!!! dobrze gadam????
Różowe to kasia.natka a za chwilę alex ;-)