reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

to ja se moze dziś zaparzę ziółka??? to bedzie mój pierwszy raz:zawstydzona/y::-)
a tego co mi Muma przysłała to starczy chyba na cały rok.. albo i dłuzej!!! jeżeli tylko 1 łyzeczka cdziennie ma się zaparzać.. :sorry2:

Katiuszka suwaczek śliczny.. u mnie widac ze od 9 zaczyna liczyć.. no i jak smoczek na 7 stoi to co on oznacza.. ze jeszcze 7 miesięcy??? do porodu??? a nie, ze 7 tygodni ciaży..

no takie emocje ze ja racjonalnie nie myślę.. :baffled: wracam do pracy..

reklama
Ani@k - ziółka Ci nie zaszkodzą, a te, masz pewność, ze szczęśliwego rozdania są !:tak::tak:

katiuszka - teraz suwaczek różowy :-) To obstawiam dalej : Ty - dziewczynka, kok.o - chłopczyk , tak od początku myślę :tak::tak:
Uciekamy moje drogie buszować po sklepach :happy2::happy2::happy2:

Gatto dzięki ,ale na razie bez nadziei podchodzę ,nie chcę się rozczarować .....ale niespodzianka zrobiłaś test jeden na - a drugi proszę ,proszę + :tak:
katiuszka a Ty dzisiaj w domu? Ani@k zapracowana?

Ja też zastanawiam się ostatnio nad tymi zółkami, czytam trochę w necie i widzę że TU się sprawdzają. :tak:
Katiuszka to może ja się do ciebie uśmiechnę :zawstydzona/y:
A jak sprawdzą się u mnie to przekażę dalej:happy2:

reklama
Gatto, jeszcze raz gratki!!! Za chwilę do Ciebie dojdzie :-). No i odmów ten termin w klinice!
Zuza, stawiam na Ciebie więc się spinaj kochana :tak::tak::tak:.

Ja jestem nie kumata, nie dobrze mi od tych upałów, u nas chyba ze 40 stopni. Do tego moj niby teść przywiózł nam drewno do kominka i zasypał nim cały dom. Rychło w czas to drewno. Y już 3 godziny układa a ja mu się plączę pod nogami :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry