reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czesc babiszcza :-)

Ani@k moze kiedys na starosc napisze cos na miare "sztuki wojennej" hehe:-D a sniło Ci sie ze była dobra?;-):-)

matko! ale mnie plecy napier.. .. , chociaz mniej niz w sobote, ale i tak chodze jak pokręcona starowinka:wściekła/y: jutro na spinning chyba nie dam rady bo mi plecy całkiem wylatają :-(
ale Ani@k dzisiaj Ci dopinguje, kręć dzielnie i każda górka bedzie Twoja! :-)
a! koszulke do oddychania masz? ;-):-D

reklama
Czy Twoja książka mogłaby być zła??? Nie sądzę:-)
Tak, tak.. plecki bolą ;-) zaraz dojdą mdlości i wielka ochota na coś słodkiego.. aha jeszcze senność jakaś będzie "latać" w powietrzu którą będziesz sobie tłumaczyć - brakiem spinningu!!!:tak:
Muma ma rację.. teraz to się dopiero zacznie:tak:

A ja wczoraj chyba źle stanęłam bo mi coś w kolano weszło:-( ale na spinning idę:-)
Ostatnio taki ból w kolanie miałam jak ze Śnieżki schodziłam..:eek:

Koszulka!!!!!!!!!!!!!! no jasne.. wiedziałam.. czułam ze o czymś zapomniałam!!!!!

no pewnie ze Ci smakuje i będzie smakować. Epicentrum jednego z pierszych objawów siedzi teraz w .. plecach:tak: a nie na kubkach smakowych..

łłłloomatko!! Ty nawet tak nie mów! :szok: bo jak te "objawy" sie nasilą to ja nie bede sie mogła w ogole ruszac:sorry:

Jako ciekawostke wklepałam tempki z poprzedniego cyklu ;-). tam to sobie pod koniec rosło! Ja pod koniec sie nakreciłam jak jakaś głupia... no! Wynika z tego, ze nie zawsze jak rosnie to jest "TO" rosnięcie :-D
Dlatego teraz sie nie bede nakrecac ;-):-)

Ja już wcześniej zwórciłam uwagę na Twoje wykresy i jak dla mnie one ewidentnie się różnią :tak:

Według mnie amplituda falowań wykresu poprzedniego zachowywała się jak "na tsunami" teraz te fale są jakby bardziej "zdecydowane"..:sorry:

Hej,

Nie ma co dywagować, idzie w górę kok.o i heja :-) I dobrze z jednej strony, że Cię plecki bolą bo już trzeba skończyć narazie ze spinningiem :tak: I co, za dzień, dwa testujemy ?? ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k -
wczoraj coś tam narzekałaś że nie ma skoku u Ciebie, przecież ostatnio miałaś zdaje się koło 17go dnia cyklu to jeszcze chwilkę. Póki co masz elegancki niezaburzony wykresik I fazy :tak: Teraz już możesz wystrzelić lada moment :-p Nie stosujecie testów owulacyjnych ?

Ja piję herbatkę i zaraz się szykuję do pana doktora. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Ten gość potrafi, tak piszą ludzie, zdiagnozować chorobę u dziecka, która pojawia się po urodzeniu a nic jej nie przepowiadało wg innych diagnostów. Wygrywa od kilku lat konkursy światowe gdzie rozwiązują przypadki medyczne w oparciu o zdjęcia usg , no musi to lubić chłopak ;-)
Wpadnę wieczorkiem, pewnie będę miała nowe zdjęcia , chyba też 3/4d bo on robi taki podgląd m.i.n po to żeby policzyć paluszki (przy tych poważnych wadach jest ich często więcej..).
Miłego dnia :-)

oczywiście że się nie obraziłam , po prostu sie zastanawiam czy ktoś mnie tu chce jeszcze ?

moja koleżanka w ciąży zerwała ze mną kontakt , a myślałam że to ja nie będę chciała się z nią spotykać a tu wyszło odwrotnie , naprawdę postarałam się i poprawiłam mój stosunek do kobiet w ciąży - nie zazdroszczę a cieszę się ich szczęściem i myślałam że jestem szczera ale widocznie czymś ją uraziłam albo po prostu już nam nie po drodze , ciężarne się mają trzymać ciężarnymi ?

byłam na igrzyskach śmierci - super film

w weekend majowy będziemy się starać ale obecnie zmieniłam do tego podejście , nie będę robić nic za wszelką cenę , ostatnio jak dostałam @ M był zawiedziony i przykro mi się zrobiło - a myślałam że on tak tego nie przeżywa ? przynajmniej zachowywał wcześniej pozory

cześć dziewczynki,
podczytuję, ale jakoś weny brak na pisanie
poza tym pogoda dopisuje, więc z Młodym większość czasu na placu zabaw spędzam

a propos książek - na matras.pl fajna promo - ksiązki -25%, a jak kupisz za ponad 60zł to na hasło "czytamy" jeszcze 25zł zniżki:) obkupiłam siebie i Młodego:) mamy co czytać na rok chyba

no i kciuki nieustanne, też czuję, że lada moment będzie wysyp II

Ostatnia edycja:
reklama
Muma ja nie stosuję:zawstydzona/y: polegam na moim bólu i dlatego wróżyłam sobie skok na 15 dc.. ale skoro dziś nadal nisko, jutro bedzie 36.6 albo 36.5 a po jutrze skok wyższy.. :sorry:
A dziś to chyba "czad komando" przeżyjesz.. na 3/4d Fasola zobaczeć - bezcenne!!!!
Lumina ja sobie też czasami zadaję pytanie czy mnie tu chcecie.. ale zadaję je w myślach.. jak żadna nie reaguje - wpycham swoje 3 grosze ;-) a jezeli chodzi o staranie "za wszelką cenę".. no przecież nie o to chodzi.. chodzi o przyjemność.. i tego się trzymajmy!!! :tak:
A faceci są nieodproni na sytuacje stresogenne. Przezywają inaczej niż kobiety wszelkie sprawy z życia wzięte.. tym się różnimy..
Choć nie wyobrazam sobie faceta ryczacego na melodramacie.. :eek: albo np. pijącego piwo ze szklanki przez rurkę..:baffled:
Kok.o ja wiem że każda z nas ma największą wiedzę na temat swojego organizmu.. że wzrost moze oznaczać spadek a spadek może oznaczać wzrost.. ale wszystko się moze zdarzyć.. i nawet w momencie kiedy jest się przekonanym że spadnie - to nie spadnie albo kiedy jest się przekonanym że nie spadnie to spadnie..:baffled: ale zamieszalam..:sorry:
W każdym razie 3mam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& (i Misiek też;-))

Alex___ nie kciuki tylko fluidki podsyłaj!!!:-):-D

Ostatnia edycja:
Do góry